Hani Baris Abinin Evini Cöplük götürüyor Meselesi

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Hani Baris Abinin Evini Cöplük götürüyor Meselesi

Mesajgönderen Benimyaw » Prş Tem 27, 2006 00:13 am

Bu Baslikta bi Konu acan Arkadasamiz vardi, konu saptirilmaya basladiktan sonra Kilit vurulmus bu Topice (iyide olmus).

Baris Abimizin evini pislik götrüyor dedik...dedik ama Icrati baskasindan bekledik. Ben Istanbulda yasayan biri olsam simdiye kadar bikac Arkadasi toplayip coktan temizlige gimistim, yoksa evin Bahcesine felan girilmiyomu yani Yasakmi?

Yorum sizin :gozyasi:
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Tem 27, 2006 00:14 am

Sana kesinlikle katılıyorum. Ben de İst.da olsaydım elimden gelen her şeyi yapardım.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Prş Tem 27, 2006 09:59 am

20,21,22 ve 23.08 de Istanbuldayim, biseyler ayarlayabilen biri varsa aramizda, BEN VARIM... Buyurun Beyler :itele:

BM

Mesajgönderen BM » Prş Tem 27, 2006 17:03 pm

Maalesef İstanbul'a gidemem.

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Prş Tem 27, 2006 17:35 pm

Haklısın arkadaşım ama ben o başlığı kalıcı bir çözüm için açmıştım.Şöyle bir şey söyliyeyim Barış Abimizin kaybetmemizin bu seneki yıldönümünde evinin balkonuna bir demet çiçek bırakmıştım.Balkonla bahçe arasında da mesafe var ve balkon biraz yüksekte.2 gün sonra önünden geçtim ortada çiçek falan yok.Kim neden gelip o çiceği alsın?Ama alıyorlar işte.Sonra aklıma geceleri orada konaklayan birileri olabileceği geldi.İnşallah böyle birşey yoktur.Barış Abimizin evi sahroşların vb. yeri olamaz.O evde o şekilde kalamaz.Kalıcı bir çözüm yolu şart!
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Prş Tem 27, 2006 22:41 pm

barışhayranı yazdı:Haklısın arkadaşım ama ben o başlığı kalıcı bir çözüm için açmıştım.Şöyle bir şey söyliyeyim Barış Abimizin kaybetmemizin bu seneki yıldönümünde evinin balkonuna bir demet çiçek bırakmıştım.Balkonla bahçe arasında da mesafe var ve balkon biraz yüksekte.2 gün sonra önünden geçtim ortada çiçek falan yok.Kim neden gelip o çiceği alsın?Ama alıyorlar işte.Sonra aklıma geceleri orada konaklayan birileri olabileceği geldi.İnşallah böyle birşey yoktur.Barış Abimizin evi sahroşların vb. yeri olamaz.O evde o şekilde kalamaz.Kalıcı bir çözüm yolu şart!

Sende Haklisin , ama bizim böyle birsey yapmamiz...yani etrafa binevi Örnek olalim Insanlar en azindan Evin cevresindekiler belki daha duyarli olur diye düsünmüstüm. Orda Hic Komsu felan yokmu yaw ???Hicmi yürekleri Sizlamiyor bu Insanlarin.
Sarhoslara ve Tinercilere kaldiysa Baris Abinin evi ...Eyvah Eyvah düsünmek bile Istemiyorum :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: Yaw Seytan diyor Zengin ol Bas Parayi Bankaya al evi :cinnet: :cinnet: :cinnet:
Bir Kangali salalim Bahceye geleni gideni Parcalasin :kizgin: Fena Bozuldum Arkadaslar COOOOK KIZGINIM......

Kullanıcı avatarı
blunish
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen blunish » Cmt Tem 29, 2006 17:49 pm

Benimyaw yazdı:
barışhayranı yazdı:Haklısın arkadaşım ama ben o başlığı kalıcı bir çözüm için açmıştım.Şöyle bir şey söyliyeyim Barış Abimizin kaybetmemizin bu seneki yıldönümünde evinin balkonuna bir demet çiçek bırakmıştım.Balkonla bahçe arasında da mesafe var ve balkon biraz yüksekte.2 gün sonra önünden geçtim ortada çiçek falan yok.Kim neden gelip o çiceği alsın?Ama alıyorlar işte.Sonra aklıma geceleri orada konaklayan birileri olabileceği geldi.İnşallah böyle birşey yoktur.Barış Abimizin evi sahroşların vb. yeri olamaz.O evde o şekilde kalamaz.Kalıcı bir çözüm yolu şart!

Sende Haklisin , ama bizim böyle birsey yapmamiz...yani etrafa binevi Örnek olalim Insanlar en azindan Evin cevresindekiler belki daha duyarli olur diye düsünmüstüm. Orda Hic Komsu felan yokmu yaw ???Hicmi yürekleri Sizlamiyor bu Insanlarin.
Sarhoslara ve Tinercilere kaldiysa Baris Abinin evi ...Eyvah Eyvah düsünmek bile Istemiyorum :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: Yaw Seytan diyor Zengin ol Bas Parayi Bankaya al evi :cinnet: :cinnet: :cinnet:
Bir Kangali salalim Bahceye geleni gideni Parcalasin :kizgin: Fena Bozuldum Arkadaslar COOOOK KIZGINIM......
eğer evi düşündüğümüz gibi tinercilerin elindeyse işimiz zor onların sağı solu belli olmaz...ama bu kangal olayına aklım yattı..oraya bi köpek alalım...karnını da bahçeye ya da eve giren çibiliyetsizlerin budundan doyurur.. :amanin:
bir insan ancak adı unutulduğunda ÖLÜR!
http://www.youtube.com/watch?v=ZFHfgDA7 ... e=related&

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Pzt Tem 31, 2006 10:58 am

blunish yazdı:
Benimyaw yazdı:

eğer evi düşündüğümüz gibi tinercilerin elindeyse işimiz zor onların sağı solu belli olmaz...ama bu kangal olayına aklım yattı..oraya bi köpek alalım...karnını da bahçeye ya da eve giren çibiliyetsizlerin budundan doyurur.. :amanin:

Kangal Meselesini Sinirden söyledim blunish Kardes.... Öyle bisey yapamayiz cünki Kangal sahibini bilen bir Köpek cinsi Ilgilenmeyen olunca Karakteri bozulur, hem Kanunen Baska birinin arazisine sahip cikip Köpek koyamayiz.

Dile getirmek istedigim SU.... Hicmi Komsulari yoktu Baris Abinin ????Belediye niye duyarsiz kaliyor ????
Belki taaaaaaaaa baska yerlerden gelipte Sahip cikmaya calisanlari görünece, belki Utanirlar .......yani Örnek bir Davranisda bulunalim istedim.

Kullanıcı avatarı
yusuf_emre
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yusuf_emre » Prş Ağu 03, 2006 22:55 pm

Arkadaşlar siz bir defa yaparsınız iki defa yaparsınız ama herkezin bir işi vardır. Bunu halk ewi olsun muhtarlık olsun. Onları uyarmak gerekir.Sanatçılarımızın hele hele BARIŞ MANÇO gibi bir sanatçının es geçilir
bir yanı olur mu? ayıplamak yuzlerine bikaç kez vurmak gerekir.
En güzel aşk, zor olandır...

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Re: Hani Baris Abinin Evini Cöplük götürüyor Meselesi

Mesajgönderen sinem » Pzr Ağu 06, 2006 03:14 am

Benimyaw yazdı:Bu Baslikta bi Konu acan Arkadasamiz vardi, konu saptirilmaya basladiktan sonra Kilit vurulmus bu Topice (iyide olmus).

Baris Abimizin evini pislik götrüyor dedik...dedik ama Icrati baskasindan bekledik. Ben Istanbulda yasayan biri olsam simdiye kadar bikac Arkadasi toplayip coktan temizlige gimistim, yoksa evin Bahcesine felan girilmiyomu yani Yasakmi?

arkadaşımla geçen yaz barış abimizin evine gittiğimizde bahçenin kapısı açıktı bizde girdik içeri hatta arka bölüme atladık.gerçekten çok kötüydü..cam kırıkları çöpler...hatta ön balkonun altında tava gördümm :kizgin: neyse bu yaz gittiğimde de bahçe kapısı kiltlenmişti bizde atladık...barış abimizin balkonunda oturduk içlendik...gerçekten çok kötüüydü...ama galiba biri gelip o tavayı almışş...azıcıkta temizlenmişti..kim yaptıysa Allah razı olsun...arka taraftaki bölümde temizlenmişti...hatta bazı şeyler yoktu...o mekanın içinde .artık oraya nedesem bilmiorumki.kapalı bi yerin içinde piyano,ayna falan vardı..aynanın üstündeki posterler eksilmişti..kilitli bi yer yalnız..düşmüştür die kafamı cama dayayıp yere baktım ama yerdede poster falan yoktu..neyse yaa Allah bilir noldu??sonuç olarak...gidelim temizleyelim :)
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Pzr Ağu 06, 2006 03:39 am

sinem yazdı:
Benimyaw yazdı:Bu Baslikta bi Konu acan Arkadasamiz vardi, konu saptirilmaya basladiktan sonra Kilit vurulmus bu Topice (iyide olmus).

arkadaşımla geçen yaz barış abimizin evine gittiğimizde bahçenin kapısı açıktı bizde girdik içeri hatta arka bölüme atladık.gerçekten çok kötüydü..cam kırıkları çöpler...hatta ön balkonun altında tava gördümm :kizgin: neyse bu yaz gittiğimde de bahçe kapısı kiltlenmişti bizde atladık...barış abimizin balkonunda oturduk içlendik...gerçekten çok kötüüydü...ama galiba biri gelip o tavayı almışş...azıcıkta temizlenmişti..kim yaptıysa Allah razı olsun...arka taraftaki bölümde temizlenmişti...hatta bazı şeyler yoktu...o mekanın içinde .artık oraya nedesem bilmiorumki.kapalı bi yerin içinde piyano,ayna falan vardı..aynanın üstündeki posterler eksilmişti..kilitli bi yer yalnız..düşmüştür die kafamı cama dayayıp yere baktım ama yerdede poster falan yoktu..neyse yaa Allah bilir noldu??sonuç olarak...gidelim temizleyelim :)

Bunları duymak, çok üzücü! Ama esas bunlardan birincil üzülmesi gerekenlere yazıklar olsun!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Pzt Ağu 07, 2006 11:17 am

sinem yazdı:

Gidelim gitmmesinede NEZAMAN ??? Ben Yurtdisindan oldugum icin anca Izini bekleyebilirim buda anca 04/05/ .09.2006 da Istanbulda olcam ozaman anca olur.... Siz bir Tarih Kararlastirin ben katilmaya calisir muhakkak gelmeye calisirim.... Hem KAC KISI GELIR ??? Kim var bu iste ???

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Pzt Ağu 07, 2006 17:41 pm

ben varım tabii ki. ama mezarlık ziyareti için de okadar çağrı yaptık ama cevap veren olmadı pek..
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..

Kullanıcı avatarı
blunish
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen blunish » Cmt Eyl 02, 2006 03:15 am

keşke büyük makamlardan destek alabilsek..anladığım kadarıyla lale hanımdan umut yok!..en azından oğullarıyla irtibata geçsek? :saskin:

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Cmt Eyl 02, 2006 05:04 am

blunish yazdı:keşke büyük makamlardan destek alabilsek..anladığım kadarıyla lale hanımdan umut yok!..en azından oğullarıyla irtibata geçsek? :saskin:

iyide blunish kardeş oğullarını gören varmı ki destek istesek bence bu durumu devlet erkanı çözer ama ne zaman !

Kullanıcı avatarı
blunish
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen blunish » Cmt Eyl 02, 2006 15:42 pm

samanci yazdı:
blunish yazdı:keşke büyük makamlardan destek alabilsek..anladığım kadarıyla lale hanımdan umut yok!..en azından oğullarıyla irtibata geçsek? :saskin:

iyide blunish kardeş oğullarını gören varmı ki destek istesek bence bu durumu devlet erkanı çözer ama ne zaman !
maalesef doğru..ya bu ne biçim adalet :cinnet: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
gokhankaraduman
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

..

Mesajgönderen gokhankaraduman » Pzr Eki 01, 2006 15:54 pm

Arkadaşlar Evvela ;

1- Moda da oturan sevgili kardeşim Hakan Yasav bana bile bırakmadan uygun oldukça ayda 1-2 gidip temizliyorlar bahçeyi.

2- Orayı temizleyip bakımınıda biz yaparak acaba Halk Bankasına destek mi oluyoruz.Madem aldı edepsiz temizlikçi parası da versin..

3- Orası asla tinercilere kalmaz Semt olarak Moda ,tam karşısında Kilise var Edip Akbayram paralel sokaklarda oturuyor ve orada bir, iki esnaf var oraya giren tinerciyi tiner kazanına atar :)

4- Bu işler büyük projeler ile çözülebilir ancak...
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman

0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Pzt Eki 02, 2006 12:56 pm

Sagol Dostum, bu Bilgiler inan Rahatlatti biraz beni......

Kullanıcı avatarı
gokhankaraduman
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

görevim

Mesajgönderen gokhankaraduman » Pzt Eki 02, 2006 13:20 pm

Rica ederim görevim
Barış ve Sevgi Dileklerimle

Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği

İstanbul Sorumlusu

Gökhan Karaduman

0535 744 78 68

http://www.barismanco7-77dd.com

www.gokhankaraduman.net

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Pzt Eki 02, 2006 17:27 pm

Bu arada evin bahçe kapısında sanıyorsam iski ile ilgili bir kelepçe gibi birşey vardı üstündede galiba evin sahibi olarak yabancı(ingiliz vb.) birinin ismi yazılı ev satın mı alındı yoksa. Bilgileri olan varsa bizlerle paylaşırsa çok iyi olur.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]

LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: ..

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Kas 13, 2006 01:16 am

gokhankaraduman yazdı:Arkadaşlar Evvela ;

1- Moda da oturan sevgili kardeşim Hakan Yasav bana bile bırakmadan uygun oldukça ayda 1-2 gidip temizliyorlar bahçeyi.

2- Orayı temizleyip bakımınıda biz yaparak acaba Halk Bankasına destek mi oluyoruz.Madem aldı edepsiz temizlikçi parası da versin..

3- Orası asla tinercilere kalmaz Semt olarak Moda ,tam karşısında Kilise var Edip Akbayram paralel sokaklarda oturuyor ve orada bir, iki esnaf var oraya giren tinerciyi tiner kazanına atar :)

4- Bu işler büyük projeler ile çözülebilir ancak...

evet ya...Hakan Yasav kardeşim de gerçekten çok büyük bir hayır yapıyor gerçekten...bunu laf olsun diye söylemiyorum gerçekten "İstanbul ya da çevre illerin birinde olsaydım,ben de her türlü yardıma ve harekete gelirdim elimden geldikçe...mezar ziyareti olsun,ev temizliği olsun..."öyle işte

Kullanıcı avatarı
blunish
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen blunish » Pzr Ağu 05, 2007 13:29 pm

blunish yazdı:
samanci yazdı:

maalesef doğru..ya bu ne biçim adalet :cinnet: :gozyasi:
ben onun oğullarının üstüne turp suyu sıkayım.. ben şartsız hiç bişey istemeden onun manevi kızı olsaydım var ya o devlette o ailede allahımmm bak ağzımdan kötü şeyler çıkacak.. tövbe estafurullah.. :cinnet:

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Sal Ağu 07, 2007 12:58 pm

28 temmuzda evdeydik arkadaslar eve girilmiyor zaten bahçeye bile girilmiyor zincirlemişler kapının üstünden atlamak gerkiyor bahçe bakımsız ama çöplük gibide değil
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
nrd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nrd » Cmt Ağu 18, 2007 19:30 pm

arkadaşlar bana BARIŞ abinin evine gitmek gecen hafta nasip oldu gerçekten her zaman olduğu gibi gözyaşlarıma hakim olamadım tam akşam karanlığı çökmüşken giitim ve o an onun o cennet bahçesinde ki kedierden biri olmak istedim bir an bile oradan ayrılmamak ve her anını yaşamak istedim ve içimde hep var olan sızı bu kez büyük bir acıya dönüştü oarayı o halde görünce ben isterdim ki oranın içine girip onun dokunduğu her yeri her santimi yaşamak ve ondan kalan lara bakmak ama ne yazık kii........
Resim

Kullanıcı avatarı
yar_ola
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen yar_ola » Prş Ağu 30, 2007 04:05 am

SELAM YAZILARI OKUDUM ARKADAŞLAR YA ARAMIZDA OKUYAN CALIŞAN UZAKDA OLAN VAR ÖYLE BİRGÜN OLMASI LAZIMKİ HEP BİRLİKTE GİDİP ORADA YÜZYÜZE HEM KONUŞUR HEMDE TEMİZLİK YAPAR HEMDE BİZ BARIŞ SEVERLERİ BİR BÜTÜN OLARAK GÖRMELERİNİ İSTERİM MESELA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HERYER TATİL NEDERSİNİZ SAYGILARIMLA
ben bilirim