Müzisyenler ve herhangi bir Müzik Aletiyle uğraşanlar buyrun
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Müzisyenler ve herhangi bir Müzik Aletiyle uğraşanlar buyrun
Arkadaşlar çaldığınız müzik aletini seçin...
-
BM
Böyle bir şık yok ama ben şöyle söylemek istiyorum:
1 - Evimde bir Hammond Org'um var. (50000 $'a İngiltere'den almıştım.) Onu çalarım.
2 - Yamaha Dd-55 marka elektro baterim var. (750 YTL'ye Beyoğlu'ndan almıştım.) Onu çalarım.
3 - Marshall MG100 DFX marka bir elektrogitar anfim (bu amfiyi de 900 YTL'ye Ataköy'den aldım.) ve Rockson RH-30 marka elektro gitarım var. (Bunu da 250 YTL'ye Tekirdağ'dan aldım.)
Bunları çalarım.
1 - Evimde bir Hammond Org'um var. (50000 $'a İngiltere'den almıştım.) Onu çalarım.
2 - Yamaha Dd-55 marka elektro baterim var. (750 YTL'ye Beyoğlu'ndan almıştım.) Onu çalarım.
3 - Marshall MG100 DFX marka bir elektrogitar anfim (bu amfiyi de 900 YTL'ye Ataköy'den aldım.) ve Rockson RH-30 marka elektro gitarım var. (Bunu da 250 YTL'ye Tekirdağ'dan aldım.)
Bunları çalarım.
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- efemanco
- Demirbaş Üye

VALLA HENÜZ ÇALAMIYORUM AMA BASS GİTARA BÜYÜK Bİ İLGİM VAR...İNŞALLAH Bİ PARAYI DENKLEŞTİREBİLİRSEM FendeR-Standart Precision YADA Fender - Deluxe Precision P Bass Special DAN BİRİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...AYRICA BASS GİTAR HAKKINDA GENİŞ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR HANGİ TÜR BASS TAVSİYE EDEBİLİRSİNİZ...YADA KULLANDIĞINIZ VE ÇOK HOŞUNUZA GİDEN Bİ BASS TÜRÜ VARSA YAZMANIZI RİCA EDİCEM....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
rapin_kizi__ yazdı:aytac yazdı:Bir buçuk senedir klasik gitar çalıyorum.Akustik gitara geçeceğim ama bi türlü parayi denkleştirip alamadım.Ayrıca çok da iyi flüt çalarım.Öyle böyle değildir yani.gerçekten iyi çalarım
![]()
canım yan flutmu yoksa blok flutmu:D
Blok flüt cnm.Nerde biz de yan flüt alcak para :D
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

Walla ben Kendim Klavye çalmayı öğrendim. Müzik Kulağımın çok iyi olduğunu söylediler.(Komşum Piaonoyu çok iyi çalar, o söyledi)
Şöyle söyliyeyim: Duyduğum şarkıların notalarını Anında çıkartabiliyorum belkide bu bütün klavye çalanların yapabildiği bişeydir hava atmak istemiyorum.
Aynı şekilde Flütlede öyle. 8.Sınıfta istanbul 1.si olmuştum. Vere Vere 50 Milyon vermişlerdi.
sinir olmuştum
önemli olan yarışmak tabiki.
Hiç Klavyem olmadı hep arkadaşlarımdan aldım. Bi ondan Bi ondan 2 yıldır çalıyorum şimdi inşallah yazın alacağım bakalım hayırlısı.Yazın eğer kazanırsam kendime göre bi yerler ÖSS de Piano kursuna gider kendimi geliştiririm...
Şöyle söyliyeyim: Duyduğum şarkıların notalarını Anında çıkartabiliyorum belkide bu bütün klavye çalanların yapabildiği bişeydir hava atmak istemiyorum.
Aynı şekilde Flütlede öyle. 8.Sınıfta istanbul 1.si olmuştum. Vere Vere 50 Milyon vermişlerdi.
Hiç Klavyem olmadı hep arkadaşlarımdan aldım. Bi ondan Bi ondan 2 yıldır çalıyorum şimdi inşallah yazın alacağım bakalım hayırlısı.Yazın eğer kazanırsam kendime göre bi yerler ÖSS de Piano kursuna gider kendimi geliştiririm...