KİMSE YOKMU SİTEDE

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Çrş Oca 30, 2008 21:10 pm

UMUT YASAM CAN yazdı:arkadaşlar 1 şubatta herkes burada olursa mutlu olurum....aynı gölgeler programı sonrasında nasıl belli bir uye rekoru kırdıysa ogün yani bir subatta bu sitenin sahıpsız kalınmadıgını ıspaTLAMAk amaçlı burda olalım....

BU ARADA YARIŞMAYADA KATILIMINIZI BEKLIYORUM
herzaman olduğu gibi 1 şubatdada burada olacam İNŞALLAH
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Çrş Oca 30, 2008 21:22 pm

UMUT YASAM CAN yazdı:arkadaşlar 1 şubatta herkes burada olursa mutlu olurum....aynı gölgeler programı sonrasında nasıl belli bir uye rekoru kırdıysa ogün yani bir subatta bu sitenin sahıpsız kalınmadıgını ıspaTLAMAk amaçlı burda olalım....

hangi yarışma :saskin:

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Cum Şub 01, 2008 15:01 pm

GÖZLERIM YAŞ KALBİMDE SIZI UNUTMADIM SENİ.....OF ALLAHIM GÜÇ VER BANA BUGÜN YA NOLURSUN....ARKADAŞLAR HEPİMİZ BARIŞIMIZIN AZİZ RUHUNA BUGÜN BİR DUA OKUYALIM LÜTFEN..............

:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

SENI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM BE BARIŞIM...................
BARIŞ MANÇO BİR YAŞAM BİÇİMİDİR

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Cum Şub 01, 2008 18:53 pm

UMUT YASAM CAN yazdı:GÖZLERIM YAŞ KALBİMDE SIZI UNUTMADIM SENİ.....OF ALLAHIM GÜÇ VER BANA BUGÜN YA NOLURSUN....ARKADAŞLAR HEPİMİZ BARIŞIMIZIN AZİZ RUHUNA BUGÜN BİR DUA OKUYALIM LÜTFEN..............

abi BARIŞ MANÇO şimdi bize cennetden bakıp gurur duyuyodur ALLAH GANİ-GANİ RAHMET EYLESİN :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum

http://www.kurtlarvadisi.az

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Cum Şub 01, 2008 19:22 pm

km_manco1325 yazdı:
UMUT YASAM CAN yazdı:GÖZLERIM YAŞ KALBİMDE SIZI UNUTMADIM SENİ.....OF ALLAHIM GÜÇ VER BANA BUGÜN YA NOLURSUN....ARKADAŞLAR HEPİMİZ BARIŞIMIZIN AZİZ RUHUNA BUGÜN BİR DUA OKUYALIM LÜTFEN..............

abi BARIŞ MANÇO şimdi bize cennetden bakıp gurur duyuyodur ALLAH GANİ-GANİ RAHMET EYLESİN :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Sal Şub 05, 2008 00:08 am

BN BURDAYIM ARKADASLAR

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Pzr Şub 10, 2008 23:30 pm

sitemızın 7.yaşgününde yine her zaman olduğu gibi burdayımm...........

Kullanıcı avatarı
Ben Bilirim
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen Ben Bilirim » Sal Şub 19, 2008 16:24 pm

kimse yokmu arkadaşlar ben burdayım

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal Şub 19, 2008 16:43 pm

bugün burdayım yarın yine burdayım öbür gün yine burda olacağım...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Sal Şub 19, 2008 20:01 pm

Ben de herzamanki gibi BURADAYIM :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
DERSİMLİ
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen DERSİMLİ » Pzt Ağu 04, 2008 00:20 am

3 AĞUSTOS 2008 GÜNLERDEN PAZAR SAAT 23:20

BEN BURDAYIM YA SİZ ARKADAŞLAR

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Ağu 04, 2008 16:42 pm

tm hr geldgımızde rapor olrk yazalım buraya geldım diye .. pff .. böyle seylerden sonra ulkemızın sıtemızın kendımızın kalkınmasını ılermesını beklıyoruz..
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
DERSİMLİ
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen DERSİMLİ » Pzt Ağu 04, 2008 18:07 pm

17.07 saati gösteriyor ve ben yine burdayımmmm.........

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Ağu 04, 2008 19:08 pm

:geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: ;)

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Re: KİMSE YOKMU SİTEDE

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzt Ağu 04, 2008 21:14 pm

Ben Bilirim yazdı:
UMUT YASAM CAN yazdı:Ya kimse nie yok sitede.Bumu Barış Mançoya verdiğimiz değer
Nerdesiniz ey hali :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet:

evet simdide ben soruyorum izninizle nerdesiniz MODLAR

arkadaşlar emin olun sitemiz kalkınıyo vede modlar oolsun veya olmasın burada adalet var yeterki siz biraz daha siteyle ilgilenin o zaman kim var kim yok yavaş yavaş anlarsınız lğtfen birbirimiz adına kem sözler söylemeyelim

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzt Ağu 04, 2008 21:17 pm

UMUT YASAM CAN yazdı:yoklamamıza kaldığımız yerden devam edelim tarih 13.01.2008 günlerden pazar
saat 15.10 ben burdayım

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

peki umut abicim neden başka sitelerede davet ediyosun bizim buradaki sitemiz dururken

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzt Ağu 04, 2008 21:22 pm

UMUT YASAM CAN yazdı:önemli olan burda olan kısılerın bu yoklama defterınde ben burdayım demesıdır yoksa kımın olup olmadıgı burda kımsenın umrunda değil bence..
burada hergun bn yoklamamı yapacam kımdımde dahıl olmak uzere sevgıyle kalın

''Kimin olup olmadığı burda kimsenin umrunda değil'' öylemi sen öyle düşün abicim sen sityeye ayda bir kaz girewn bir kişi değilmiydin vede çok az giren her neyse şimdide kimsenin umurunda değil diyosun kimin umurunda olup olmadığı belli sen bu konuyu açarken yoklama defteri diye açmamışsın başka üyelerin söylentisiylemi bu fikir aklına geldi bu fikrin çok ama çok saçma ben burdayımmış
bunu kim online vede en son kimler çevrim içi olmuş kısmında gayet iyi görebilirsin :)

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzt Ağu 04, 2008 21:23 pm

vede bu dediğimi bilen üyeler akıllareında bende burdayım demesinler lütfen mesaj kirliliğinden başka hiç birt şey olmuyo biz bu siteyi hep birlikte var ediyoruz vede hep birlikte güzel bir hale getirmeye çalışıcaz lütfen köstek olmayın bence.

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzt Ağu 04, 2008 21:29 pm

abicim bu konuya her gün bir dakkalık girip burdasyıp diyip çıkarsan bu konu daha anlamsız olur vede sen sanırım bu konuyu büyütmeyi düşünüyodun ama lütfen modlarımızdan veya yetkili kişilerden ricam bu konuyu silin kilitlemeyin silin çünkü bu konu anlamsız gereksiz yukarıda ki mesajlarımdada dediğim gibi sitenin ana sayfasında aşşada kimler girmiş ne zaman girmiş yazıyo lütfen.

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzt Ağu 04, 2008 21:32 pm

Arkadaşlar şunuda söylemeden edemicem hepiniz çoğunuz ben burdayım vede her gün burda olucam demiş ona bakarsanız ben gecenin bir saati buraya girip sabah 8-9 a kadar burda duruyorum nedenmi acaba yabancı biri girermi yada başka ülkede olan biri girermi eğer girerse birine rastlar bari diye giriyorum ama bunun önemi yok bence sadece sanki reklam yapmış gibi oluyor

Kullanıcı avatarı
DERSİMLİ
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen DERSİMLİ » Sal Ağu 05, 2008 01:29 am

bana bak aslanım sen foruma bıraktığın o abidik kubidik mesajların kadar konuş bakalım oldumu..Sende bir mod olma hevesimi ne varmış mesajlarına baktığıum kadarıyla...Baktınki bu hevesin olmadı forumda olmayan mılletlere satasarakmı bu amacına ulaşacağını düşünüosun kendine gell......

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Sal Ağu 05, 2008 01:46 am

Umut Yaşam Can Nikli Arkadaşımız Şuan Foruma Üye Deildir Şuan Umut Kardeşiminde Çok Güzel Paylaşımlarıda Vardır Foruma Emeği Vardır

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Sal Ağu 05, 2008 01:50 am

Herkeze paylaşımından ve burada bulunduğundan dolayı kendi adıma teşekkür ederim arkadaşlar...
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Ağu 05, 2008 02:17 am

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:Arkadaşlar şunuda söylemeden edemicem hepiniz çoğunuz ben burdayım vede her gün burda olucam demiş ona bakarsanız ben gecenin bir saati buraya girip sabah 8-9 a kadar burda duruyorum nedenmi acaba yabancı biri girermi yada başka ülkede olan biri girermi eğer girerse birine rastlar bari diye giriyorum ama bunun önemi yok bence sadece sanki reklam yapmış gibi oluyor

başka ülke kısmında haklısın ama sitenin ingilizce kısmı yok ve sadece gurbetçiler yada Azerbeycan gibi ulkelerde yaşayan ınsanlar gelır.. yazın tamam gece gırebılıyoruz ama cogu ınsan calısıo ve gecelerı uyuo barıs burda 8 e kdr sorun acık durmaksa sıtede gece pc yı acık bırakıp uyuruz..
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Sal Ağu 05, 2008 11:07 am

rapin_kizi__ yazdı:
BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:Arkadaşlar şunuda söylemeden edemicem hepiniz çoğunuz ben burdayım vede her gün burda olucam demiş ona bakarsanız ben gecenin bir saati buraya girip sabah 8-9 a kadar burda duruyorum nedenmi acaba yabancı biri girermi yada başka ülkede olan biri girermi eğer girerse birine rastlar bari diye giriyorum ama bunun önemi yok bence sadece sanki reklam yapmış gibi oluyor

başka ülke kısmında haklısın ama sitenin ingilizce kısmı yok ve sadece gurbetçiler yada Azerbeycan gibi ulkelerde yaşayan ınsanlar gelır.. yazın tamam gece gırebılıyoruz ama cogu ınsan calısıo ve gecelerı uyuo barıs burda 8 e kdr sorun acık durmaksa sıtede gece pc yı acık bırakıp uyuruz..

ee yani
Emre başkaya