herzaman olduğu gibi 1 şubatdada burada olacam İNŞALLAHUMUT YASAM CAN yazdı:arkadaşlar 1 şubatta herkes burada olursa mutlu olurum....aynı gölgeler programı sonrasında nasıl belli bir uye rekoru kırdıysa ogün yani bir subatta bu sitenin sahıpsız kalınmadıgını ıspaTLAMAk amaçlı burda olalım....
BU ARADA YARIŞMAYADA KATILIMINIZI BEKLIYORUM
KİMSE YOKMU SİTEDE
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az
http://www.kurtlarvadisi.az
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
abi BARIŞ MANÇO şimdi bize cennetden bakıp gurur duyuyodur ALLAH GANİ-GANİ RAHMET EYLESİNUMUT YASAM CAN yazdı:GÖZLERIM YAŞ KALBİMDE SIZI UNUTMADIM SENİ.....OF ALLAHIM GÜÇ VER BANA BUGÜN YA NOLURSUN....ARKADAŞLAR HEPİMİZ BARIŞIMIZIN AZİZ RUHUNA BUGÜN BİR DUA OKUYALIM LÜTFEN..............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SENI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM BE BARIŞIM...................
km_manco1325 yazdı:abi BARIŞ MANÇO şimdi bize cennetden bakıp gurur duyuyodur ALLAH GANİ-GANİ RAHMET EYLESİNUMUT YASAM CAN yazdı:GÖZLERIM YAŞ KALBİMDE SIZI UNUTMADIM SENİ.....OF ALLAHIM GÜÇ VER BANA BUGÜN YA NOLURSUN....ARKADAŞLAR HEPİMİZ BARIŞIMIZIN AZİZ RUHUNA BUGÜN BİR DUA OKUYALIM LÜTFEN..............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SENI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM BE BARIŞIM...................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
Re: KİMSE YOKMU SİTEDE
Ben Bilirim yazdı:UMUT YASAM CAN yazdı:Ya kimse nie yok sitede.Bumu Barış Mançoya verdiğimiz değer
Nerdesiniz ey hali![]()
![]()
![]()
![]()
evet simdide ben soruyorum izninizle nerdesiniz MODLAR
arkadaşlar emin olun sitemiz kalkınıyo vede modlar oolsun veya olmasın burada adalet var yeterki siz biraz daha siteyle ilgilenin o zaman kim var kim yok yavaş yavaş anlarsınız lğtfen birbirimiz adına kem sözler söylemeyelim
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
UMUT YASAM CAN yazdı:önemli olan burda olan kısılerın bu yoklama defterınde ben burdayım demesıdır yoksa kımın olup olmadıgı burda kımsenın umrunda değil bence..
burada hergun bn yoklamamı yapacam kımdımde dahıl olmak uzere sevgıyle kalın
''Kimin olup olmadığı burda kimsenin umrunda değil'' öylemi sen öyle düşün abicim sen sityeye ayda bir kaz girewn bir kişi değilmiydin vede çok az giren her neyse şimdide kimsenin umurunda değil diyosun kimin umurunda olup olmadığı belli sen bu konuyu açarken yoklama defteri diye açmamışsın başka üyelerin söylentisiylemi bu fikir aklına geldi bu fikrin çok ama çok saçma ben burdayımmış
bunu kim online vede en son kimler çevrim içi olmuş kısmında gayet iyi görebilirsin
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
UMUT YASAM CAN yazdı:arkadaşlar 1 şubatta herkes burada olursa mutlu olurum....aynı gölgeler programı sonrasında nasıl belli bir uye rekoru kırdıysa ogün yani bir subatta bu sitenin sahıpsız kalınmadıgını ıspaTLAMAk amaçlı burda olalım....
BU ARADA YARIŞMAYADA KATILIMINIZI BEKLIYORUM
abicim bu konuya her gün bir dakkalık girip burdasyıp diyip çıkarsan bu konu daha anlamsız olur vede sen sanırım bu konuyu büyütmeyi düşünüyodun ama lütfen modlarımızdan veya yetkili kişilerden ricam bu konuyu silin kilitlemeyin silin çünkü bu konu anlamsız gereksiz yukarıda ki mesajlarımdada dediğim gibi sitenin ana sayfasında aşşada kimler girmiş ne zaman girmiş yazıyo lütfen.
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
Arkadaşlar şunuda söylemeden edemicem hepiniz çoğunuz ben burdayım vede her gün burda olucam demiş ona bakarsanız ben gecenin bir saati buraya girip sabah 8-9 a kadar burda duruyorum nedenmi acaba yabancı biri girermi yada başka ülkede olan biri girermi eğer girerse birine rastlar bari diye giriyorum ama bunun önemi yok bence sadece sanki reklam yapmış gibi oluyor
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:Arkadaşlar şunuda söylemeden edemicem hepiniz çoğunuz ben burdayım vede her gün burda olucam demiş ona bakarsanız ben gecenin bir saati buraya girip sabah 8-9 a kadar burda duruyorum nedenmi acaba yabancı biri girermi yada başka ülkede olan biri girermi eğer girerse birine rastlar bari diye giriyorum ama bunun önemi yok bence sadece sanki reklam yapmış gibi oluyor
başka ülke kısmında haklısın ama sitenin ingilizce kısmı yok ve sadece gurbetçiler yada Azerbeycan gibi ulkelerde yaşayan ınsanlar gelır.. yazın tamam gece gırebılıyoruz ama cogu ınsan calısıo ve gecelerı uyuo barıs burda 8 e kdr sorun acık durmaksa sıtede gece pc yı acık bırakıp uyuruz..
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
rapin_kizi__ yazdı:BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:Arkadaşlar şunuda söylemeden edemicem hepiniz çoğunuz ben burdayım vede her gün burda olucam demiş ona bakarsanız ben gecenin bir saati buraya girip sabah 8-9 a kadar burda duruyorum nedenmi acaba yabancı biri girermi yada başka ülkede olan biri girermi eğer girerse birine rastlar bari diye giriyorum ama bunun önemi yok bence sadece sanki reklam yapmış gibi oluyor
başka ülke kısmında haklısın ama sitenin ingilizce kısmı yok ve sadece gurbetçiler yada Azerbeycan gibi ulkelerde yaşayan ınsanlar gelır.. yazın tamam gece gırebılıyoruz ama cogu ınsan calısıo ve gecelerı uyuo barıs burda 8 e kdr sorun acık durmaksa sıtede gece pc yı acık bırakıp uyuruz..
ee yani
Emre başkaya