erkekte uzun saç
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

bende uzatmayı istiyorum şuanda da biraz uzun...ama babam sansür koyuyor yaw...rapin_kizi__ yazdı:benım bır arkadasım var emrah dıye sacı uzun gecen gun yolda gecerken kızlar dalga gecmısler arkadasımda sınır olmus:) yıne soluyorum herkesın kendı secımı kendı sacı mılletene ne kardesım uzatın beama bakması zor haberınız olsun
kızıyor...
kızlar neden gülüyor adamın saçına anlamadım..
önce sünnet tabiki..
sonra kişinin tercihi...
...bide kimileri derki anan gibi şaç uzatacağına baban gibi bıyık bırak..
ne cahilce bi laf yaw
En son kadir 2023 tarafından Pzr Nis 15, 2007 13:43 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- manco halil
- Profesyonel

ds
merhabalar sevgılı barış kardeslerım. bu konuya bende degınmek ıstıyorum tabi evet uzun saç bence cok normal hatta buralara konu olması da anormal bence benımde saclarım barış abının kıler kadar uzundu ve halada su andada uzun toplum arasında bir laf var malesef erkege bıyık kadına saç dıye bence alakası yok sonderece cahılce ve küstahca buluyorum bunu ınsan ınsan olarak yasamayacaksa istedıklerını yapamaya caksa yasamanın ne anlamı olabılırkı..ama yınede herkese saygı duyuyorum egri egri doğru doğru egri büğrü ama yınede doğru sevgı ve barış la kalın..
halil
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- efemanco
- Demirbaş Üye

tüm bu tartışmamızdanda anlaşıldığı üzere bizler türk toplumu olarak hala istenilen muasır medeniyetler seviyesine erişemediğimizi gösterir arkadaşlar bana göre....Çünkü insanların iç dünyasına değilde saçına sakalına tüyüne bakılıyosa bu bizim hala bişeyleri aşamadığımızı gösterir...Bu söylediklerimin en büyük örneğide tabiki Barış abimiz....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
sameth yazdı:madem erkekte uzun saç olcaksa barış abi gibi bıyığında alası olmalıki yakışsın diye düşünüyorum geçen sene ye kadar barış abimizin saçı ve bıyığının aynısını bırakmıştım ama babam yolacağını söyleyince kesmek zorunda kaldım![]()
Arkadasım cok dıooru demıssın ben de onu dıcektım zaten cunku benım de sacım uzun ve bıyıklarımı uzattım vede yakısıyor...
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ