erkekte uzun saç

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Nis 13, 2007 18:02 pm

ya bende sacımı uzatmıstım bi ara ama sakal gelince çıkmıo daha çenede barış abimizinki kadar ya :) bi ara bende fabrikada calışıodum.herkeste yok erkek adam sac uzatırmıymıs falan filan.çok boğustum arkadaşlar :) ama sonunda pes ettim kestirdim.ama tekrar uzatıorum.hedefim barış abime benzemek

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Nis 13, 2007 20:38 pm

benım bır arkadasım var emrah dıye sacı uzun gecen gun yolda gecerken kızlar dalga gecmısler arkadasımda sınır olmus:) yıne soluyorum herkesın kendı secımı kendı sacı mılletene ne kardesım uzatın be :) ama bakması zor haberınız olsun

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Cum Nis 13, 2007 21:55 pm

uzun saç barış abide bi farklı duruyordu ya...normalde ben sevmem mesela erkekte uzun saç...yakışan ayrı tabii :D :D

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cmt Nis 14, 2007 10:25 am

hzllll yazdı:uzun saç barış abide bi farklı duruyordu ya...normalde ben sevmem mesela erkekte uzun saç...yakışan ayrı tabii :D :D

hazal dıyorsa dogrudur :)

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Cmt Nis 14, 2007 20:56 pm

rapin_kizi__ yazdı:
hzllll yazdı:uzun saç barış abide bi farklı duruyordu ya...normalde ben sevmem mesela erkekte uzun saç...yakışan ayrı tabii :D :D

hazal dıyorsa dogrudur :)

:D :D aferim sana :D

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzr Nis 15, 2007 00:45 am

rapin_kizi__ yazdı:benım bır arkadasım var emrah dıye sacı uzun gecen gun yolda gecerken kızlar dalga gecmısler arkadasımda sınır olmus:) yıne soluyorum herkesın kendı secımı kendı sacı mılletene ne kardesım uzatın be :) ama bakması zor haberınız olsun
bende uzatmayı istiyorum şuanda da biraz uzun...ama babam sansür koyuyor yaw...
kızıyor... :( bide mobilyacı olunca ortam tozlu vs...
kızlar neden gülüyor adamın saçına anlamadım..
önce sünnet tabiki..
sonra kişinin tercihi...
...bide kimileri derki anan gibi şaç uzatacağına baban gibi bıyık bırak..
ne cahilce bi laf yaw
En son kadir 2023 tarafından Pzr Nis 15, 2007 13:43 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

ds

Mesajgönderen manco halil » Pzr Nis 15, 2007 01:01 am

merhabalar sevgılı barış kardeslerım. bu konuya bende degınmek ıstıyorum tabi evet uzun saç bence cok normal hatta buralara konu olması da anormal bence benımde saclarım barış abının kıler kadar uzundu ve halada su andada uzun toplum arasında bir laf var malesef erkege bıyık kadına saç dıye bence alakası yok sonderece cahılce ve küstahca buluyorum bunu ınsan ınsan olarak yasamayacaksa istedıklerını yapamaya caksa yasamanın ne anlamı olabılırkı..ama yınede herkese saygı duyuyorum egri egri doğru doğru egri büğrü ama yınede doğru sevgı ve barış la kalın..
halil

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Pzr Nis 15, 2007 02:17 am

offfffffff offfffffffffff saçlarımı özledim ama artık benim için hayal oldu resimlerde kaldı eski günler :gozyasi:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Nis 15, 2007 12:01 pm

turkerr yazdı:offfffffff offfffffffffff saçlarımı özledim ama artık benim için hayal oldu resimlerde kaldı eski günler :gozyasi:

hayırıdr hocam saçların döküldü mü böyle konuşuyorsun? :( :(

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Pzt Nis 16, 2007 12:34 pm

yok kardeş dökülmedi askerlik nedeniyle kestirdim ama artık uzatamam biliyosun iş hayatında olmuyor malesef
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Çrş Nis 25, 2007 19:43 pm

bende bir bayan olarak yorum yapacak olursam---ben erkekte uzun saçı severim , bence hiç bir sakıncası yoktur....
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Çrş Nis 25, 2007 23:54 pm

tüm bu tartışmamızdanda anlaşıldığı üzere bizler türk toplumu olarak hala istenilen muasır medeniyetler seviyesine erişemediğimizi gösterir arkadaşlar bana göre....Çünkü insanların iç dünyasına değilde saçına sakalına tüyüne bakılıyosa bu bizim hala bişeyleri aşamadığımızı gösterir...Bu söylediklerimin en büyük örneğide tabiki Barış abimiz....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
odtulu23
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen odtulu23 » Prş Nis 26, 2007 19:43 pm

sameth yazdı:madem erkekte uzun saç olcaksa barış abi gibi bıyığında alası olmalıki yakışsın diye düşünüyorum geçen sene ye kadar barış abimizin saçı ve bıyığının aynısını bırakmıştım ama babam yolacağını söyleyince kesmek zorunda kaldım :)

Arkadasım cok dıooru demıssın ben de onu dıcektım zaten cunku benım de sacım uzun ve bıyıklarımı uzattım vede yakısıyor...
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni

MatuR

Mesajgönderen MatuR » Cmt May 05, 2007 18:05 pm

ooo ben ılk basta kendı aılemden bıle gordum dısardakı bazı gerı kafalılar satanıst dıye hıtap ettıgınde cok sınırlenmıstım ama unutmuslar ınsanın ıcı dısı bırbırını tutmayabılır