fikirlerinizi yazarken nedenlerinide belirtirseniz memnun olurum
En sevdiğiniz Osmanlı padişahı?
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
En sevdiğiniz Osmanlı padişahı?
Osmanlı Tarihine ilgi duyan biri olarak görüşlerinizi merak ettim . benim kendi görüşüm ise son padişah Vahdettin'dir. şanssız bir zamanda taht'a çıkmış ve öldükten sonra bile parasızlıktan dolayı cenazesinin yaşadığı şehrin belediyesi tarafından kaldırılmasıdır.Ve ecdadlarımız arasında mezari yurt dışında olan tek padişah olmasıda üzüntü vericidir. Tabi diğer padişahlarda benim için önemli ama Vahdettin ayrı bana göre.
Emre başkaya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- melike_mançomania
- Gelişen Üye

- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Bence en iyi (bana göre tabiiki
)Fatih Sultan Mehmet
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az
http://www.kurtlarvadisi.az
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

..RAPİN KIZI BUYRUN BİRAZ BİLGİ EDİNİN....rapin_kizi__ yazdı:sanırım genc osman (: cok ıyı bır padısah degıldı ama cok şekerdi ya
en cok sevdıgım konudur
GENÇ OSMAN 1604 TE İSTANBULDA DOĞDU..KUVVETLİ BİR TAHSİL VE TERBİYE İLE YETİŞTİ..BÜYÜK DEDESİ FATİH SULTAN MEHMED VE BABASI SULTAN AHMED GİBİ ERKEN İNKİŞAF EDEN ZEKASIYLA KENDİNİ GÖSTERDİ...14 YAŞINDA TAHTA GEÇTİ..18 YAŞINDA YEDİKULE ZİNDANLARINDA BOĞULARAK ŞEHİD EDİLDİ..ÇÜNKÜ ORDU VE DEVLET SİSTEMİNDE İNKİLAPLAR YAPMAK İSTEMESİNİ BİR TAKIM ORDU VE DEVLET İLERİ GELENLERİ İSTEMEDİ...ÇOCUK YAŞTA OLMASINA RAĞMEN BÜYÜK LEHİSTAN SFERİNE KATILARAK BAŞKOMUTANLIK YAPTI..
**GÖZÜPEK ATILGAN VE CESUR OLAN BU PADİŞAH YAŞASA İDİ 2. FATİH OLURDU DİYENLER VARDIR...
*****KARDEŞİ GENÇ OSMANIN DÜŞÜNÜPTE YAPAMADIĞI İNKİLAPLARI YAPAN VE ZORBALARI TEK TEK TEMİZLEYEN MAALESEF 28 YAŞINDA İKEN VEFAT EDEN 4. MURAT (BAĞDAT FATİHİ ) SEVDİĞİM EN İYİ PADİŞAHLARDANDIR..
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
kadir 2023 yazdı:..RAPİN KIZI BUYRUN BİRAZ BİLGİ EDİNİN....rapin_kizi__ yazdı:sanırım genc osman (: cok ıyı bır padısah degıldı ama cok şekerdi ya
en cok sevdıgım konudur
GENÇ OSMAN 1604 TE İSTANBULDA DOĞDU..KUVVETLİ BİR TAHSİL VE TERBİYE İLE YETİŞTİ..BÜYÜK DEDESİ FATİH SULTAN MEHMED VE BABASI SULTAN AHMED GİBİ ERKEN İNKİŞAF EDEN ZEKASIYLA KENDİNİ GÖSTERDİ...14 YAŞINDA TAHTA GEÇTİ..18 YAŞINDA YEDİKULE ZİNDANLARINDA BOĞULARAK ŞEHİD EDİLDİ..ÇÜNKÜ ORDU VE DEVLET SİSTEMİNDE İNKİLAPLAR YAPMAK İSTEMESİNİ BİR TAKIM ORDU VE DEVLET İLERİ GELENLERİ İSTEMEDİ...ÇOCUK YAŞTA OLMASINA RAĞMEN BÜYÜK LEHİSTAN SFERİNE KATILARAK BAŞKOMUTANLIK YAPTI..
**GÖZÜPEK ATILGAN VE CESUR OLAN BU PADİŞAH YAŞASA İDİ 2. FATİH OLURDU DİYENLER VARDIR...
*****KARDEŞİ GENÇ OSMANIN DÜŞÜNÜPTE YAPAMADIĞI İNKİLAPLARI YAPAN VE ZORBALARI TEK TEK TEMİZLEYEN MAALESEF 28 YAŞINDA İKEN VEFAT EDEN 4. MURAT (BAĞDAT FATİHİ ) SEVDİĞİM EN İYİ PADİŞAHLARDANDIR..
tskler (: tekirr oldugu bu bnm ıcın şehıd bıraz buyuk laf bence cunku sen koskoca bı orduyu kaldırmayı dusunursen ve bunuda abı ben sızı kaldırsammı dıye dusunuorum dıye ılan edersen sonunda senı sag koycaklarını sanmıyorum (:
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM