Bence gerçek forum duayenleri onlardır:
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
BM
Bence gerçek forum duayenleri onlardır:
"DUYURULUR: Bence sitedeki geçek forum duayenleri: doner, doner-yakut, doner-zumrut, by88, memet59, Sirhot4life , onxGS."
- doner
- Forum Duayeni

- İletişim:
kardes, bununla ne demek istiyorsun? yeni konu actin, bir cümle yazip, ciktin...forum duayeni'de nerden cikti? hepimiz ayniyiz, baris manco seveniz, böyle yazmaya neden gerek gördün anlamis degilim dogrusu
Baris bir gün toprak olur....
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.Baris-Manco-Resim.de.tt
www.donerkayit.de.tt
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.donerkayit.de.tt
-
BM
doner yazdı:kardes, bununla ne demek istiyorsun? yeni konu actin, bir cümle yazip, ciktin...forum duayeni'de nerden cikti? hepimiz ayniyiz, baris manco seveniz, böyle yazmaya neden gerek gördün anlamis degilim dogrusu
Ortalıkta forum duayeni olarak bulunan bir sürü salak var, ben de gerçekten forum duayeni olmayı hakedenleri oraya yazdım.
- fairground
- Forum Duayeni

- doner
- Forum Duayeni

- İletişim:
vesile_87 yazdı:Ben hepsini anladım ama doner-yakut ve doner-zumrut neden forum duayeni oluyor? sadece doner'in ablaları olduğu için mi? lütfen yanlış anlaşılmasın ama merak ettim bunu.
valla onu BENDE anlamis degilim, herhalde hala ayni kisi oldugumuzu saniyor
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.donerkayit.de.tt
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.donerkayit.de.tt
- doner
- Forum Duayeni

- İletişim:
fairground yazdı:bazı sorularım var müsaadenizle:
nedir duayenlik?
kimler duayen olabilir?
burada kaç duayen var?
bunlar kim?
bu ünvanı modlar mı veriyor?
bazı duayenlere salak demişsin. neden ?
kardes, sana söyle anlatayim:
forum duayeni aslinda normal üye gibi birsey, sadece foruma özel katkilari oldugun icin, özel üye gibi bir posisyon aliyorsun. herkez duayen olabilir, foruma bomba gibi paylasimlar yada güzel projeler yaparsan (benim bildigim kadariyla öyle). tam olarak kac duayen var bilmiyorum, ama 10dan cok degil galiba. duayen ünvani modlar ve adminler veriyor, evet, ama bu duayenler normal üyelerden daha cok haklari yok (ihrac, konu kilitleme felan..). kac duayen oldugunu bende merak ettim simdi
selamlar
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.donerkayit.de.tt
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.donerkayit.de.tt
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

aslında gereksiz bi konu bu ama
benim bildiğime göre şöyle
attığın mesaj sayısına göre yıldız alıyosun mesela geçen bende kıdemli üye yazıyodu 100 mesajı geçince üst düzey üye yazmaya başladı ama bnim için hiç bir anlamaı yokki o sıfatların burda herkes elindekini paylaşıyo
o yüzden böyle bi konunun açılması bence anlamsız
bak bunu bilmiyodum ama merak ediyodum forumda neden üç tane doner var diye ama çok güzel bişey yaa kardeşleri ile birlikte belki de ailece barış hayranı olmak bizim ailede bi tek ben barış hayranıyım

attığın mesaj sayısına göre yıldız alıyosun mesela geçen bende kıdemli üye yazıyodu 100 mesajı geçince üst düzey üye yazmaya başladı ama bnim için hiç bir anlamaı yokki o sıfatların burda herkes elindekini paylaşıyo
o yüzden böyle bi konunun açılması bence anlamsız
vesile_87 yazdı:Ben hepsini anladım ama doner-yakut ve doner-zumrut neden forum duayeni oluyor? sadece doner'in ablaları olduğu için mi? lütfen yanlış anlaşılmasın ama merak ettim bunu.
bak bunu bilmiyodum ama merak ediyodum forumda neden üç tane doner var diye ama çok güzel bişey yaa kardeşleri ile birlikte belki de ailece barış hayranı olmak bizim ailede bi tek ben barış hayranıyım
- doner
- Forum Duayeni

- İletişim:
gurbetcimanço yazdı:aslında gereksiz bi konu bu ama
o yüzden böyle bi konunun açılması bence anlamsız![]()
![]()
bak bunu bilmiyodum ama merak ediyodum forumda neden üç tane doner var diye ama çok güzel bişey yaa kardeşleri ile birlikte belki de ailece barış hayranı olmak bizim ailede bi tek ben barış hayranıyım![]()
annem felanda sever, her 7den77ye baktiginda agliyor
neyse
tabiiki haklisin, bende bu yildizlara felan karsiyim, sanki cok yazinci ötekilerden daha iyi oluyorsun. bu forumda bir iki üye var, onlarin ismini söylemek istemem, ama okadar cok mesajlari varki, ve hep serbest mix'de. nerdeyse chat yapanlar var. bir sefer bir paylasim olsun, ona tesekkür bile etmeyenler var... neyse, bu topic'deki konu duayenler
selamlar
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.donerkayit.de.tt
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.donerkayit.de.tt