Bence gerçek forum duayenleri onlardır:

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

BM

Bence gerçek forum duayenleri onlardır:

Mesajgönderen BM » Prş Tem 20, 2006 19:05 pm

"DUYURULUR: Bence sitedeki geçek forum duayenleri: doner, doner-yakut, doner-zumrut, by88, memet59, Sirhot4life , onxGS."

Kullanıcı avatarı
doner
Forum Duayeni
Forum Duayeni
İletişim:

Mesajgönderen doner » Cmt Tem 22, 2006 02:16 am

kardes, bununla ne demek istiyorsun? yeni konu actin, bir cümle yazip, ciktin...forum duayeni'de nerden cikti? hepimiz ayniyiz, baris manco seveniz, böyle yazmaya neden gerek gördün anlamis degilim dogrusu

BM

Mesajgönderen BM » Cmt Tem 22, 2006 15:50 pm

doner yazdı:kardes, bununla ne demek istiyorsun? yeni konu actin, bir cümle yazip, ciktin...forum duayeni'de nerden cikti? hepimiz ayniyiz, baris manco seveniz, böyle yazmaya neden gerek gördün anlamis degilim dogrusu

Ortalıkta forum duayeni olarak bulunan bir sürü salak var, ben de gerçekten forum duayeni olmayı hakedenleri oraya yazdım.

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cmt Tem 22, 2006 16:12 pm

bazı sorularım var müsaadenizle:

nedir duayenlik?
kimler duayen olabilir?
burada kaç duayen var?
bunlar kim?
bu ünvanı modlar mı veriyor?
bazı duayenlere salak demişsin. neden ?
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Cmt Tem 22, 2006 17:47 pm

Ben hepsini anladım ama doner-yakut ve doner-zumrut neden forum duayeni oluyor? sadece doner'in ablaları olduğu için mi? lütfen yanlış anlaşılmasın ama merak ettim bunu.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
doner
Forum Duayeni
Forum Duayeni
İletişim:

Mesajgönderen doner » Cmt Tem 22, 2006 19:57 pm

vesile_87 yazdı:Ben hepsini anladım ama doner-yakut ve doner-zumrut neden forum duayeni oluyor? sadece doner'in ablaları olduğu için mi? lütfen yanlış anlaşılmasın ama merak ettim bunu.

valla onu BENDE anlamis degilim, herhalde hala ayni kisi oldugumuzu saniyor :geberdim:

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Cmt Tem 22, 2006 20:25 pm

:sapka: :saskin: şaşırttın BM çok şaşırdım sen anlamı olmayan mesajlar yazmazdın.. neyse :!: dikkat et Kendine :!:
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
doner
Forum Duayeni
Forum Duayeni
İletişim:

Mesajgönderen doner » Cmt Tem 22, 2006 20:34 pm

fairground yazdı:bazı sorularım var müsaadenizle:

nedir duayenlik?
kimler duayen olabilir?
burada kaç duayen var?
bunlar kim?
bu ünvanı modlar mı veriyor?
bazı duayenlere salak demişsin. neden ?

kardes, sana söyle anlatayim:

forum duayeni aslinda normal üye gibi birsey, sadece foruma özel katkilari oldugun icin, özel üye gibi bir posisyon aliyorsun. herkez duayen olabilir, foruma bomba gibi paylasimlar yada güzel projeler yaparsan (benim bildigim kadariyla öyle). tam olarak kac duayen var bilmiyorum, ama 10dan cok degil galiba. duayen ünvani modlar ve adminler veriyor, evet, ama bu duayenler normal üyelerden daha cok haklari yok (ihrac, konu kilitleme felan..). kac duayen oldugunu bende merak ettim simdi ;) neyse...

selamlar

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Cmt Tem 22, 2006 21:35 pm

aslında gereksiz bi konu bu ama
benim bildiğime göre şöyle
attığın mesaj sayısına göre yıldız alıyosun mesela geçen bende kıdemli üye yazıyodu 100 mesajı geçince üst düzey üye yazmaya başladı ama bnim için hiç bir anlamaı yokki o sıfatların burda herkes elindekini paylaşıyo
o yüzden böyle bi konunun açılması bence anlamsız :saskin: :!:
vesile_87 yazdı:Ben hepsini anladım ama doner-yakut ve doner-zumrut neden forum duayeni oluyor? sadece doner'in ablaları olduğu için mi? lütfen yanlış anlaşılmasın ama merak ettim bunu.

bak bunu bilmiyodum ama merak ediyodum forumda neden üç tane doner var diye ama çok güzel bişey yaa kardeşleri ile birlikte belki de ailece barış hayranı olmak bizim ailede bi tek ben barış hayranıyım :D :)

Kullanıcı avatarı
doner
Forum Duayeni
Forum Duayeni
İletişim:

Mesajgönderen doner » Cmt Tem 22, 2006 22:50 pm

gurbetcimanço yazdı:aslında gereksiz bi konu bu ama
benim bildiğime göre şöyle
attığın mesaj sayısına göre yıldız alıyosun mesela geçen bende kıdemli üye yazıyodu 100 mesajı geçince üst düzey üye yazmaya başladı ama bnim için hiç bir anlamaı yokki o sıfatların burda herkes elindekini paylaşıyo
o yüzden böyle bi konunun açılması bence anlamsız :saskin: :!:
bak bunu bilmiyodum ama merak ediyodum forumda neden üç tane doner var diye ama çok güzel bişey yaa kardeşleri ile birlikte belki de ailece barış hayranı olmak bizim ailede bi tek ben barış hayranıyım :D :)

annem felanda sever, her 7den77ye baktiginda agliyor :gozyasi:
neyse :D
tabiiki haklisin, bende bu yildizlara felan karsiyim, sanki cok yazinci ötekilerden daha iyi oluyorsun. bu forumda bir iki üye var, onlarin ismini söylemek istemem, ama okadar cok mesajlari varki, ve hep serbest mix'de. nerdeyse chat yapanlar var. bir sefer bir paylasim olsun, ona tesekkür bile etmeyenler var... neyse, bu topic'deki konu duayenler :D mod'dan aciklama isteriz dogrusu, kac duayen felan var, merak ettim simdi :D

selamlar

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Tem 23, 2006 16:04 pm

BM KARDEŞ NİYE BÖYLE Bİ TOPİK AÇTIN NİYE BÖYLE ŞEYLER YAZDIN HİÇ ANLAMIŞ DEĞİLİM....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...