Bunu biliyormuydunuz?
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
McFly
Bunu biliyormuydunuz?
''Barış Mançonun o güzelim bembeyaz mercedesı kütahyada bır konser cıkışı solcular tarafından ateşe verılmıstır.Zira gıkı bıle cıkmamıstır.Kımseye kufur etmedıgı ıcın olayı uzatmaya gerek bıle duymamıstır.Bu yuzden bazı rahatsızlar tarafından kıyasıya elestırılmıstır. Erkın bır parcasında ''It degılız kı daga kuselım, okuz degılızkı bagı sokelım.Gayen kardeslıkse gel tut elımı,dost acı soyler darılma emı'' dıye barısı elestırırken Barıs da ''Gel sen de katıl bızlere dolas bahcemızde gonlunce. Uzat korkma elını; Bak beş parmagım var benım de'' dıye dusuncelerını dıle getırırken yıne kendı adına layık olarak barışı dıle getırmıstır''
Not:Alıntıdır
Not:Alıntıdır
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
bunu bilmiyordu cok sagol ki soyledin tesekkur ederim

Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az
http://www.kurtlarvadisi.az
-
McFly
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
McFly
-
McFly
[quote="turkerr"]ELİNDE MUTLAKA BİR KAYNAK VARDIR ONDAN ŞÜPHEM YOK AMA ERKİNİN SARKISINI BARIŞI ELEŞTİRMEK İÇİN YAZDIĞI İNANDIRICI GELMEDİ
[/quote
arkadasım bosuna polemık yaratıyorsun senı ınandırmak zorunda degılım hem neden olmayan bır seyı olmus gıbı gostereyım kı ben sadece okudugumu yazdım ınanmak veya ınanmamak SIZIN kararınızdır
saygılar
arkadasım bosuna polemık yaratıyorsun senı ınandırmak zorunda degılım hem neden olmayan bır seyı olmus gıbı gostereyım kı ben sadece okudugumu yazdım ınanmak veya ınanmamak SIZIN kararınızdır
saygılar
-
McFly
benim için barış her zaman heryerde 1 numaradır ben fanatik barış hayranıyım erkini korumuyorum ama erkinde barışta birbirine sarkıyla atısacak kişiler değildi bu tip haberler her devirde cıkar su anda nasıl magazin programları ve dergileri varsa o zamanda öyleydi şaçma sapan yalan haberler vardı ayrıca bu şarkının nihat örerele ait olduğunu biliyodum ben yinde araştırmak lazımMcFly yazdı:turkerr yazdı:ne polemik yaratacam inanmadım diyorum o kadar nerede yazarsa yazsın hey dergiside yalan yanlış birçok haber yazdı
bende sana dıyorum ı ınanmazsan ınanma Erkın korayı koruyorsun Erkın hıc bır zaman barısı sevmemıstır yalan mı?
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
-
McFly
turkerr yazdı:benim için barış her zaman heryerde 1 numaradır ben fanatik barış hayranıyım erkini korumuyorum ama erkinde barışta birbirine sarkıyla atısacak kişiler değildi bu tip haberler her devirde cıkar su anda nasıl magazin programları ve dergileri varsa o zamanda öyleydi şaçma sapan yalan haberler vardı ayrıca bu şarkının nihat örerele ait olduğunu biliyodum ben yinde araştırmak lazımMcFly yazdı:turkerr yazdı:ne polemik yaratacam inanmadım diyorum o kadar nerede yazarsa yazsın hey dergiside yalan yanlış birçok haber yazdı
bende sana dıyorum ı ınanmazsan ınanma Erkın korayı koruyorsun Erkın hıc bır zaman barısı sevmemıstır yalan mı?
ya kardesım cokmu onemlı tamam ya dememıstır dogrudur ben yalan soyluyorum dergıde yalan soyluyor konuyu kapat uzatmanın manası yok cunku
hayret birşey ya laf anlamazmısın sen benmi uzatıyorum konu acıyorsunuz muhalefet olunca öyledir söyledir varsa kanıtın yaytınlarsın o kadar bens ana yalancı demedim hiçbir zaman alıntıdr diyorsan söyle nerden aldığınıMcFly yazdı:turkerr yazdı:benim için barış her zaman heryerde 1 numaradır ben fanatik barış hayranıyım erkini korumuyorum ama erkinde barışta birbirine sarkıyla atısacak kişiler değildi bu tip haberler her devirde cıkar su anda nasıl magazin programları ve dergileri varsa o zamanda öyleydi şaçma sapan yalan haberler vardı ayrıca bu şarkının nihat örerele ait olduğunu biliyodum ben yinde araştırmak lazımMcFly yazdı:turkerr yazdı:ne polemik yaratacam inanmadım diyorum o kadar nerede yazarsa yazsın hey dergiside yalan yanlış birçok haber yazdı
ya kardesım cokmu onemlı tamam ya dememıstır dogrudur ben yalan soyluyorum dergıde yalan soyluyor konuyu kapat uzatmanın manası yok cunku
-
McFly
turkerr yazdı:hayret birşey ya laf anlamazmısın sen benmi uzatıyorum konu acıyorsunuz muhalefet olunca öyledir söyledir varsa kanıtın yaytınlarsın o kadar bens ana yalancı demedim hiçbir zaman alıntıdr diyorsan söyle nerden aldığınıMcFly yazdı:turkerr yazdı:benim için barış her zaman heryerde 1 numaradır ben fanatik barış hayranıyım erkini korumuyorum ama erkinde barışta birbirine sarkıyla atısacak kişiler değildi bu tip haberler her devirde cıkar su anda nasıl magazin programları ve dergileri varsa o zamanda öyleydi şaçma sapan yalan haberler vardı ayrıca bu şarkının nihat örerele ait olduğunu biliyodum ben yinde araştırmak lazımMcFly yazdı:turkerr yazdı:ne polemik yaratacam inanmadım diyorum o kadar nerede yazarsa yazsın hey dergiside yalan yanlış birçok haber yazdı
Dergi Klavuz dergısı Orhan bayraktar yazar ama eger haksız sen cıkarsan bu forumun en dusuk sevıyede ınsanısın kabul mu?
git işine çocukmu avutacam burada en düşük seviyeymişde benim abim seni döver muhabbeti yapma bana bana barışı öğretemez kimse biraz büyüyünde öyle üye olun en başta yapman gerekeni en sonunda yapıyorsun cokmu zordu yazmak dergi adını sanki devlet sırrı söyledin ne oldu şimdi hayret bişey ya.. bu arada dost acı söyler söz müzik erkin-ahmet kılıç
-
McFly
turkerr yazdı:git işine çocukmu avutacam burada en düşük seviyeymişde benim abim seni döver muhabbeti yapma bana bana barışı öğretemez kimse biraz büyüyünde öyle üye olun en başta yapman gerekeni en sonunda yapıyorsun cokmu zordu yazmak dergi adını sanki devlet sırrı söyledin ne oldu şimdi hayret bişey ya.. bu arada dost acı söyler söz müzik erkin-ahmet kılıç
ah be kardesım benı tanısan bole demezdın ya neyse basından soyleseydın ya sende ıcındekılerı bu adam yalan soyluyor dıye yazmayın fılan dıye muhalefet olacagım bu ınsana basından dıye sız bu anlayısla devam edın sıteden soguytuyorsunuz gun gectıkce ınsanları neyse ben bunları soyledım ya hemen sımdı sen bır kere daha yanlıs anlarsın en ıyısı yazmamak buyuk kardesım
-
McFly
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim: