BARIŞ ABİ'YE

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
mfirat
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

BARIŞ ABİ'YE

Mesajgönderen mfirat » Prş Mar 24, 2005 22:38 pm

Çocukluğumuzun şaheseri, büyük insan Barış MANÇO...
Senin şarkılarınla hayatı tanıdık,senin yaptığın programlarla hata yapmamayı,iyi biri olmayı öğrendik,senin tek ve eşsiz olan filimini seyredemediğimiz zaman ağladık,kısacası hayatın güzelliğini öğretmiştin Barış abi.

Büyüdük Barış Abi,Koskocaman delikanlı olduk,senin olmadığın bir sanat yaşamında,senden sonrakilere sözde sanatçı demeye başladık,gel gör ne haldeyiz Barış ABİ. Seni ve çocukluğumuzu çok özlüyoruz,seni bizden,bizi çocukluğumuzdan ayıran hayat ne kadar acımasız değil mi?
M.FIRAT İNAL

Kullanıcı avatarı
Tuncay Güneş
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Tuncay Güneş » Çrş Mar 30, 2005 10:52 am

:o
Barış Manço sevgisi bizlerin çabaları ile ayakta kalacak. Barış Manço sevgisini aramızda tartışmadan sürdürürsek. Bu sevgiye daha çok kişi ortak olur.

Kullanıcı avatarı
exorcx81
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen exorcx81 » Cmt Nis 02, 2005 00:37 am

Merhaba;

Sevgili mfirat arkadaşım, resmen şu andaki hislerime tercüman oldun diyebilirim. Bu sözlerine gönülden katılıyorum ve her zaman arkasındayım..
Geri Dönücem..

barışkolik
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen barışkolik » Sal Haz 14, 2005 18:15 pm

ben barış manço yu çok sevdiğim için biraz kıskandım :oops: :oops:
ben barış manço yu çok seviyorum anlatamamo benim hewrşeyim ;) ;) ;) ;)
ÜYELİĞİ KABUL EDİLMEYEN YA DA İHRAÇ EDİLEN ÜYE

barışkolik
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen barışkolik » Sal Haz 14, 2005 18:16 pm

evet aranıza bir kişi daha ortak oldu hemde barış manço yu herşeyinden çok seven biri :hayallah: :hayallah: :hayallah: :hayallah: :) :) :D :sapka:
ÜYELİĞİ KABUL EDİLMEYEN YA DA İHRAÇ EDİLEN ÜYE

barışkolik
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen barışkolik » Sal Haz 14, 2005 19:09 pm

[[size=24]color=brown]şimdi bir destan
ben barış manço yu herşeyden çok seviyorum o benim için değeri ölçülemiycek bir sanatçı onun için herşeyi yaparım o benim canım o benim herşeyim sakın aşık filan sanmayın ben onu abim gibi seviyorum

CANPARCAM
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen CANPARCAM » Sal Eyl 06, 2005 00:20 am

SIMDI,BENIM 17 YASIMLA ,SOYLIYORUM...
BENI DAHA IYI INSAN YAPTIN,BARIS ABI...
SENI COK OZLUYORUM...

samet ahmet

Re: BARIŞ ABİ'YE

Mesajgönderen samet ahmet » Cmt Eyl 10, 2005 20:01 pm

mfirat yazdı:Çocukluğumuzun şaheseri, büyük insan Barış MANÇO...
Senin şarkılarınla hayatı tanıdık,senin yaptığın programlarla hata yapmamayı,iyi biri olmayı öğrendik,senin tek ve eşsiz olan filimini seyredemediğimiz zaman ağladık,kısacası hayatın güzelliğini öğretmiştin Barış abi.

Büyüdük Barış Abi,Koskocaman delikanlı olduk,senin olmadığın bir sanat yaşamında,senden sonrakilere sözde sanatçı demeye başladık,gel gör ne haldeyiz Barış ABİ. Seni ve çocukluğumuzu çok özlüyoruz,seni bizden,bizi çocukluğumuzdan ayıran hayat ne kadar acımasız değil mi?

AĞLAMAK İSTİYORUM YA NE GÜZEL NE İÇLİ YAZILMIŞ BİR MESAJ BU YAA :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
All Soul's Night
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye

Re: BARIŞ ABİ'YE

Mesajgönderen All Soul's Night » Pzr Eyl 11, 2005 01:43 am

samet ahmet purdaş yazdı:
mfirat yazdı:Çocukluğumuzun şaheseri, büyük insan Barış MANÇO...

AĞLAMAK İSTİYORUM YA NE GÜZEL NE İÇLİ YAZILMIŞ BİR MESAJ BU YAA :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

+1905 :gozyasi: