Sonsuz Özlem Ve Saygıyla...

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
garfield
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Sonsuz Özlem Ve Saygıyla...

Mesajgönderen garfield » Prş Şub 01, 2007 13:53 pm

ardından söylenecek o kadar çok şey var ki aslında,bir türlü cümle haline getirip söyleyemediğim..

sana o kadar çok ihtiyacımız var ki...laikliğine....uygarlığına...Atatürkçü düşüncelerine...söylemlerine...şarkılarına...Sana...hem de ülkemiz bu durumda iken...

giderken yüreğimizde açılan yara her geçen gün daha da büyümekte..tıpkı sana olan sevgi ve saygımız gibi...nur içindesindir umarım..

önünde saygı ile eğilirim..cumartesi görüşmek üzere Barış Abi..
...gittiğin günden beri ne günlerim oldu..bazen sevinçliydim bazen,gözlerim doldu..

Kullanıcı avatarı
burcu_umut
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen burcu_umut » Prş Şub 01, 2007 14:56 pm

BARIŞ VE ATATÜRK DİYİNCE ...
Ataturk'un Yurtta Baris, Dünyada Baris sozunu en dogru sekilde yerine getiren bu buyuk insan icin soylemek istedigim cok sey var aslında Baris,
insanlik, sevgi, dostluk, anlayiş, egitim, ogretim, sanat, caliskanlik ve daha nice bulunabilecek ustun
ozelliklere sahip insan ve ne yazıkki şuanki nesil'in kaybettiği göremediği en büyük kayıp diye düşünüyorum. Sadece türk insanının değil tüm dünyanın sevdiği ve örnek aldığı insanı BARIŞI VE ÖZGÜRLÜĞÜ RAHMETLE ANIYORUM...

Kullanıcı avatarı
garfield
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen garfield » Prş Şub 01, 2007 15:03 pm

ağzına sağlık burcu_umut....senin ve bizim gibiler oldukça yeni nesil de ondan sonraki nesilerde Atatürk ve Barış Manço sevgisiyle dolup taşacaktır..ellerine sağlık arkadaşım...

her zaman ve daima Barış'la...
...gittiğin günden beri ne günlerim oldu..bazen sevinçliydim bazen,gözlerim doldu..

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

bendeki barış

Mesajgönderen GSimge » Prş Şub 01, 2007 15:33 pm

Ben daha çok küçüktüm;televizyonda uzun saçlı bi adam dikkatimi çekti. AAaa dedim ne güzel tam benim istediğim gibi şarkı söylüyor. Ailem beni onun konserine götürdü sonra. Sinema 74 varmış o zamanlar. Bi baktım herkes bir olmuş benim sevdiğim şarkıları söylüyor uzun saçlı adamla. Hemde kocaman insanlar. Hayret ettim o zaman,bu kadar büyük insanlar çocuk şarkısı niye söylüyorlar diye.Biraz daha büyüdüm,biraz daha anladım onu.Ve biraz daha.Her geçen gün daha çok şeyler anlıyordum şarkılarından.Sanki ben büyüdükçe şarkılarda büyüyor bana bişeyler anlatıyordu. O adam öğretti bana ıspanak yemeği,o adam öğretti bana dişlerimi fırçalamayı, o adam öğretti bana arabada emniyet kemeri kullanmayı,ben ondan öğrendim olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibiyi,ben ondan öğrendim yoksul görsen besle kaymak bal ileyi, o gösterdi bana hayatım boyunca göremeyeceğim ülkeleri...Ben o adamla yoğuruldum yıllarca.Ve ben biliyorum ki; daha ömür verirse Allah ben onu anlamaya devam edicem.Nur içinde yat uzun saçlı adamım Nur içinde yat Barış Manço'm benim

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Şub 01, 2007 15:50 pm

Allah rahmet eylesin öldüğü gece dün gibi aklımda düşündükçe ağlıyorum yemin ederim

Kullanıcı avatarı
garfield
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen garfield » Prş Şub 01, 2007 15:58 pm

simge çocukluğumuz, sanırım hepimizin olduğu gibi Barış Abi ile dopdolu geçmiş..benim O'nu tanıdıktan beri tek çabam saçlarımı uzatmak olmuş..bende hayal meyal hatırlıyorum çok ufaktım çünkü...hatta en son hatırladığım annemin bana "oğlum O saçlarını uzatabilmek için hergün iğne oluyor!" demesiydi....O'nu çok sevmeme rağmen nasıl berbere gideceğimi şaşırmıştım...

Barış Manço başka bişey...yaşamak lazım sanırım ve biz şanslıyız ki O'nu yaşadık...

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Prş Şub 01, 2007 18:44 pm

Allah rahmet eylesin demek biraz garibime gidiyor bu yuzden diyemiyorum. Sanki o gercekten aramizda hic olmemis ama yorulmus ve kenara cekilmis bizi izliyor gibi..Uzulerekde olsa soylemem lazim. Allah rahmet eylesin.. Seni hic unutmayacagiz BARIS BABA!!

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Prş Şub 01, 2007 19:10 pm

Öldüğünde arkasından ağladığım sayılı insanlardan biri BARIŞ MANÇO.Ama onu hiç ölmüş gibi kabul etmiyorum.Çünkü ölüm insanın sadece bedenini götürür ama ruhunu asla.Onun ruhu hepimizin sol yanında bir yerlerde.
Eğer sokakta yürürken hala onun şarkısın mırıldanıyorsanız,merak etmeyin o içinizde zaten yaşıyor demektir...

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Prş Şub 01, 2007 19:13 pm

inanın yazmakta zorlanıyorum...kalbimiz hep seninle barış abi...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Prş Şub 01, 2007 19:19 pm

SENİ BENDEN ÖLÜM BİLE AYIRAMADIM SEN BENİMLESİN BENDE SENİNLEYİM BİLİYORUM.. 8 SENE ÖNCESİNİ HATIRLAMAK BİLE İSTEMİYORUM 10 YAŞINDA Bİ KIZ ÇOCUĞUNUN ÖLÜMÜ ÇOK SEVDİĞİ BİRİYLE TATMASI NE DEMEKMİŞ BANA ÖĞRETTİĞİN EN SON VE EN ACI ŞEYDİ.. SENİ ASLA UNUTMICAM TOPRAĞIN BOL OLSUM MANÇOM , UZUN SAÇLIM...

Kullanıcı avatarı
satellite
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen satellite » Prş Şub 01, 2007 19:21 pm

BUNU SÖYLEMEK BİLE İSTEMİYORUM :!: BARIŞ ABİYİ SON YOLCULUĞUNU TV DEN İZLERKEN AĞLAMIŞTIM HATIRLADIKÇA MAHVOLUYORUM BARIŞ ABİ YERİNDE RAHAT VE HUZURLU UYU BİZLER SENİN MİSYONUNU TEMSİL EDİYORUZ ŞARKILARINI SÖYLEYİP UNUTTURMUYORUZ YUKARDAN BİZİ İZLE OLURMU BİZ SENİN HAYALİNLE YAŞIYORUZ MAHŞERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
Gamzedeyim deva bulmam...

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Prş Şub 01, 2007 19:27 pm

BUGÜN HİÇ BİR KANALDA HİÇ BİR GAZETEDE GÖREMEDİM ANMA PROGRAMI VE YAZSINI.. SADECE KANAL 7 DE ŞEBNEM KISAPARMAK PROGRAMININ BAŞLANGICINDA RESMİNİ GÖSTERDİ SAYGIYLA ANIYORUZ 8. YILINDA DEDİ ONUDA TESADÜFEN GÖRDÜM.. TEŞEKKÜR EDERİM ONADA ONUN DIŞINDA HİÇ KİMSE HATIRLAMADI BARIŞ ABİNİN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNÜ DÜNDE ATV VERDİ UNUTMADIK DİYE KISA BİR GÖRÜNTÜ.. BUGÜN TÜM GAZETELERE BAKTIM HİÇ BİRİNDE TEK Bİ KELİME YOK SİNİR OLDUM SABAH SABAH TÜM GAZETELERİN OMBUDSMANLARINA MAİL YOLLADIM BİRAZ UTANSINLAR YAPTIKLARINDAN DİYE KOCA PUNTOLARLA YAZDIM BİLMEM HATIRLARMISINIZ AMA BUGÜN 1 ŞUBAT BARIŞ MANÇONUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ HİÇ Bİ GAZETE HATIRLAMADI GEÇEN SENE OLDUĞU GİBİ JAPONLAR İÇİN BİLE BU KADAR ÖNEMLİ Bİ İNSANIN 8. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE UNUTULCAK KADAR ÖNEMSZMİŞ SİZİN İÇİN DEMEKKİ BUNU HATIRLATMAKTAN DOLAYI BEN UTANIYORUM YAZDIM... DAHA DA KÖTÜSÜ SABAH ERKEN SAATLERDE YOLLADIĞIM MAİLLERİN AKŞAMIN ALTI BUÇUĞU OLMASINA RAĞMEN BİR TANESİNE BİLE CVP ALAMAM!! YAZIK ÇOK YAZIK

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Şub 01, 2007 19:30 pm

petek dun atv de yayımladıgını gordum bn bı tek trt de yayımlar sanırım:( dualarımız barıs abıyle

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Şub 01, 2007 19:32 pm

Biraz önce Kanal 7'de Şebnem Kısaparmak'ın programında tekrar anıldı Barış Manço. Dağlar Dağlar şarkısı söylendi ve Şebnem Kısaparmak Ömrümün Sonbarında şarkısını şiir şeklinde okudu. Ben de 20.00'da başlayacak olan Barış Manço'yu anma konserine gideceğim birazdan. Seni hiçbir zaman unutmayacağım Barış Manço.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Prş Şub 01, 2007 19:32 pm

Petek Gök yazdı:BUGÜN HİÇ BİR KANALDA HİÇ BİR GAZETEDE GÖREMEDİM ANMA PROGRAMI VE YAZSINI.. SADECE KANAL 7 DE ŞEBNEM KISAPARMAK PROGRAMININ BAŞLANGICINDA RESMİNİ GÖSTERDİ SAYGIYLA ANIYORUZ 8. YILINDA DEDİ ONUDA TESADÜFEN GÖRDÜM.. TEŞEKKÜR EDERİM ONADA ONUN DIŞINDA HİÇ KİMSE HATIRLAMADI BARIŞ ABİNİN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNÜ DÜNDE ATV VERDİ UNUTMADIK DİYE KISA BİR GÖRÜNTÜ.. BUGÜN TÜM GAZETELERE BAKTIM HİÇ BİRİNDE TEK Bİ KELİME YOK SİNİR OLDUM SABAH SABAH TÜM GAZETELERİN OMBUDSMANLARINA MAİL YOLLADIM BİRAZ UTANSINLAR YAPTIKLARINDAN DİYE KOCA PUNTOLARLA YAZDIM BİLMEM HATIRLARMISINIZ AMA BUGÜN 1 ŞUBAT BARIŞ MANÇONUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ HİÇ Bİ GAZETE HATIRLAMADI GEÇEN SENE OLDUĞU GİBİ JAPONLAR İÇİN BİLE BU KADAR ÖNEMLİ Bİ İNSANIN 8. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE UNUTULCAK KADAR ÖNEMSZMİŞ SİZİN İÇİN DEMEKKİ BUNU HATIRLATMAKTAN DOLAYI BEN UTANIYORUM YAZDIM... DAHA DA KÖTÜSÜ SABAH ERKEN SAATLERDE YOLLADIĞIM MAİLLERİN AKŞAMIN ALTI BUÇUĞU OLMASINA RAĞMEN BİR TANESİNE BİLE CVP ALAMAM!! YAZIK ÇOK YAZIK

Sanatçı çünkü Barış abi.Türkiye'de sanatçıya verilen önemi anlatmama gerek yok heralde.Vicdanlarına bırakıyorum ben

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Şub 01, 2007 19:34 pm

atv de yayınlananın kaydı alındı en kısa zamanda paylasılıcak

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Prş Şub 01, 2007 19:36 pm

ogulcan yazdı:atv de yayınlananın kaydı alındı en kısa zamanda paylasılıcak
oh çok şükür kaydetme imkanı olan arkadaşlar tetikte olsunlar arkadaşlar diğer kanallardaki videolarıda kaçırmayalım...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Şub 01, 2007 19:37 pm

hatırladıgım kadarıyla barıs abınn vefat ettıgı hafta gunler boyunca yayımlanmıstıda smdı ne deıstı :(:(:(:( he bıde turkıye dısında yayımlanan haberlere ulasırsak onlarıda paylasalım

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Şub 01, 2007 19:40 pm

efemanco yazdı:
ogulcan yazdı:atv de yayınlananın kaydı alındı en kısa zamanda paylasılıcak
oh çok şükür kaydetme imkanı olan arkadaşlar tetikte olsunlar arkadaşlar diğer kanallardaki videolarıda kaçırmayalım...

msn wer gördüğün programı söyle

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Prş Şub 01, 2007 19:40 pm

illa bir magazin olması gerekiyor sanırım içinde nazım hikmetin anılma gecesinde sanatçılar var diye ( alın magazin).. Tüm gazetelerde bu hbr mutlaka vardı.. ayrıca abdi ipekçinin ölüm yıldönümüde yazılmış yine barış manço yok..

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Şub 01, 2007 19:44 pm

Petek Gök yazdı:illa bir magazin olması gerekiyor sanırım içinde nazım hikmetin anılma gecesinde sanatçılar var diye ( alın magazin).. Tüm gazetelerde bu hbr mutlaka vardı.. ayrıca abdi ipekçinin ölüm yıldönümüde yazılmış yine barış manço yok..

haklısın yha:(:( neyse bız ynede arastıralım

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Prş Şub 01, 2007 19:48 pm

biraz utanırlar umarım diye yazdım tüm gazetelere ama tık yok bakalım yarın bi kıpırdanma olacakmı.. yoksa seneye çok daha sert davranacağımı biliyorum

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Şub 01, 2007 19:53 pm

yha snnda gazetici olucam gazeteme boydan boya barıs abınn resımlerını haberlerını kyucam hepsı utancak yanı :kizgin: :cinnet:

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Prş Şub 01, 2007 20:13 pm

valla ben iletişim fakültesinde radyo tv okuyorum arkadaşla okul bitsin düşünürüz artık bişiler :D

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Şub 01, 2007 20:17 pm

bı zahmet dusun:) daha lısedeyım ben dusunuosam senn haylı haylı uygulamaya gecmen lasım