barış manço adına ödül töreni fikri...

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

barış manço adına ödül töreni fikri...

Mesajgönderen kulahmet » Pzr May 13, 2007 19:08 pm

yıllardır sadri alışık adına tiyatro ve sinema ödülleri veriliyor...barış manço adına da bir müzik ödülü organize edilemez mi?

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr May 13, 2007 20:27 pm

aslında olabilir de,işin ne yazık ki (lanet olsun) yine bir zor tarafı çıkıyor...
medyada güçlü biri olmalı ve en az bizim kadar Barışsever olmalı ki bu organizasyonu düzenlesin...
ya işte susuyorum olmuyor ya!!
lale manço ve ailesi ne yapıyor acaba...neden böyle işlere atılmıyorlar...öööf öf!!!
kardeş bu arada fikrin için teşekkür ederim...umarım elimizden tutan olur

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen GSimge » Pzt May 14, 2007 10:20 am

Daha ajdara ödül verilmedi sıramızı beklices napalım :cinnet:
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Pzt May 14, 2007 15:10 pm

mukemmel bir fikir fakat ifade edildigi gibi bu islerin ehli ve baris hayrani biri gelrekiyor...
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Çrş May 16, 2007 13:06 pm

Aslında mükemmel bi fikir..ancak değerlendirmeye alınırsa ve hayata geçirilirse...

Hayata geçirmek için yapılacakları düşünmekte yarar var bence..Medyadan birileri yada yapımcıların üstlenmesi önemli.

Bu konuda ilgili yapımcılara toplu mailler atıp kendilerinin dikkatlerini çekebilirz.

Birde artık burada fikir üretmekten başka bişey yapamaz olmak beni deli ediyor.Bence artık ya dernekleşelim yada bi derneğe mensup olalım.( Tabiki BARIŞM MANÇO adına ve yararına )
Bu sayede hem güçlenir hem legal kimliğe bürünürüz.

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cum May 18, 2007 16:21 pm

Bu sitede şöle bi kolu medyada olan biri yom u ya