Okan Bayülgen'den Barış Abiyi anma programı

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
osmanlı
Yeni Üye
Yeni Üye

Okan Bayülgen'den Barış Abiyi anma programı

Mesajgönderen osmanlı » Pzr Şub 15, 2009 16:48 pm

BARIŞ MANÇO' nun aramızdan bedenen ayrılışının 10.yıl dönümünde böylesine güzel anma programlarının yapılması çok hoş,çok anlamlı.bu proramlardan birini de Okan Bayülgen gerçekleştirdi,anlamlı ve güzel bir program denilebilir,ama tabiiki süper bir program oldu diyemeyiz.Şu varki izlerken çok üzüldüğüm noktalar oldu,bunlardan biri gençlerin Barış Abimizi dar kapsamlı anladıkları ve bildikleri tabii bu herkes için geçerli değil,ama programdaki gençler daha önce barış manço dinlememiş gibiydiler,barış manço çocuklara sadece süt içmeyi ve ıspanak yemeyimi öğretti o herşeyden öte insan olmayı ve ne olursa olsun kişinin ülkesini sevmesi gerektiğini öğretti...ayrıca şunu da ifade etmem gerekiyor,bunu söylemem lazım, Barış Manço Türkiye'de düzenli aile yaşantısıyla topluma örnek olmuş ender sanatçılarımızdan...çocuklarının ve eşinin lanse edilmesinden hoşlanmazdı ve hayattayken ailesinin göz önünde olmalarını istemezdi,barış sever olarak ailesinin Barış Abi hayattaymış gibi davranmaları BARIŞ MANÇO' nun bayrağına güzel bir şeklde sahip çıkmaları anlamlı olur.dolayısıyla her yerde borcu vardı,ödedik sattık bu böyle şu şöyle,ölürken şöyle öldü...gibi sözleri kullanmalarını yakıştırmıyorum ailesine.evet çok saygılı ve değerli insanalr ama bu böyle olmamalı.ben bir barışsever olarak açıkçası BARIŞ MANÇO'NUN eşyalarını,aksesuarlarını,bütün araba koleksiyonlarını,piyanolarını,belçikadaki o güzelim gençlik evinin müze olmasını isterdim,umarım yapılır,ama biraz zor görünüyor.DEVLETİMİZİN BARIŞ MANÇO'NUN MAL VARLIĞINA VE ONUN ANILARINA SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUM.BU DEĞERLİ ANILAR GELECEK NESİLLERE AKTARILMALI,ÜÇ KURUŞLUK BORÇ UĞRUNA HEBA OLMAMALI. BARIŞ MANÇO SEN HEP KALBİMİZDESİN....

pinargorgun
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen pinargorgun » Pzr Şub 15, 2009 20:19 pm

videoları ben yükleyeceğim arkadaşlar...bilginiz olsun

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Pzr Şub 15, 2009 21:10 pm

bekliyoruz..
....bm777dd....