barismancotube

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
volkandincol
Gelişen Üye
Gelişen Üye

barismancotube

Mesajgönderen volkandincol » Pzr Şub 03, 2008 01:01 am

arkadaşlar barış mançonun niye youtube gibi bir şey yapmıyoruz hem o zaman yurt dışından türkiyeden kimin ellerinde görüntü varsa eklerler sitedekinden daha fazla görüntü elde etmiş oluruz nasıll :alkis:

Kullanıcı avatarı
vedat_kef
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen vedat_kef » Pzr Şub 03, 2008 01:04 am

güzel fikir ama nasıl yapılırki öyle birşey...

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Re: barismancotube

Mesajgönderen jonturk_emre » Pzr Şub 03, 2008 11:52 am

volkandincol yazdı:arkadaşlar barış mançonun niye youtube gibi bir şey yapmıyoruz hem o zaman yurt dışından türkiyeden kimin ellerinde görüntü varsa eklerler sitedekinden daha fazla görüntü elde etmiş oluruz nasıll :alkis:

valla öneriniz için tebrikler çok güzerl düşünmüşsünüz ama olur mu ki? :saskin:
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzr Şub 03, 2008 19:30 pm

vedat_kef yazdı:güzel fikir ama nasıl yapılırki öyle birşey...

aynen nasıl yapılabilir...

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Prş Mar 06, 2008 17:17 pm

bilgisayar üzerine okuyan arkadaşlarım var ben bir araştırayım
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Cmt Mar 08, 2008 00:46 am

VALLA EĞER OLABİLİRSE ÇOK DA SÜPER OLUR YANİ :alkis:

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cmt Mar 08, 2008 16:02 pm

Ali Kaan yazdı:VALLA EĞER OLABİLİRSE ÇOK DA SÜPER OLUR YANİ :alkis:
aynen
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cmt Mar 08, 2008 20:06 pm

evet olursa çok güzel olur lütfen bu işin peşini bırakmayalım :) lütfen

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum Mar 14, 2008 11:27 am

TEK KELİMEYLE : HARİKA
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
emre tilki
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen emre tilki » Cum Mar 28, 2008 17:29 pm

bana sorarasanız ıyı fıkır ama yasal haklarını almak ve ucret odemek gerekir aynı radyo gıbı yayın oılması lazım hayatı klıpleri programlari. vb.

Kullanıcı avatarı
barış_gitar
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen barış_gitar » Cmt Mar 29, 2008 13:24 pm

EDDA_esra yazdı:TEK KELİMEYLE : HARİKA

bencede çok güzel olur ama nasıl?

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cmt Mar 29, 2008 19:31 pm

güzel bi soru
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cmt Mar 29, 2008 23:10 pm

güzel bir soru diyene kadar bence bir çözüm bulunması gerek bence ilk önce bir site açılsıun ve yöneticisi olan kişi sadece oraya videoları temin etsin sonrada siteye yani videoları sadece indirme linki olarak koysun tek tek vede linker asla ölmesin vede site sadece videolar vede başka şeyler için olsun sadece videolar için vede bazı videolar da online olabilir bence boş mesajlar yazıcağınıza fikir üretmeyide deneseniz iyi olur dimi vede ricca ediyorum hangi arkadaşımızın elinden e kadar barış videosu varsa versin hgerkezde link yapıp o açılacak olan siteye koysun olmazmı vede bunun için konuyu açana demiyorum da bi gönüllü istiyorum umarım ilgilenicek bri çıkar...

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Pzr Mar 30, 2008 21:05 pm

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:güzel bir soru diyene kadar bence bir çözüm bulunması gerek bence ilk önce bir site açılsıun ve yöneticisi olan kişi sadece oraya videoları temin etsin sonrada siteye yani videoları sadece indirme linki olarak koysun tek tek vede linker asla ölmesin vede site sadece videolar vede başka şeyler için olsun sadece videolar için vede bazı videolar da online olabilir bence boş mesajlar yazıcağınıza fikir üretmeyide deneseniz iyi olur dimi vede ricca ediyorum hangi arkadaşımızın elinden e kadar barış videosu varsa versin hgerkezde link yapıp o açılacak olan siteye koysun olmazmı vede bunun için konuyu açana demiyorum da bi gönüllü istiyorum umarım ilgilenicek bri çıkar...
Bak abicim site açıyosun önce ama bu öyle her site gibi olmayacaq ki , bu siteyi host etmek gerek ama bu host diyer hostlar ibi olmayacaq diyer sade siteler 205 , 500 MB disk yeri var yani o kadar host alıyorlar genelde de hostcular bu kadar yer verir şimdi en önemli konu bi hostcu tapmak gerek ki, en azında 1 veya 2 GB yer versin bunu ayarlaya bilirseniz eger o türlü site açabilirsiniz ama zor görüküyo

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Pzt Mar 31, 2008 11:30 am

arkadaslar kacıncı bılmıyorum ama bu konuyla alakalı bır suru topic var neden yeni topic acma geregi duyuyorsunuz kızmayın ama orta olan bıseyı tekrar tekrar yeniden acmak bızı bırazcık basıtlıge goturuyor!!
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Sal Nis 01, 2008 01:32 am

kardeşim bende bilmiyorum aynı konudan kaç tane var ama bnen bu ilk böle bi konu var diye gördüm araştırmadım ama yetkim olsa idi kilitler veya silerdim nese onu boşverip buna geçiyorum kardeşim tamam siteyi ben açarım ederim sorun değil ne olmuş çokmu bişi ama ilgilenecek bir kaç kişi bulmak gerek bende fazla ilgilenemem ki biri bulunursa olur ancak ok

barışmançokolik
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen barışmançokolik » Cmt May 10, 2008 13:18 pm

arkadaşlar www.izleturk.com sitesinde video sitesi yapma uygulaması var.siteyi yapabilmeniz için site yap bölümüne tıklıyorsunuz.oradaki formu dolduruyorsunuz.sonra da epostanıza gelen aktivasyon mailine tıklayarak sitenizi oluşturuyorsunuz.ve sizin isminiz.izleturk.com uzantılı bir video siteniz oluyor.

Kullanıcı avatarı
MuratCorlu
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen MuratCorlu » Cum Haz 20, 2008 19:04 pm

Ellerinde video kaydı olan arkadaşlar bu videoları paylaşırken videonun -afedersiniz- içine etmeseler, böyle bir arşiv şimdiye çoktan oluşurdu. Ancak herkes videonun orasına burasına ismini yazıyor, paylaşanlar binbir nağmeyle paylaşıyorlar. Bu yüzden bu bencillikle sadece Barış Manço için bir video paylaşım sitesi açmak biraz zor.

Ayrıca hosting masrafları videoların Google Video'ya eklenmesi gibi bir yöntemle aşılabilir bence.

Benim sadece Barış Manço için değil ama daha kapsamlı bir müzik-video hizmeti veren bir site isteğim var. Ancak şu, "paylaştığı video ile popüler olma kaygısı"nı aşmak lazım. Yoksa işkenceye dönüşüyor video seyretmek...

Kullanıcı avatarı
tekinim01tekinim
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen tekinim01tekinim » Cmt Haz 21, 2008 19:04 pm

Arkadaşlar benim forum siem var orada barış abimizin videolarını online olarak koydum izlenebilir yani. Ayrıca bir forum sitesi yaratıp İçine videolarından tutun haberlerine varasıncaya kadar birçok konu ekleyebilirim.

Ama yok biz forum sitesi istemiyoruz diyorsanız diger konuda hiçbir bilgim yok. Yardımcı olabilirsem saevinirim.
ÖMRÜMÜN SONBAHARINDA SİZLERLEYİM

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cum Tem 11, 2008 10:15 am

tekinim01tekinim yazdı:Arkadaşlar benim forum siem var orada barış abimizin videolarını online olarak koydum izlenebilir yani. Ayrıca bir forum sitesi yaratıp İçine videolarından tutun haberlerine varasıncaya kadar birçok konu ekleyebilirim.

Ama yok biz forum sitesi istemiyoruz diyorsanız diger konuda hiçbir bilgim yok. Yardımcı olabilirsem saevinirim.

saol canım abicim ama bende sendeki videoları yavaş yavaşda olsa bir arşive çevirsek daha iyi olur dimi :)

Kullanıcı avatarı
tekinim01tekinim
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen tekinim01tekinim » Cum Tem 11, 2008 11:09 am

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:
tekinim01tekinim yazdı:Arkadaşlar benim forum siem var orada barış abimizin videolarını online olarak koydum izlenebilir yani. Ayrıca bir forum sitesi yaratıp İçine videolarından tutun haberlerine varasıncaya kadar birçok konu ekleyebilirim.

saol canım abicim ama bende sendeki videoları yavaş yavaşda olsa bir arşive çevirsek daha iyi olur dimi :)

evet yapmaya başladım

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Tem 11, 2008 14:37 pm

bence güzel ama neden tube.. neden ıngılızce bısıler kullanmak yerıne daha türkçe bısıler bulmuyoruz..
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
tekinim01tekinim
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen tekinim01tekinim » Cum Tem 11, 2008 15:31 pm

rapin_kizi__ yazdı:bence güzel ama neden tube.. neden ıngılızce bısıler kullanmak yerıne daha türkçe bısıler bulmuyoruz..

Haklısınız

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cum Tem 11, 2008 15:38 pm

Bakın bende hiç bu yönden düşünmemiştim canım çok doğru söyledin :)

Kullanıcı avatarı
tekinim01tekinim
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen tekinim01tekinim » Çrş Eyl 17, 2008 13:43 pm

www.barismancovideo.benimforum.biz

arşivinin yetkin forum yöneticilerinden devir alınarak yeni site ismi verilerek düzenlenmesi ve bir bölüm daha açarak arama motoru eklemeyi tasarlıyorum.

bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek