SON GÜNLERDE BARIŞ MANÇO' YA YAPILAN ELEŞTİRİLERE CEVAPLAR!

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

SON GÜNLERDE BARIŞ MANÇO' YA YAPILAN ELEŞTİRİLERE CEVAPLAR!

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Cum Nis 20, 2007 16:14 pm

SON GÜNLERDE BARIŞ MANÇO'YA YAPILAN ELEŞTİRİLERE CEVAPLAR!

Müzik altyapısı diyince Barış'tan önce Erkin gelir olayını kabul etmiyorum! Öncelikle şunu bilmek gerekir; Erkin 1941 doğumlu, Barış ise 1943. Zaten burda Erkin Koray yaş olarak daha avantajlı oluyor. Yani biri lisedeyken biri ortaokul sıralarında. Bu önemli bir faktör çünkü Erkin Koray'ın bu işe daha önce başlamasının önemli bir nedeni! Bunu tv. de Barış Manço'dan kendim dinlemiştim. İkinci olarak herkes Erkin gelmiş Galatasaray lisesinde konser vermiş, Barış Manço'da ilerde bende böyle olucam demiş. Evet bu doğru ancak zaten Barış Manço 1957' den beri kendi kurduğu okul gruplarıyla müzik yapıyordu. Yani şu kesindir; hangisi daha önce müziğe başlamıştır DİYEMEYİZ!!! İkisininde annesi müzisyen, ikiside çok küçük yaşlardan itibaren müzik eğitimi almaya başlamışlar. Ha illa kim önce diye hala çocuksu bir tartışma yapılacaksa hepsinden önce sahnede EROL BÜYÜKBURÇ rock'n roll yapıyordu. Buda böyle biline... >Ama şunu kendi araştırmalarıma göre söyleyebilirim; Barış Manço diğerlerine göre çok daha iyi rock yapmıştır. Bu benim kendi görüşüm. Özellikle yaptığı müzik tarzları, kullandığı enstrüman çeşitliliği ve hit olan beste sayısı ile diğer rakiplerinin çok önündedir. (cem karaca besteci değildir; yorumcudur)BARIŞ MANÇO MÜZİKAL VE FELSEFİ AÇIDAN ERKİN VE CEM'İN ÇOK ÇOK ÜSTÜNDEDİR. DERİNLİĞİ VE AĞIRLIĞI ÇOK ÇOK FAZLADIR. BARIŞ MANÇO'YA BU DERİNLİKTE EN ÇOK YAKLAŞAN ORHAN GENCEBAY VE İLHAN İREM'DİR.

Barış Manço'nun dijital müzik yapması da eleştirilmiş. Evet kendisi 85 yılı civarlarından itibaren Garo Mafyan ve bilgisayar destekli müziğe yönelmiştir. Rock müzik felsefesine derinden bağlı olmayan bir yöntem olsada Barış Manço bu dönemde dehşet güzel eserler vermeye devam etmiştir. Size soruyorum şu albümlerden hangisi kötü: Değmesin Yağlı Boya, 24 Ayar, Darısı Başınıza, Sahibinden İhtiyaçtan ve Ayı! Hepsinde Barış Manço serüvenini devam ettiren hit parçalar bulunmakta! Örneğin; (Kul Ahmet) Ahmet Bey'in Ceketi, Nane Limon Kabuğu, Affet Beni, Gönül Ferman Dinlemiyor, S.o.s, Düriye, Gel, Mahkum, Allahım Güç Ver Bana vb. daha çok var, isteyen burdan bakabilir.http://www.barismancomix.com/diskografi ... ea88d7cf08

Barış Manço'nun televizyona girmesininde eleştirildiğini görüyoruz! Buna tek bir şey yazacağım! EVDE SABAHTAN AKŞAMA KADAR DISCOVERY VE NATIONAL GEOGRAPHIC İZLİYORUM: ve benim gibi bu kanallara, o tarz programlara hasta olan arkadaşlar olduğunu biliyorum. Onun için BARIŞ MANÇO'YA MİNNET DUYUYORUM, ÇÜNKÜ BİZE 1987 YILINDA (Türkiye'nin bu günlerine oranla çok geri olduğu yıllar) TÜRKİYE'NİN İLK ULUSLARARASI BELGESELİNİ HAZIRLADIĞI İÇİN!Bu gün tv.'lerimizde çok kötü taklitleri
görünce onun değerini bir kez daha anlıyorum.Türkiye'in ilk belgeselcisi olduğunu ve fon müzikleriye harikalar yarattığını unutmayalım!

Bir diğer eleştri Barış Manço'nun çocukların sırtından bişeyler yapmak istediği ithamıdır. BUNA CEVAP BİLE YAZMAYACAĞIM, YORUMSUZ...

BARIŞ MANÇO'NUN SEVİLMESİ HAKKINDADA ELEŞTİRİ YAPILMIŞ! BUNA CEVABI CENAZE TÖRENİNDE CUMHURBAŞKANLARINA NASİP OLCAK ŞEKİLDE UĞURLANMASIYLA CEVAP VERİLDİ. SOKAKTA KİME BARIŞ MANÇO DESENİZ YÜREĞİNDE ONUNLA İLGİLİ MUTLAKA GÜZEL BİR ANISI,SÖYLEYECEKLERİ VARDIR! BU DİĞERLERİNE NASİP OLMAMIŞ VE OLMAYACAKTIR!UMARIM BU YAZIM BİŞEYLERE OLUMLU YÖNDE KATKI YAPAR, SAYGILARIMLA... HERŞEY BARIŞ MANÇO SEVGİSİ VE FELSEFESİ İÇİN!!!
En son Zafer Uyanık tarafından Cum Nis 20, 2007 16:55 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cum Nis 20, 2007 16:30 pm

çok iyi derlemişsin . söyleyecek laf kalmamış. eline sağlık..
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Cum Nis 20, 2007 16:46 pm

ellerine sağlk zafer çok ii yazmişsn..ölmüş bi insanın arkasndn nie hala böle yorum yapma gereği duyarlar anlamıorum ya....

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Nis 20, 2007 17:23 pm

ellerine sağlık gercekten cok önemli konulara değinmişsin.sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: SON GÜNLERDE BARIŞ MANÇO' YA YAPILAN ELEŞTİRİLERE CEVAPL

Mesajgönderen efemanco » Cum Nis 20, 2007 18:06 pm

Zafer Uyanık yazdı:SON GÜNLERDE BARIŞ MANÇO'YA YAPILAN ELEŞTİRİLERE CEVAPLAR!

Müzik altyapısı diyince Barış'tan önce Erkin gelir olayını kabul etmiyorum! Öncelikle şunu bilmek gerekir; Erkin 1941 doğumlu, Barış ise 1943. Zaten burda Erkin Koray yaş olarak daha avantajlı oluyor. Yani biri lisedeyken biri ortaokul sıralarında. Bu önemli bir faktör çünkü Erkin Koray'ın bu işe daha önce başlamasının önemli bir nedeni! Bunu tv. de Barış Manço'dan kendim dinlemiştim. İkinci olarak herkes Erkin gelmiş Galatasaray lisesinde konser vermiş, Barış Manço'da ilerde bende böyle olucam demiş. Evet bu doğru ancak zaten Barış Manço 1957' den beri kendi kurduğu okul gruplarıyla müzik yapıyordu. Yani şu kesindir; hangisi daha önce müziğe başlamıştır DİYEMEYİZ!!! İkisininde annesi müzisyen, ikiside çok küçük yaşlardan itibaren müzik eğitimi almaya başlamışlar. Ha illa kim önce diye hala çocuksu bir tartışma yapılacaksa hepsinden önce sahnede EROL BÜYÜKBURÇ rock'n roll yapıyordu. Buda böyle biline... >Ama şunu kendi araştırmalarıma göre söyleyebilirim; Barış Manço diğerlerine göre çok daha iyi rock yapmıştır. Bu benim kendi görüşüm. Özellikle yaptığı müzik tarzları, kullandığı enstrüman çeşitliliği ve hit olan beste sayısı ile diğer rakiplerinin çok önündedir. (cem karaca besteci değildir; yorumcudur)BARIŞ MANÇO MÜZİKAL VE FELSEFİ AÇIDAN ERKİN VE CEM'İN ÇOK ÇOK ÜSTÜNDEDİR. DERİNLİĞİ VE AĞIRLIĞI ÇOK ÇOK FAZLADIR. BARIŞ MANÇO'YA BU DERİNLİKTE EN ÇOK YAKLAŞAN ORHAN GENCEBAY VE İLHAN İREM'DİR.

Barış Manço'nun dijital müzik yapması da eleştirilmiş. Evet kendisi 85 yılı civarlarından itibaren Garo Mafyan ve bilgisayar destekli müziğe yönelmiştir. Rock müzik felsefesine derinden bağlı olmayan bir yöntem olsada Barış Manço bu dönemde dehşet güzel eserler vermeye devam etmiştir. Size soruyorum şu albümlerden hangisi kötü: Değmesin Yağlı Boya, 24 Ayar, Darısı Başınıza, Sahibinden İhtiyaçtan ve Ayı! Hepsinde Barış Manço serüvenini devam ettiren hit parçalar bulunmakta! Örneğin; (Kul Ahmet) Ahmet Bey'in Ceketi, Nane Limon Kabuğu, Affet Beni, Gönül Ferman Dinlemiyor, S.o.s, Düriye, Gel, Mahkum, Allahım Güç Ver Bana vb. daha çok var, isteyen burdan bakabilir.http://www.barismancomix.com/diskografi ... ea88d7cf08

Barış Manço'nun televizyona girmesininde eleştirildiğini görüyoruz! Buna tek bir şey yazacağım! EVDE SABAHTAN AKŞAMA KADAR DISCOVERY VE NATIONAL GEOGRAPHIC İZLİYORUM: ve benim gibi bu kanallara, o tarz programlara hasta olan arkadaşlar olduğunu biliyorum. Onun için BARIŞ MANÇO'YA MİNNET DUYUYORUM, ÇÜNKÜ BİZE 1987 YILINDA (Türkiye'nin bu günlerine oranla çok geri olduğu yıllar) TÜRKİYE'NİN İLK ULUSLARARASI BELGESELİNİ HAZIRLADIĞI İÇİN!Bu gün tv.'lerimizde çok kötü taklitleri
görünce onun değerini bir kez daha anlıyorum.Türkiye'in ilk belgeselcisi olduğunu ve fon müzikleriye harikalar yarattığını unutmayalım!

Bir diğer eleştri Barış Manço'nun çocukların sırtından bişeyler yapmak istediği ithamıdır. BUNA CEVAP BİLE YAZMAYACAĞIM, YORUMSUZ...

BARIŞ MANÇO'NUN SEVİLMESİ HAKKINDADA ELEŞTİRİ YAPILMIŞ! BUNA CEVABI CENAZE TÖRENİNDE CUMHURBAŞKANLARINA NASİP OLCAK ŞEKİLDE UĞURLANMASIYLA CEVAP VERİLDİ. SOKAKTA KİME BARIŞ MANÇO DESENİZ YÜREĞİNDE ONUNLA İLGİLİ MUTLAKA GÜZEL BİR ANISI,SÖYLEYECEKLERİ VARDIR! BU DİĞERLERİNE NASİP OLMAMIŞ VE OLMAYACAKTIR!UMARIM BU YAZIM BİŞEYLERE OLUMLU YÖNDE KATKI YAPAR, SAYGILARIMLA... HERŞEY BARIŞ MANÇO SEVGİSİ VE FELSEFESİ İÇİN!!!
:alkis: :alkis: :alkis:
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Cum Nis 20, 2007 20:08 pm

süpersin zafer abi teşekkürler. :alkis:

Kullanıcı avatarı
lokmanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen lokmanço » Cum Nis 20, 2007 23:08 pm

:hayallah: :alkis: bu yazı barış manço,yu eleştirenlere KAPAK OLSUN

Kullanıcı avatarı
levonsio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen levonsio » Cmt Nis 21, 2007 02:44 am

cenazedekilerin ne kadari gercek baris severdi ki...

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt Nis 21, 2007 11:41 am

abi süper yazmışsın ağzına,ellerine sağlık...valla çok kapsamlı bir cevap olmuş bu yüzden seni kutluyorum.
belgesel konusundaki eleştirini de çok beğendim.bravo..!çoğu insan bunun farkında bile değil...emeğine sağlık Zafer Hocam...

levonsio neden böyle bir yaklaşımda bulundun?
bana göre şimdi o kadar olmasalar da katılan herkes o gün bir Barışseverdi...tabi bu iyi bişe değil,sadece bir günlük Barışsever olmak...
ama eminim ki o gün herkes tek bir amaç uğruna,ulu çınarı uğurlamaya,O'nu son yolculuğunda yanlız bırakmamak için gelmişti oraya...

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cmt Nis 21, 2007 14:13 pm

levonsio yazdı:cenazedekilerin ne kadari gercek baris severdi ki...

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Cmt Nis 21, 2007 16:29 pm

süpersinnn hocamm....ellerine sağlıkk....
....bm777dd....

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Pzr Nis 22, 2007 01:25 am

hocam yüreğine sağlık söylenmesı gereken ne varsa anlatmıssın zaten bunların ustune ne denebılır kı baska.... :alkis:
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Pzr Nis 22, 2007 11:14 am

Ağzınıza sağlık :alkis: söylecek bir kelime yok.
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

Kullanıcı avatarı
fatix burak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen fatix burak » Pzt Nis 23, 2007 12:58 pm

barış manço bir numara daha tartışmaya gerek yok :D

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Sal Nis 24, 2007 16:54 pm

Dediklerini yeni okuyabildim, hepsinde haklı olduğumu göstermişsin, ama bişeyi yazarken düşünmedin sanırım, bu adamın cenazesini kim kaldırdı sence ?

a-şimdiki başbakan,o dönem istanbul bel.başkanı
b-Stv'nin sahibi,Fem dersaneleri var (anladınız)
c-Hepsi

Hangisi sence ?

Ayrıca Erkin zaten konserler veriyordu yazmışsın, bunda gocunacak ne var anlayamadım. ERkin bu işi Barıştan önce yapmıyormuydu. Barış Erkin'in konserlerine gitmiyormuydu!

Ayrıca sayfaya rengarenk ve büyük yazılar yazman sadece okunabilirliliği zorlaştırıyor. Başkada bi işe yaramıyor.

Bu arada burada ki 12bin üyeye hodri meydan 1999-2004 tarihlerinde neden "1" Allahın kulu benim yanımda Moda'da, Moda Köşkünde değildi ?

bunu yanıtlarsanız sizin dediğiniz olur, benim yanımda sadece 2-3 arkadaşım vardı,onlarda zaten çocukluk arkadaşlarımdı.

Uzaktan atıp tutmak kolaydır.

TEKRAR SORUYORUM. UĞRUNDA ÖLDÜĞÜNÜZ BARIŞ MANÇO İÇİN NE YAPTINIZ. NEDEN 1999-2004 ARASI MODA KÖŞKÜNDE YOKTUNUZ ??????????????????????????????????????

not: mezara gidenleri v.s sormuyorum, biz çoğunluk ararken, sağa sola telefon açıp, hadi bu senede ne olursunuz gelin derken, siz neredeydiniz ? Yani benim yanımda Moda köşkünde en çok ihtiyaç duyulduğu zaman olmayanlar, sözüm 10 puancılara değil, o dönem daha 9-10 yaşında olan beyfendi ve hanfendilere hiç değil, sözüm burada yaşı epeyce ilerlemiş, oturduğu yerden klavye delikanlılarına !
En son harlemci tarafından Sal Nis 24, 2007 17:17 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Sal Nis 24, 2007 17:03 pm

moda daki köşküne değil ama mezarına giderim ölüm yıldönümlerinde (ya da ölüm yıldönümünün içinde olduğu hafta) bi tek bu sene gidemedim.
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Çrş Nis 25, 2007 12:15 pm

yazılan gerçekeleri veya yanlışları mezara veya köşke gidip gitmemek ne kadar değiştirebilir?

kim kökşkteyse veya mezardaysa o mudur haklı olan, herşeyi bilen?

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Çrş Nis 25, 2007 12:27 pm

fairground yazdı:yazılan gerçekeleri veya yanlışları mezara veya köşke gidip gitmemek ne kadar değiştirebilir?

kim kökşkteyse veya mezardaysa o mudur haklı olan, herşeyi bilen?

Bugun 1 kişi dünyanın kaderini değiştirebiliyor, senin düşünmen bile yeterdi ama sanırım başta ön yargı var, aslında bu durumdan şu çıkıyor.

"yazılan gerçekeleri veya yanlışları mezara veya köşke gidip gitmemek ne kadar değiştirebilir?" <<<<<----------- Böyle düşünenden Bi Cacık olmaz, haksızmıyım. Ben gerektiği zaman iğneyi kendime batırıyorum, hadi sende iğneyi kendine batır.

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Çrş Nis 25, 2007 12:30 pm

yanlış anlamışsın bir kişinin bile çabası çok önemlidir, kutsaldır, takdire değerdir.

benim demek istediğim,
...................... yaptım, gittim, ettim demekle kendi fikirlerimizi "doğru" kılmamak gerekir.

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Çrş Nis 25, 2007 12:33 pm

fairground yazdı:yanlış anlamışsın bir kişinin bile çabası çok önemlidir, kutsaldır, takdire değerdir.

benim demek istediğim,
...................... yaptım, gittim, ettim demekle kendi fikirlerimizi "doğru" kılmamak gerekir.

Ya arkadaş, dediğim zamanlar ne zamanlar biliyormusun sana kısaca yazayım :

-Moda köşkü satıldı satılacak
-Bazı konserler ve kasetler dvd ve cd yapılacak
-Lale evi boşaltacak
-Halk bankası baskı yapıyor
-Ev müze mi yapılsın, güçlü kamouyu lazım
-Tv lerde Manço belgeseli, tabi bunada güçlü kamouyu lazım

Peki bişey soruyorum 1999 Da www.barismancomix.com olsaydı, gelirmiydin modaya bunlar olduğu halde, yoksa sadece mesajmı yazardın, ben mesajlarıma site 2004 te foruma geçti, o zaman başladım.

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Çrş Nis 25, 2007 12:36 pm

anlamamakta ısrar mı ediyorsun anlamadım.
emeklerin şüphesiz takdir görüyor, saygı duyuluyor.
ama yaptıklarının arkasına sığınıp, "benim dediğim doğrudur" demek yanlış

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Çrş Nis 25, 2007 12:44 pm

fairground yazdı:anlamamakta ısrar mı ediyorsun anlamadım.
emeklerin şüphesiz takdir görüyor, saygı duyuluyor.
ama yaptıklarının arkasına sığınıp, "benim dediğim doğrudur" demek yanlış

Bak ben dediklerimi anlatmaya hevesli insan değilim , zaten anlatmıyorum. Öyle bi konu açıldı ondan bi kaç bişey yazdım, ama demek istediğim şu, bazı konulara denk geliyorum, ev satıldı filan müze yapılsın mı diye, ya arkadaş o konu zaten yaşandı bitti, daha nerelere mail atacaksın, biz yürüdük, adliyede uğraştık, eee sende gelseydin, zor bişey değil di, adamlar sapır sapır dünyanın her yerinden geldi, bizimkiler İstanbul'a bi kaç saatliğine gelemedi.

Sonra yok tv lerde manço yokmuşda bilmem neymiş, vardı arkadaş zamanında, ama popüler kültür yedi bitirdi. Sen çıplak baldır görecem diye Barış'ı satarsan, Barış'da artık ne program yapar ne bişey eder. Söz konusu olay 1999 da Atv tarafından yaşandı. Bildiğiniz üzere Barış Manço'nun son programı rayting almıyor diye yayından kaldırıldı.

Ben böyle konular açmıyorum. Sadece ev satıldı dediniz ;

Ama sizin elinizdeydi, gelseydiniz satılmazdı.

Yok Trt 7den77ye leri vermiyormuş,

ARkadaş zamanında zaten çok verdi, mail atmana gerek yok, bu sene zaten oto veriyor.

Benim kayıta kuyudata ihtiyacım yok , elimde zaten var yüzlerce saat kayıt var, yanlız hazmedemediğim bişey var, nasıl bu kadar hala bana reklamcı gözüyle baktınız onu anlamadım. Madem öyle bu konuyuda kapattım kendimce, artık yazmıyorum.

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum May 04, 2007 20:19 pm

ZAFER ARKADAŞIMIZ , ORTADA DÖNEN BOŞ LAKIRTILARA EN GÜZEL YANITLARINI VERMŞ...KONUYA NOKTA KOYDUK DİYEBİLİRİZ ÖYLE DEĞİL Mİ ???
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

sdf

Mesajgönderen manco halil » Cum May 04, 2007 20:39 pm

merhaba sevgılı barış arkadaslarım ..evet zafer arkadasımıza katılıyorum ama malesefkı bazı yerlerde katılmıyorum CEM KARACA BESTECI DEGIL DEMIS BELKI BARIŞ ABI KADAR YAZAMAMIS OLABILIR AMA CEM ABININ DE YAZDIGI BIR COK BESTE BULUNMAKTADIR .LÜTFEN BIRAZ DAHA DIKKATLI OLALIM ÖRNEKLER VERIRKEN EVET DIYORSUNKI barış abı hepsının üstünde bu nu zaten tartısmak mümkün bıle degıl olanaksız lık olur ..bızım dıger sevgılı anadolu rock cu abılerımız buralarda bırseyler yapmaya calısırken BARIŞ MANÇO abımızde avrupada ..ne tür bır plak cıkarayım dıye ugrasıyordu .yanı demek ıstedım su barış basarılı dıgerlerıde öyle ama barış cok üstde bu yüzden cem karaca harıç dıgerlerı hep bıraz olsun kendılerını barış abıden asagıda görmüslerdır bu yüzdende sımdı barış abı oılmadıgı için ..arkasından konusmakdalar .tanrı..barış abıye ve de cem karaca abımıze ..o güzel cennetınden en güzel yerıne en ıyı sekılde agırlanmasını sonuna denk isteyecegım..sevgı ve barış la kalın..
halil

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cum May 04, 2007 20:58 pm

EDDA_esra yazdı:ZAFER ARKADAŞIMIZ , ORTADA DÖNEN BOŞ LAKIRTILARA EN GÜZEL YANITLARINI VERMŞ...KONUYA NOKTA KOYDUK DİYEBİLİRİZ ÖYLE DEĞİL Mİ ???

Biraz daha uğraşırsan yazını 3 satıra çıkaracaksın :geberdim:

Yazmak için yazılmaz !