ŞİMDİ BARIŞ MANÇO'NUN SAĞ OLDUĞUNU VE SİTESİNİ AÇTIĞINI SONRA YAPILAN BU YORUMLARA NE TARZ BİR YORUM VERECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM.HEP BİZ YORUM YAPIYORUZ YA ONDAN DİYORUM İŞTE...
MANÇOLOG
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
barış_mançolog
MANÇOLOG
ŞİMDİ BARIŞ MANÇO'NUN SAĞ OLDUĞUNU VE SİTESİNİ AÇTIĞINI SONRA YAPILAN BU YORUMLARA NE TARZ BİR YORUM VERECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM.HEP BİZ YORUM YAPIYORUZ YA ONDAN DİYORUM İŞTE...
-
BM
Sene 2000. Hangi gazeteydi bilmiyorum ama bir gazetede aynen şunlar yazıyordu: "Barış Manço'nun öldüğü yalanmış. Kendisini Fransa'da sapasağlam gördük. Önce bizden kaçtı. Ancak kaçamadığını anlayınca bizlere bunu reklam olsun diye yaptığını ve en kısa sürede Türkiye'ye döneceğini söyledi."
Düşündürücü...

Düşündürücü...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
BM ARKADAŞIM LÜTFEN BİRAZCIK DUSUNELIM BARIŞ ABİ NEDEN BÖYLE Bİ REKLAMA İHTİYAC DUYSUNKİ????KENDISI DUNYA ÇAPINDA BİR STARLAR MILYONLARCA HAYRANLARI VAR NİYEKİ REKLAMA İHTİYAC DUYCAK ALBÜMÜ SATSIN DIYEMI?CEKTİĞİ FİLMLER GİŞE REKORU YAPSIN DİYE Mİ? VE BIZ BI MANKENDEN BI OYUNCUDAN DEĞİL BARIŞ MANCO DAN BAHSEDİYORUZ.BUKADAR SEVENI VARKEN ONU SEVEN ONUN İCİN CANINI BILE VERICEK BUKADAR SEVENI OLAN BI INSAN BARIS MANCO REKLAM ICIN BUNU ASLA YAPMAZ.O KI Bİ İNSANIN YUZUNUN ASIK OLMASINA DAYANAMAZDI ONUN ICIN AGLAYAN BUNCA INSANA DAYANCAK KADAR VICDANSIZMI YHA
LÜTEFN BOYLE SEYLERE İNANMAYALIM.İNANAN ARKADASLARIMIZIDA BARIS ABIYI ANLATARAK ONUN KAREKTERINDEN BAHSEDEREK UYARALIM
LÜTEFN BOYLE SEYLERE İNANMAYALIM.İNANAN ARKADASLARIMIZIDA BARIS ABIYI ANLATARAK ONUN KAREKTERINDEN BAHSEDEREK UYARALIM
Yok yaa gerçekten Barış abimiz Ülkesini seven insanlarını seven yaşama sıkı sıkı bağlı bir insandı nasıl öyle birşey olmuş olsun ama tabiki biz de yaşıyor olmasını tercih ederdik ama asla böyle o tür yollara yönelmez Barış abimiz.. Sevdiklerinden ayrılmak istemezdi 
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
-
barış_mançolog
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
BM yazdı:Sene 2000. Hangi gazeteydi bilmiyorum ama bir gazetede aynen şunlar yazıyordu: "Barış Manço'nun öldüğü yalanmış. Kendisini Fransa'da sapasağlam gördük. Önce bizden kaçtı. Ancak kaçamadığını anlayınca bizlere bunu reklam olsun diye yaptığını ve en kısa sürede Türkiye'ye döneceğini söyledi."
Düşündürücü...
![]()
![]()
gene iyi sallamışın ha BM helal olsun nası beceriyosan süper yazıyosun
Galatasaray,İstanbul
BM yazdı:Sene 2000. Hangi gazeteydi bilmiyorum ama bir gazetede aynen şunlar yazıyordu: "Barış Manço'nun öldüğü yalanmış. Kendisini Fransa'da sapasağlam gördük. Önce bizden kaçtı. Ancak kaçamadığını anlayınca bizlere bunu reklam olsun diye yaptığını ve en kısa sürede Türkiye'ye döneceğini söyledi."
Düşündürücü...
![]()
![]()
Yuh artık!!!Bunu söyleyen gazetecinin Allah'tan da korkusu yok herhalde...
rapin_kizi__ yazdı:BM ARKADAŞIM LÜTFEN BİRAZCIK DUSUNELIM BARIŞ ABİ NEDEN BÖYLE Bİ REKLAMA İHTİYAC DUYSUNKİ????KENDISI DUNYA ÇAPINDA BİR STARLAR MILYONLARCA HAYRANLARI VAR NİYEKİ REKLAMA İHTİYAC DUYCAK ALBÜMÜ SATSIN DIYEMI?CEKTİĞİ FİLMLER GİŞE REKORU YAPSIN DİYE Mİ? VE BIZ BI MANKENDEN BI OYUNCUDAN DEĞİL BARIŞ MANCO DAN BAHSEDİYORUZ.BUKADAR SEVENI VARKEN ONU SEVEN ONUN İCİN CANINI BILE VERICEK BUKADAR SEVENI OLAN BI INSAN BARIS MANCO REKLAM ICIN BUNU ASLA YAPMAZ.O KI Bİ İNSANIN YUZUNUN ASIK OLMASINA DAYANAMAZDI ONUN ICIN AGLAYAN BUNCA INSANA DAYANCAK KADAR VICDANSIZMI YHA![]()
![]()
- deniz yıldızı
- Kıdemli Üye