Hani Unutmayacaktınız? Barış Manço Arşivi'ni Halka Açın!

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
BarisMancho1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Hani Unutmayacaktınız? Barış Manço Arşivi'ni Halka Açın!

Mesajgönderen BarisMancho1907 » Cum Şub 04, 2005 14:24 pm

Bu sözlerim Medyaya...
Yani TV ve RADYO KANALLARINA...

Ama özellikle de TRT ve atv'ye...

Artık hiç bir medya kuruluşunun umrunda değil Barış Abi... Yıllarca hizmet ettiği TRT, atv bile takmıyor. Gece yarısı saat 02:00'den sonraki klip döngülerinde bile Barış Abi'mizin kliplerini yayınlamıyorlar. İnanamıyorum olanlara. Ve bizler sessiz kalıyoruz. Sürekli ekranda olmaya layık Barış Abi'mizi bir tek Dream Tv ele alıyor, hafta sonunu Barış Manço'ya ayırıyor. Sağolsunlar. Ama artık kliplerini görmek bile bize ilginç geliyor. Bu nasıl iştir yahu? Hepsine yazıklar olsun artık ne diyelim... Bari elinizdeki arşivi halka açın be insafsızlar!!! 15-20 yıl sonra ortada BARIŞ MANÇO diye bir cümle bile kalmayacak. Ne evi kaldı, ne arabaları, ne ailesi... Hiç biri yok ortalıkta... Peki ya arşivi? Türkiye'ye klip olayını ilk kez getiren Barış Manço'ya yapılan ve yapılmak istenen nedir? Artık insanlık kalmamış hiç bir medya kuruluşunda... Hani UNUTMİCAAAAAZ diye haykırıyodunuz? NERDEE? NERDESİNİZ ŞİMDİ PEKİ? Vefat yıldönümünde bile bir tanecik klibini yayınlamıyorsunuz. Yazıklar olsun...

Bari yayınlamıyorsunuz; o arşivi halka açın TRT ve atv!!! En büyük arşiv sizde var çünkü. Yapın DVD veya VCD olarak. Satın... Madem sizin umrunuzda değil Barış Manço; en azından biz yıllar sonra çoluğumuza çocuklarımıza izletelim Barış Abi'mizi...

Arkadaşlar bence bu konuyu gündeme getirelim. Lütfen okumakla yetinmeyin, siz de görüşlerinizi yazın. Sayın site ekibine de buradan sesleniyorum bu fikrimi yabana atmayın ve gelin hep beraber bu kanalları mail yağmuruna tutalım, birlik olalım, bir şeyler yapalım...

Saygılarımla...
Unutamadım, unutamadım ne olur anla beni...

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Pzr Şub 06, 2005 20:27 pm

O tv kanalları bir ölçü olamaz !!!
Önemli olan gönül gözüyle görmek,
Gönül kulağıyla dinlemek !!! :wink:
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim

Kullanıcı avatarı
bahadirari
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen bahadirari » Pzt Şub 28, 2005 21:11 pm

Maalesef ardaşım medyada ve diğer işletmelerde bir vurdumduymazlık,ilgisizlik söz konusu.Emre Plak'tan tut Boyut yayın Grubuna,Atv'den tut Trt'ye her tarafa e-mail attım.Sadece TRT öneriniz değerlendirmeye alınacaktır gibi klasik memur zihniyeti tarzında cevap verdi(cevap verdim mi verdim mantığı).Yazıklar olsun tüm medyaya tüm müzik sektörüne söylenecek birşey yok.

Kullanıcı avatarı
bahadirari
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Re: Hani Unutmayacaktınız? Barış Manço Arşivi'ni Halka Açın!

Mesajgönderen bahadirari » Pzt Şub 28, 2005 21:32 pm

BarisMancho1907 yazdı:Bu sözlerim Medyaya...

Artık hiç bir medya kuruluşunun umrunda değil Barış Abi... Yıllarca hizmet ettiği TRT, atv bile takmıyor. Gece yarısı saat 02:00'den sonraki klip döngülerinde bile Barış Abi'mizin kliplerini yayınlamıyorlar. İnanamıyorum olanlara. Ve bizler sessiz kalıyoruz. Sürekli ekranda olmaya layık Barış Abi'mizi bir tek Dream Tv ele alıyor, hafta sonunu Barış Manço'ya ayırıyor. Sağolsunlar. Ama artık kliplerini görmek bile bize ilginç geliyor. Bu nasıl iştir yahu? Hepsine yazıklar olsun artık ne diyelim... Bari elinizdeki arşivi halka açın be insafsızlar!!! 15-20 yıl sonra ortada BARIŞ MANÇO diye bir cümle bile kalmayacak. Ne evi kaldı, ne arabaları, ne ailesi... Hiç biri yok ortalıkta... Peki ya arşivi? Türkiye'ye klip olayını ilk kez getiren Barış Manço'ya yapılan ve yapılmak istenen nedir? Artık insanlık kalmamış hiç bir medya kuruluşunda... Hani UNUTMİCAAAAAZ diye haykırıyodunuz? NERDEE? NERDESİNİZ ŞİMDİ PEKİ? Vefat yıldönümünde bile bir tanecik klibini yayınlamıyorsunuz. Yazıklar olsun...

Bari yayınlamıyorsunuz; o arşivi halka açın TRT ve atv!!! En büyük arşiv sizde var çünkü. Yapın DVD veya VCD olarak. Satın... Madem sizin umrunuzda değil Barış Manço; en azından biz yıllar sonra çoluğumuza çocuklarımıza izletelim Barış Abi'mizi...

Arkadaşlar bence bu konuyu gündeme getirelim. Lütfen okumakla yetinmeyin, siz de görüşlerinizi yazın. Sayın site ekibine de buradan sesleniyorum bu fikrimi yabana atmayın ve gelin hep beraber bu kanalları mail yağmuruna tutalım, birlik olalım, bir şeyler yapalım...

Saygılarımla...

Az önce Atv anahaber bültenine bir e-mail attım.Ali Kırca Bey'in dikkatine başlıklı e-mailde Ali Kırca'dan yardım istedim.Artık oda ilgilenmezse kimse ilgilenmez diyorum

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Sal Mar 01, 2005 03:27 am

Artık hiç bir medya kuruluşunun umrunda değil Barış Abi... Yıllarca hizmet ettiği TRT, atv bile takmıyor. Gece yarısı saat 02:00'den sonraki klip döngülerinde bile Barış Abi'mizin kliplerini yayınlamıyorlar. İnanamıyorum olanlara....Saygılarımla...

Yalan yok bir kaç gün önce atv'de Dağlar Dağlar'ı seyrettim ama o kadar abuk sabuk (bazıları hariç) insanlar çıkıyor ki tvde....
Barış MANÇO kliplerinin gösterimini biraz daha çoğaltsalar çok daha iyi olur !!!... :evil:

Resim

Kullanıcı avatarı
bahadirari
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen bahadirari » Sal Mar 01, 2005 10:40 am

avara yazdı:

Barış MANÇO kliplerinin gösterimini biraz daha çoğaltsalar çok daha iyi olur !!!... :evil:

Şurası bir gerçek medya kuruluşlarında bir vefasızlık,bir vurdumduymazlık had safhada.Yıllarını TRT'ye vermiş bir Devlet sanatçısı,dünya yıldızının bie kliplerini 10 sene civarı evvel gece saat 2'ten önce yayınlamıyorlardı.Şimdi gelinen noktaya bakın senede bir kez ölüm yıldönümü olcak ta bizde seyrecedeğiz(oda olursa).Durum ortada,buna bir çözüm bulmak lazım.Ama ne hikmetse büyük bir çoğunluk sessiz,bunu anlamıyorum.

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Sal Mar 01, 2005 14:25 pm

Arkadaşım sonuçta devlet !!!
Her konu da olduğu gibi bu konuda da duyarsız kalacak !!! :evil:

Hem Barış MANÇO'yu ne yapsınlar ki ???
Onla bunla görüntülenmemiş !!!
Onun bunun haklarına tecavüz etmemiş !!!
Devleti milleti dolandırmamış !!!...

Resim

Kullanıcı avatarı
sarıkulak
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen sarıkulak » Çrş Mar 09, 2005 11:29 am

bahadirari yazdı:Maalesef ardaşım medyada ve diğer işletmelerde bir vurdumduymazlık,ilgisizlik söz konusu.Emre Plak'tan tut Boyut yayın Grubuna,Atv'den tut Trt'ye her tarafa e-mail attım.Sadece TRT öneriniz değerlendirmeye alınacaktır gibi klasik memur zihniyeti tarzında cevap verdi(cevap verdim mi verdim mantığı).Yazıklar olsun tüm medyaya tüm müzik sektörüne söylenecek birşey yok.

Arkadaşım,enazından sana umut verici bir cevap vermişler.
Beni diyer yazılarımdan tanıyorsan ben bu klip meselesi için çok uğraştım
Benim e-mailime TRT nin verdiği cevap:Kurumlarının böyle birşeye
yetkilerinin olmadığını ve hak sahaiplerine müracad
edilmesi gerektiğini söylemişler.
Ben şimdi bir yol daha denemek istiyorum.Kültür bakanlığına
dlekçe yazacam daha olmdı başbakana ve en sonunda (son çare belki ) cumhurbaşkanına.
daha n'apıyım bilmiyorum.
arkadaşlar bana bi yol
gösterin.!!!
SENSİZ OLMAZ

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzt Eki 17, 2005 17:58 pm

SÖZÜM ATV'YE..BİRKAÇ YIL ÖNCESİNE KADAR ALİ KIRCA'NIN SUNDUĞU HABER SONLARINDA BARIŞ ABİMİZİN O UNUTULMAZ PARÇALARI ÇALARDI.ŞİMDİ SORUYORUM NEREDE O GÜZELİM PARÇALAR????
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Pzt Eki 17, 2005 23:59 pm

nehir taşçı yazdı:SÖZÜM ATV'YE..BİRKAÇ YIL ÖNCESİNE KADAR ALİ KIRCA'NIN SUNDUĞU HABER SONLARINDA BARIŞ ABİMİZİN O UNUTULMAZ PARÇALARI ÇALARDI.ŞİMDİ SORUYORUM NEREDE O GÜZELİM PARÇALAR????

NEDEN ŞİMDİ ÇALINMIYOR BENDE SORUYORUM :?: :?: :?:
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Sal Eki 18, 2005 15:46 pm

SEBEBİ GAYET AÇIK ALİ ARKADAŞIM.TOPLUMUMUZDA SANATA VE SANATÇIYA DUYULAN SEVGİ GÜN GEÇTİKÇE AZALIYOR.TABİ DURUM BÖYLE OLUNCA BİZE DE YAPACAK HİÇBİRŞEY KALMIYOR NE YAZIK Kİ...HAL VE GİDİŞATIN KÖTÜ OLMASINDAN DAHA BETER NE OLABİLİR Kİ BU ÜLKEDE????
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cmt Eki 29, 2005 20:31 pm

ARKADAŞLAR HEP BİRLİKTE BİR MESAJ HAZIRLAYALIM VE ATV'YE GÖNDERELİM YOKSA BARIŞ ABİMİZ YENİ NESİLLERİN FARKINDA BİLE OLMADAN UNUTULUCAK BUNA BİR DUR DEMELİYİZ.BARIŞ MANÇO'YU UNUTURMAYACAK VE HEP YAŞATICAK OLACAKLAR BİZLERİZ!!! :!:

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cum Kas 18, 2005 15:52 pm

TÜM KANALLAR BİRBİRİNDEN VAFASIZ :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cum Kas 18, 2005 16:03 pm

ÜLKEMİZİ TÜM DÜNYAYA CİDDİ ANLAMDA İLK TANITAN VE TÜRKİYENİN DÜNYA ÜLKELERİ GÖZÜNDEKİ İMAJINA BU DERECE OLUMLU YÖNDE KATKIDA BULUNAN SEVGİLİ BARIŞ ABİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ...BURDAN TÜM TV KANALLARINA SESLENİYORUM HEPİNİZİN TEK DÜŞÜNCESİ REYTİNG HİÇ BİRİNİZ DÜRÜST DEĞİLSİNİZ.TELEVİZYONU AÇTIĞIMIZDA HİÇ BARIŞ ABİMİZİN ŞARKILARINA RASLAYABİLİYORMUYUZ?TABİKİ HAYIR...ÇÜNKÜ SİZİN VEFA ANLAYIŞINIZ SADECE SANATÇILARIMIZIN ÖLÜM YIL DÖNÜMLERİNDE HABERLERDE ÇOK KÜÇÜK BİR YER AYIRARAK GEÇİŞTİRMEKTEN İBARET...AMA NE OLURSA OLSUN BİZ BARIŞ SEVERLER SEVGİLİ BARIŞ ABİMİZİN SEVGİSİNİ HER ZAMAN KALBİMİZDE TAŞIYCAZ VE ONUN BİZLERE VERDİĞİ ÖĞÜTLERİ HİÇ UNUYMAYACAĞIZ...(PARA PULA İHTİŞAMA ALDANIP KANMA DOSTUM İÇİ BOŞ İNSANLARIN BU DÜNYADA YERİ YOK) ;) ;) ;)

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cum Kas 18, 2005 16:04 pm

BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM..........

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cum Kas 18, 2005 16:08 pm

UNUTMAKİ DÜNYA FANİ
VEREN ALLAH ALIR CANI
BEN NASIL UNUTUTURUM SENİ
CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Çrş Kas 23, 2005 01:14 am

EVET ARKADAŞIM SANA KATILIYORUM.BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPICAZ BARIŞ ABİMİZİ YENİ NESİLERE AKTARMAK İÇİN.BÜTÜN KANALLAR REYTİNG PEŞİNDE OLSA BİLE BİZ YILMAYACAĞIZ.:alkis:

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzt Ara 12, 2005 23:02 pm

male :kizgin: :kizgin: sef ülkenin kültür seviyesi o kadar düştükü tv lerde ona göre hareket ediyor...ankaralı namık dinleyen zavallılar beste yapamayan tarkan işte petek gülben hülya seda gibiler sözde sanatçılar....bunlar rağbet görüyor ..ama bunları baş tacı edenler BARIŞ MANÇO nun 100 yıl gerisindeler...biz mücadelemize devam edelim ...yapılacak bişey varsa bende varım....

atali
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen atali » Sal Ara 20, 2005 02:13 am

ÇOK YORGUNUM ama yazmak istiyorum.. Kardeşlerim, Barış Manço bizim gözümüzde hayatımızın 1. düsturu.. Onsuz günü geçen var mı burada? Gün geçmesin ki ağzımızda ondan bir şarkı olmasın. Ondan bir anı anlatmayalım. Onunda içinde olduğu bir başarı öyküsü anlatıp övünmeyelim. Her şeyi onunla çarpıp bölüp sonuçları o olarak çıkarmayalım..

Ama gelin görün ki medya sektörü çok acımasız bir sektör. Ve ben bizzat içinde yaşıyorum.. Reyting denilen hain adına neler yapılmıyor. Ne numaralar dönmüyor. Daha çok reyting, daha çok reklam, daha çok kazanç.. Kurtlar Vadisi, yok Hazar-Zilan, bilmem efendim Asmalı Şöret örnek çok.. Sabah Sabah Seda Sayan kuşum Aydın, akşam akşam Memet Ali... Hasılı Avradın Sesi gibi programlarda cabası.. Gece yarısı ise millet uyurken belgesel, kaliteli müzik programları, oskarlık filmler.. Neden gece yarısı iyiler ortada kötüler yok.. Neden gündüz sigaranın zararlarının, trafik kurallanın anlatıldığı programlar yok hep gece yarısı veriliyor...

İşte medya denilen şey istediği yere çekiyor milleti.. Canın sıkkın ise TV seyeredeceksen oturup körü körüne bu dizileri programları seyredeksin beğenmezsen gece uyumayacaksın..İyi programlar hep gece yarısından sonra ekranlarda çünkü..

Kimse uykudan feda etmez... ATV dediğiniz Ali KIRCA dediğiniz adamı ne sanıyorsunuz.. Adam resmen BARIŞ MANÇO üzerine edebiyat yapıp duruyor PRİM topluyor.. Bu gün Barış MANÇO hakkında Konuşabilecek 3, 5 kişi var bu ülkede canı gönülden onu anlatacak olan.. Gerisi hep kendi çıkarına konuşacaktır...

ÖMRÜMÜN SON BAHARINDA şarkısı Barış 'ın verdiği YEGANE USTALIK eseridir.. Üzerine eser yok.. Diğer bütün eserleri ne kadar iyi olsada tıpkı MİMAR SİNAN 'ın ustalığım diye yaptığı cami gibi bu eserde öyledir..
Bir insan kendi özünü ancak böyle anlatır ve kendi geleceğini böyle bilir..

Şarkının analizini bir ara yaparım size fakat burada konuya uygun şarkıda geçen sözler Bir avuç dostum Ömrümün sonbaharında.. Sözleridir..

Zaten TRT onu sağlığında üzmüştür yormuştur ve ATV ye son döneminde geçmiştir... ATV 'nin VEFAsı da 3 yıl sürdü sürmedi... HAK GETİRE...

Kardeşlerim.. Barış 'ın savunucusu, "bir avuç dostu ve arkasından bir dua okuyacak bizler" değiliz.. Buna gücümüz yeter mi..? Barış gibi bir deryadan bahsediyoruz.. Dalmak yetmez yüzmekte gerek.. Bugün Kurtalan Ekspres bile kendi hesabına albüm çıkarıyor.. Emre Plak denilen ucube şirket ise albüm yapmış olmak için yaptığı ucube ürünlerle yaşatmış oluyor güya Barış 'ı.. Barış Manço ülkede 2 kanallı stüdyo varken yurt dışında 24 kanallı stüdyolara gidip oralarda kayıtlar yapmış.. Yurt dışında; Türkiye 'de kim stero albüm yapıyor dendiğinde parmakla gösterilen sayılı sanatçılardan.. Bu gün ne albümlerin ses kalitesine ne baskısına dikkat ediliyor.. Hele albüm kapakları... Hiç uzatmayayım... Saymakla bitiremem hataları.. Şu an müzik marketlerde satılan albümler İLK KAYITLARINA GÖRE artık Nasrettin Hoca hesabı TAVUĞUN SUYUNUN SUYU VAZİYETTE.. Yavuz ASÖCALAN LP leri bile inanın daha kaliteli sese sahip..

Evet gönül isterki TV kanallarında o hep varolsun.. GİTTİ BARIŞ kardeşlerim.. Yadigarı bize kalan şarkıları.. Keşke onlarıda çok iyi muhafaza edebilsek...

Bu gün piyasada Michael JACKSON 'un SETİ si satılıyor.. Kitap, Albüm, Konser kayıtları ve Klipleri DVD si.. 4'lü set şeklinde.. Fiyatıda 67YTL.. Bereket arşivimize eklemişiz.. Bir kaç gün önce bir dostuma hediye alacaktım kalmamış.. Gelecek miş...

Boyut Yayın Evi 81300 diye bir eser çıkarmış, içinde 13 klip bulunan bir uyduruk VCD veriyor yanında.. Kitap eseride ALAL-ADE hazırlanmış.. 40 YTL civarında.. SATIŞI YOK.. SINIRLI BASILMIŞ.. V.B... cümleler...

VAR OLANI NE YAPAN VAR NE SATAN. BU ÜLKE BÖYLE.. Bereket o gelmiş bu ülkeye bir defa ve hayatımızda iyi ki varolmuş..

DİLERİM; ses çığlık olur bir gün.. Uzun saçlı adam ama kalbimizde hep varolacak...

Sevgiler.

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Sal Ara 20, 2005 23:15 pm

atali yazdı:ÇOK YORGUNUM ama yazmak istiyorum.. Kardeşlerim, Barış Manço bizim gözümüzde hayatımızın 1. düsturu.. Onsuz günü geçen var mı burada? Gün geçmesin ki ağzımızda ondan bir şarkı olmasın. Ondan bir anı anlatmayalım. Onunda içinde olduğu bir başarı öyküsü anlatıp övünmeyelim. Her şeyi onunla çarpıp bölüp sonuçları o olarak çıkarmayalım..

Ama gelin görün ki medya sektörü çok acımasız bir sektör. Ve ben bizzat içinde yaşıyorum.. Reyting denilen hain adına neler yapılmıyor. Ne numaralar dönmüyor. Daha çok reyting, daha çok reklam, daha çok kazanç.. Kurtlar Vadisi, yok Hazar-Zilan, bilmem efendim Asmalı Şöret örnek çok.. Sabah Sabah Seda Sayan kuşum Aydın, akşam akşam Memet Ali... Hasılı Avradın Sesi gibi programlarda cabası.. Gece yarısı ise millet uyurken belgesel, kaliteli müzik programları, oskarlık filmler.. Neden gece yarısı iyiler ortada kötüler yok.. Neden gündüz sigaranın zararlarının, trafik kurallanın anlatıldığı programlar yok hep gece yarısı veriliyor...

İşte medya denilen şey istediği yere çekiyor milleti.. Canın sıkkın ise TV seyeredeceksen oturup körü körüne bu dizileri programları seyredeksin beğenmezsen gece uyumayacaksın..İyi programlar hep gece yarısından sonra ekranlarda çünkü..

Kimse uykudan feda etmez... ATV dediğiniz Ali KIRCA dediğiniz adamı ne sanıyorsunuz.. Adam resmen BARIŞ MANÇO üzerine edebiyat yapıp duruyor PRİM topluyor.. Bu gün Barış MANÇO hakkında Konuşabilecek 3, 5 kişi var bu ülkede canı gönülden onu anlatacak olan.. Gerisi hep kendi çıkarına konuşacaktır...

ÖMRÜMÜN SON BAHARINDA şarkısı Barış 'ın verdiği YEGANE USTALIK eseridir.. Üzerine eser yok.. Diğer bütün eserleri ne kadar iyi olsada tıpkı MİMAR SİNAN 'ın ustalığım diye yaptığı cami gibi bu eserde öyledir..
Bir insan kendi özünü ancak böyle anlatır ve kendi geleceğini böyle bilir..

Şarkının analizini bir ara yaparım size fakat burada konuya uygun şarkıda geçen sözler Bir avuç dostum Ömrümün sonbaharında.. Sözleridir..

Zaten TRT onu sağlığında üzmüştür yormuştur ve ATV ye son döneminde geçmiştir... ATV 'nin VEFAsı da 3 yıl sürdü sürmedi... HAK GETİRE...

Kardeşlerim.. Barış 'ın savunucusu, "bir avuç dostu ve arkasından bir dua okuyacak bizler" değiliz.. Buna gücümüz yeter mi..? Barış gibi bir deryadan bahsediyoruz.. Dalmak yetmez yüzmekte gerek.. Bugün Kurtalan Ekspres bile kendi hesabına albüm çıkarıyor.. Emre Plak denilen ucube şirket ise albüm yapmış olmak için yaptığı ucube ürünlerle yaşatmış oluyor güya Barış 'ı.. Barış Manço ülkede 2 kanallı stüdyo varken yurt dışında 24 kanallı stüdyolara gidip oralarda kayıtlar yapmış.. Yurt dışında; Türkiye 'de kim stero albüm yapıyor dendiğinde parmakla gösterilen sayılı sanatçılardan.. Bu gün ne albümlerin ses kalitesine ne baskısına dikkat ediliyor.. Hele albüm kapakları... Hiç uzatmayayım... Saymakla bitiremem hataları.. Şu an müzik marketlerde satılan albümler İLK KAYITLARINA GÖRE artık Nasrettin Hoca hesabı TAVUĞUN SUYUNUN SUYU VAZİYETTE.. Yavuz ASÖCALAN LP leri bile inanın daha kaliteli sese sahip..

Evet gönül isterki TV kanallarında o hep varolsun.. GİTTİ BARIŞ kardeşlerim.. Yadigarı bize kalan şarkıları.. Keşke onlarıda çok iyi muhafaza edebilsek...

Bu gün piyasada Michael JACKSON 'un SETİ si satılıyor.. Kitap, Albüm, Konser kayıtları ve Klipleri DVD si.. 4'lü set şeklinde.. Fiyatıda 67YTL.. Bereket arşivimize eklemişiz.. Bir kaç gün önce bir dostuma hediye alacaktım kalmamış.. Gelecek miş...

Boyut Yayın Evi 81300 diye bir eser çıkarmış, içinde 13 klip bulunan bir uyduruk VCD veriyor yanında.. Kitap eseride ALAL-ADE hazırlanmış.. 40 YTL civarında.. SATIŞI YOK.. SINIRLI BASILMIŞ.. V.B... cümleler...

VAR OLANI NE YAPAN VAR NE SATAN. BU ÜLKE BÖYLE.. Bereket o gelmiş bu ülkeye bir defa ve hayatımızda iyi ki varolmuş..

DİLERİM; ses çığlık olur bir gün.. Uzun saçlı adam ama kalbimizde hep varolacak...

Sevgiler.

:alkis: :alkis: :alkis:
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Çrş Ara 21, 2005 01:12 am

kardeşim çok doğru konuştun doru sözen ne denir
Temizlik Tamamlandı Sayılır. Son Rütüşleri çekiyorum...