adım Selçuk, ekim 1981 doğumluyum, burcum terazi..
15 yıl okudum. son okuldan diplomayı alamadan rest çektim okumaya, yada, o bana resti çekti !.
üç kez sevdim, iki kez "sevgili" oldum... sonra.. unuttum(!) unutuldum(!)...
en hızlı koşumu 16 yaşımdayken yapmıştım.. yok, öyle köpek kovalaması falan değil

, kanım kaynamış ve hayatı yakalamaya çalışmıştım sanırım ! ve gençliğin ilk demlerinde kaldı artık o coşku !.
çocukluğuma inmem pek.. çıkması zor oluyor..
sabit bir giyim tarzım yok, çünkü, ne bulursam giyerim..
çiçeklerden fesleğeni, mevsimlerden sonbahar ve kışı, gece kar yağarken yürümeyi çok severim..
en sevdiğim çorba "tarhana", yemeklerden "türlü, pilav, sarma"... yarı "etyemez"im, kurban bayramı arifelerini takip eden haftalarda tam etyemez olurum.. kan tutuyor.. hatta evde bunun savaşı yaşanır bazen ve ben kana değmiş olan bütün mutfak gereçlerinden, tertemiz oldukları halde uzak dururum..
samimiyetsizlikten ve ayrılıklardan.. iklimsizlikten, vakitsizlikten ve nakitsizlikten korkarım... kavgadan da korkarım, kavga da benden korkar..
siyaseti severim, ülkemi ve insanlığı sevdiğim için, bunları sevmeyen siyaset, beni de sevmez.. (fazla mı iddialı oldu !

)
galatasaray beni tutar, ben, "AyYıldız"ı tutarım.. (ayı – yıldızı değil, "ayyıldız"ı)
boş zamanlarımda, ya gazetelerin içinde, yada arkadaş sohbetlerinde kaybolmak isterim.. bazen de televizyon, müzik, kitap...
tiksinmeden(!) izleyebildiğim tv kanallarının başında, trt, kanal b, skyturk(Yalçın Küçük'lü saatleri dışında), avrasya, kanaltürk.. gibileri var..
bu günlerde, sık dinlediğim son dönemlerin şarkısı Cem Özkan’dan "kendince"..
son haftalarda kaçırmamaya çalıştığım dizi "hatırla sevgili".. yayına girmesini beklediğim; "k. v. terör".. yakın geçmişten tadına doyamadığım ise; "7 numara".. hiç bir zaman untamayacağım yapımlar "susam sokağı" ve "81300 Moda İstanbul"lar !..
başta Amerika ve İngiltere’nin "şişirme ve sanal" kahramanlarla gövde gösterisi yaptığı filmleri sevmiyorum.. gerçek efsane Muhammed Ali’nin yerine icad ettikleri Rocky, Vietnam’da dağılan karizmalarını toplattırdıkları Rambo.. Terminator, 007 James Bond.. Matrix.... (hatta, bu bakış açımdan dolayı "k. v. ırak"ı içime sindiremedim.. o yara hala kanıyor !.)
ve son olarak, bu cevabı yazmaya "üşenmeyecek kadar" işsizim !.. başbakan işsizlik sorununa karşı "ben gençliğimde taşı sıkar suyunu çıkarırdım" diyebiliyor ama, biz, suyunu çıkarabileceğimiz taşı da bulamıyoruz !. kurudu memleket !..
bir de, bu kış günü bu güneş.. bu sıcak havalar !..
ortadoğu'da akan kanlar.. yapılan hesaplar ve hazırlıklar !
orada 4 yıl rakip takıma alkış tutan bir seyirci, şikeli bir hakem olduktan sonra, şimdi sağa sola yapılan boş ahkam kesmeler, ne idüğü belirsiz savaş(!) nağraları !..
sessizce ve derinden büyüyen ekonomik kriz !.. Allah sonumuzu hayır etsin...
(baştan aşağı alakasız ya, "hele bu son bölüm ne alaka" diyebilirsiniz, bunlar da bu aralar düşündüklerim..)
bihayli tanıştık galiba
her anlamda Barışla kalın, esenlikler..