site hakkında kendi fikrim

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
sinann
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

site hakkında kendi fikrim

Mesajgönderen sinann » Prş Tem 20, 2006 02:55 am

BANA KALIRSA BENDE BURANIN ESKİLERİNDEN SAYILIRIM UZUN SÜREDİR ORTADA OLMAYAN İNSANLAR ÖNCELİKLİ OLARAK MUHAKKA İŞ GÜÇ NEDENİYLEDİR AMA Bİ YANDAN DA ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM İNSANLAR BU FORMLARDA Kİ YAZILARDAN SANKİ BİRAZ SIKILDI TAMAMEN KENDİ FİKRİM BASİT Bİ DÜŞÜNCEDİR LÜTFEN UKALIK OLARAK ALINMASIN AMA;BU SERBEST MİX FALAN BENCE İNANILMAZ Bİ KALİTE DÜŞÜRDÜ YANİ : ŞU AN NE YAPIYOSUNUZ İŞTE HANGİ ŞARKIYI DİNLİYOSUNUZ FALAN YANİ BUNLARI KİM NİYE MERAK EDER Kİ ! BAKIN ÖN ÇOK MESAJDA ORAYA YOLLANMIŞTIR ÇÜNKÜ ORADAKİ YAZILARIN ÇOĞUNUN İÇERİ BASİT VE ANLAMSIZ
HANİ BARIŞ MANÇO YU ARAYAN Bİ İNSANI BU TARZ YAZILAR PEK ÇEKMEZ GİBİ GELİYO SANKİ BİRAZ ŞÖYLE Bİ HAVA OLUŞTU BİLEMİYORUM NE KADAR DOĞRU YAZILACAKLAR BİTTİDE ÖYLESİNE MİLLET YAZIYOMUŞ GİBİ FALAN OLDU YANİ DEDİĞİM GİBİ BUNLAR SADECE BENİM GÖRDÜKLERİM NE KADARI DOĞRU NE KADARI YANLIŞ TAKTİRİ SİZLERE KALMIŞ

AYRICA EMEK VERİP ZAMAN AYIRIP BURDA PAYLAŞIM YAPAN DOSTLARDA
SAYGIM SONSUZDUR

SALICAKLA KALIN...!

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Pzt Eki 16, 2006 16:14 pm

aslında tamamen haksız değilsin ama burada bu kadar millet var ve değişik şeyler faydalı ve sıkıcı olmayan şeylerin çıkması muhtemel lakin düşünebilmeye başlamak lazım dimi...
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Re: site hakkında kendi fikrim

Mesajgönderen sameth » Pzt Eki 16, 2006 17:37 pm

sinann yazdı:BANA KALIRSA BENDE BURANIN ESKİLERİNDEN SAYILIRIM UZUN SÜREDİR ORTADA OLMAYAN İNSANLAR ÖNCELİKLİ OLARAK MUHAKKA İŞ GÜÇ NEDENİYLEDİR AMA Bİ YANDAN DA ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM İNSANLAR BU FORMLARDA Kİ YAZILARDAN SANKİ BİRAZ SIKILDI TAMAMEN KENDİ FİKRİM BASİT Bİ DÜŞÜNCEDİR LÜTFEN UKALIK OLARAK ALINMASIN AMA;BU SERBEST MİX FALAN BENCE İNANILMAZ Bİ KALİTE DÜŞÜRDÜ YANİ : ŞU AN NE YAPIYOSUNUZ İŞTE HANGİ ŞARKIYI DİNLİYOSUNUZ FALAN YANİ BUNLARI KİM NİYE MERAK EDER Kİ ! BAKIN ÖN ÇOK MESAJDA ORAYA YOLLANMIŞTIR ÇÜNKÜ ORADAKİ YAZILARIN ÇOĞUNUN İÇERİ BASİT VE ANLAMSIZ
HANİ BARIŞ MANÇO YU ARAYAN Bİ İNSANI BU TARZ YAZILAR PEK ÇEKMEZ GİBİ GELİYO SANKİ BİRAZ ŞÖYLE Bİ HAVA OLUŞTU BİLEMİYORUM NE KADAR DOĞRU YAZILACAKLAR BİTTİDE ÖYLESİNE MİLLET YAZIYOMUŞ GİBİ FALAN OLDU YANİ DEDİĞİM GİBİ BUNLAR SADECE BENİM GÖRDÜKLERİM NE KADARI DOĞRU NE KADARI YANLIŞ TAKTİRİ SİZLERE KALMIŞ

AYRICA EMEK VERİP ZAMAN AYIRIP BURDA PAYLAŞIM YAPAN DOSTLARDA
SAYGIM SONSUZDUR

SALICAKLA KALIN...!

senin soylediklerine katılmıyorum sinan bana daha çok sitede en eskilerden ama en pasiflerden brisin gözüküyon hem serbest mix olmasa kardeşlerim sıkılır bende hiç olmazsa içeriğine bak ne kadar faydalı bilgiler sunmuşuz sadece multi medyayla kalsaydı bu mix herkez gerekli şarkılar klip görüntü vs yukler ve birdaha senede bir kez uğrar kaçarlardı
artık yokum sağlıcakla kalın