BİR DİLEK TUTUYORUM

Barış Manço'nun eserlerini, nasıl değerlendirildiklerini ve sanatsal tüm çalışmalarını tartışabileceğiniz forum.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

BİR DİLEK TUTUYORUM

Mesajgönderen samanci » Çrş Tem 19, 2006 01:50 am

BİR DİLEK TUTUYORUM ŞÖYLEKİ= BARIŞ ABİMİZİN EN SON ADINA ÇIKAN ALBÜMÜNÜ HERKES BİLİYOR 2023 ADLI ALBÜM BU ALBÜMÜ DİNLEYENLER HEP ŞUNU SÖYLEDİ YAHU BU NE SES KALİTESİ VE DEĞİŞTİRLEN BÖLÜMLER YAHU ACABA DİYORUM BUNU İLK STÜDYO KAYDI YOKMU Kİ STÜDYO KAYDI NDAN ÇIKARILIPTA PİYASAYA SÜRÜLMEDİ VE SONUÇTA ESKİ ŞARKILARININ BİR STÜDYO KAYDI VARDIR İNŞALLAH BİRİLERİ ÇIKARDA ADAM AKILLI BİR ŞEKİLDE TEKRAR PİYASAYA SÜRER BİZDE ZEVKLİ BİR ŞEKİLDE DİNLEME İMKANI BULURUZ (ACABA YANILIYORMUYUM)TEŞEKKÜRLER(GÖRÜŞLERİNİZİ VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM)

Kullanıcı avatarı
Tylerdurden
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen Tylerdurden » Çrş Tem 19, 2006 12:31 pm

katılıyorum dostum

sevgiler
BARIŞ BABA çok özlüyorum seni...

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Pzr Tem 23, 2006 03:14 am

[color=darkred]Doğru söylüyorsun.Bende 2023 cd'sini aldığımda sesin bozukluğuna çok şaşırmış, hatta sadece bana arızalı cd'nin denk geldiğini sanmıştım. Ama sonra radyoda da bozuk çaldığını duyunca gerçeği anlamıştım. Çok yazık diyorum, Nick The Chopper albümünden sonra olmadı o albüm hiç.Sözde bi de para verip orjinal cd'yi alıyoruz. Firmanın utanması lazım. Bu; albüme ve Barış Mançoya verdikleri değeri gösteriyor.Acaba birileri ciddi anlamda bu olaydan sonra o plak firmasıyla gerekli davranışı gösterdimi??[/color]

RAHAT UYU BARIŞ MANÇO; ARDINDA ÇOK BÜYÜK BİR SEVGİ BIRAKTIN!!!

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Çrş Ağu 09, 2006 14:49 pm

katılıyorum dostum sana...artık şarkıların orginalleri neredeyse gitti...hangi şarkının orginal olduğunu şaşrıyorum :( :(

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Pzt Oca 01, 2007 01:55 am

korsana hayır orjinal albüm alalım ama bu albümü değil buda bir bakıma orjinal korsan gibi değişik birsey olmuş....bu albümü cıkaranlar utansın
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Sal Oca 02, 2007 23:16 pm

bencede bu albümün korsandan farkı kalmaz eger öyleyse
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Cmt Oca 20, 2007 19:44 pm

Barış Manço'ya sahte sevgi gösterenler,sahte albüm çıkarmış işte(bkz. Hüseyin Emre)Bunda şaşılacak bi şey olduğunu düşünmüyorum :!:

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzr Oca 21, 2007 14:28 pm

turkerr yazdı:korsana hayır orjinal albüm alalım ama bu albümü değil buda bir bakıma orjinal korsan gibi değişik birsey olmuş....bu albümü cıkaranlar utansın
...ben emre plağa hem mektup attım hemde email...bu rezil albümden dolayı..hakkımı helal etmediğimide bildirdim....
arkadaşlar geçen yıl bi kampanya yaptık..
yeni bir gün...
2023..
sakla samanı gelir zamanı ..
albümlerinin orjinal olarak yayınlanması için.......emre plağa mail attık isteklerimizi bildirdik ama nafile....
geçen kasetçiye gittim..sarı çizmeli m.ağa adlı cd çıkmış emre plak baskı...hiç bi değişiklik yok..yavuz plakın kullandığı acaip karartılmış resmi olduğu gibi kullanmışlar.....
ALBÜMLERİN ORJİNAL KAYITLARI YAVUZ PLAKTA..AMA BİR TÜRLÜ YAYINLAMIYORLAR...TOPLAMA BEN BİLİRİM VE SARI ÇİZMELİYİ YILLARDIR PİYASAYA SÜRÜP DURUYORLAR...
YAZIK YAAAAAA...AYIP....BARIŞ MANÇOYA YAPILAN EN BÜYÜK HAKSIZLIK....
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Pzt Oca 22, 2007 22:39 pm

2023-unplak kaydi daha kaliteli diye dusunuyorum...

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Oca 23, 2007 15:45 pm

özen göstermek adına bir şey yok ya adamların yaptıklarında...
biz çıkartalım da kaseti nasılsa satılır ayağına yatıp öyle çıkarıyorlar kaseti...
ne kadar iğrenç birşey bu...
ve ses kalitesinin ne mal olduğu konusunda sana ve böyle düşünen diğer arkadaşlara ben de katılıyorum... :!: