Böyle kız olmaz olsun.

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

BM

Böyle kız olmaz olsun.

Mesajgönderen BM » Pzt Tem 10, 2006 18:18 pm

Tarih: 16 Mart 2006.

İşte bu tarihte babamla birlikte İstanbul'a gittiğimizde bir kızla tanıştım. (Adı Elmas Ercümend KAĞANOĞLU) 4 aydır birlikteydik. Dün akşam bizim eve geldi. Ben de gel müzik dinleyelim dedim. Müzik setine Barış Manço'nun Değmesin Yağlı Boya kasedini koyup, Unutanadım şarkısını açtım. Kız daha şarkı başlar başlamaz bağırdı ve dedi ki: " Kapat şu şarkıyı." Ben de teybi durdurdum. Sonra ne oldu diye sordum. O da dedi ki: "Sen o Barış Manço'nun nesini seviyorsun? O bir deliydi. Eğer onu dinliyorsan beni unut. Senin gibi biriyle beraber olamam dedi ve çekti gitti.

Kullanıcı avatarı
All Soul's Night
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye

Mesajgönderen All Soul's Night » Sal Tem 11, 2006 00:16 am

Canı cehenneme...

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal Tem 11, 2006 00:51 am

DOSTUM ALLAH HEPİMİZE NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN.BARIŞ MANÇONUN ŞARKISINI DUYUPTA BÖYLE ŞEYLER SÖYLEYEN BİRİNDEN NE KENDİNE NE BAŞKALARINA HAYIR GELMEZ...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Sal Tem 11, 2006 02:12 am

herkes Barış abiyi sevecek diye bi kural yok benimde vra barış abiyi sevmeyen arkadaşlarım
ama böyle terbiyesizce belirtmiyolar kibarca söylüyolar "tarzım değil" gibi

barış manço deliyse burda akıllıdan söz etmenin bi manası yok bence
:P :P :P :P :P :P :P :P

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kulahmet » Sal Tem 11, 2006 18:06 pm

barış mançoyu en az benim kadar sevmeyen biriyle evlenmeyeceğim söz veriyorum zaten anlaşamam bm hayranı olmayan biriyle bir ömür ne konuşurum..çocuklarımızı da barış şarkılarıyla büyütür soyumuzu devam ettiririz inşallah

Kullanıcı avatarı
mxdönence
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen mxdönence » Sal Tem 11, 2006 20:44 pm

Barış Mançoyu sevmeyebilir,
Ama bu O'na hakaret etmeyi gerektirmez!!!
Böyle birinin insan olduğundan şüphe ederim
:kizgin:

BM

Mesajgönderen BM » Sal Tem 11, 2006 20:50 pm

Senden nefret ediyorum Ercümend...

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Sal Tem 11, 2006 21:43 pm

arkadaşım bu kadar detaya girmene gerek yok..
hem özel ilişkilerini anlatıyorsun hem de beş para etmez insanların mançoya hakaretini anlatıyorsun..
ben garip buldum bu yazını..
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Çrş Tem 12, 2006 13:01 pm

fairground arkadşm burası serbest mix dikkatini çekerm :) yani bi sakıncası yok bence..elmas mıdır nedr ne kadr saçma bi tepki wermş yaa..bide komik buldum açıkcasııı..yani sırf barış abiyi dinliosn die mi bırakıp gittii.. harbiden çok komiik :geberdim:

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Çrş Tem 12, 2006 22:17 pm

Acaba kendisi kimleri seviyor ve dinliyormuş?
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Cum Tem 14, 2006 00:02 am

Bu bayan adına üzüldüm açıkçası.Çünkü ne müzik kalitesinden haberdar nede Barış abinin gerçek kişiliğinden.Ben inanıyorum ki kulaktan dolma bilgilerle kapılmış bu düşüncelere.( En azından öle umud ediyourm) Zira Barış MANÇO nun başarılarını müzik kalitesini ve kişiliğini tartışmamıza lüzum görmüyorum.

Ve siz BM ;

Bence size düşen gerçek Barış abiyi o bayana tanıtmak olmalıydı.Bu misyonu üstlenmedik mi???

BM

Mesajgönderen BM » Cum Tem 14, 2006 12:28 pm

Bal_Böceği yazdı:Bu bayan adına üzüldüm açıkçası.Çünkü ne müzik kalitesinden haberdar nede Barış abinin gerçek kişiliğinden.Ben inanıyorum ki kulaktan dolma bilgilerle kapılmış bu düşüncelere.( En azından öle umud ediyourm) Zira Barış MANÇO nun başarılarını müzik kalitesini ve kişiliğini tartışmamıza lüzum görmüyorum.

Ve siz BM ;

Bence size düşen gerçek Barış abiyi o bayana tanıtmak olmalıydı.Bu misyonu üstlenmedik mi???

Kendisi Tarkan'dan başkasını dinlemez ki?

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Cum Tem 14, 2006 13:34 pm

BM yazdı:
Bal_Böceği yazdı:Bu bayan adına üzüldüm açıkçası.Çünkü ne müzik kalitesinden haberdar nede Barış abinin gerçek kişiliğinden.Ben inanıyorum ki kulaktan dolma bilgilerle kapılmış bu düşüncelere.( En azından öle umud ediyourm) Zira Barış MANÇO nun başarılarını müzik kalitesini ve kişiliğini tartışmamıza lüzum görmüyorum.

Ve siz BM ;

Iyyyyyyyy Tarka mı :?: :?:

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cum Tem 14, 2006 22:33 pm

böyle kızlar bizi bozar kardes barış dinlemiyosa ne işe yarar hiç hayır gelmez bosver :P
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Cmt Tem 15, 2006 09:05 am

gurbetcimanço yazdı:
BM yazdı:

Ve siz BM ;

Tarkan mı? :?: :!: :!: :!: :(

Bence bu bayanın herşeyden önce müzik bilgisine ihtiyacı var.Siz bu bayanı siztemize davet etsenize.Gerçek Barış ı tanısın.Bu büyüye o da kapılsın :) Ben isterim ki herkes tanısın bilsin ve gerçek müzik kalitesinin farkına varsın.
Ve üye arkadaşlarıma katılıyorum Barış MANÇO sevmeyen biriyle birlikte olamam gibi geliyo.En azından sevmese de SAYGI duyacak Gerçi ben mutlak BARIŞ HAYRANI yaparım :D

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Cmt Tem 15, 2006 13:59 pm

Bal_Böceği yazdı:
gurbetcimanço yazdı:
BM yazdı:

Ve siz BM ;

Tarkan mı? :?: :!: :!: :!: :(

Bence bu bayanın herşeyden önce müzik bilgisine ihtiyacı var.Siz bu bayanı siztemize davet etsenize.Gerçek Barış ı tanısın.Bu büyüye o da kapılsın :) Ben isterim ki herkes tanısın bilsin ve gerçek müzik kalitesinin farkına varsın.
Ve üye arkadaşlarıma katılıyorum Barış MANÇO sevmeyen biriyle birlikte olamam gibi geliyo.En azından sevmese de SAYGI duyacak Gerçi ben mutlak BARIŞ HAYRANI yaparım :D

waay kardeşim çok iddialı konuşuyosun ama sana sonuna kadar kaılıyorum :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen emre yilmaz » Pzr Tem 16, 2006 04:51 am

Bu tip insanlar benim çevremde de var. Uyuz olurum böylelerine daha ismini duymadığım şarkıcılar dinlerler sonra da Barış abime laf söylerler. Müzik özürlü insanlar nolucak :kizgin:

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Pzr Tem 16, 2006 19:22 pm

acaba neden deli die hitap etmiş o kız?bide senin gibi biriyle olamam demiş alla alla ne var bunda yani bm dinleyenlerde bişe mi var...bak şimdi merak ettim kızın neden böle dediğini?=?saçma olabilir ama neden demiş=?
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzr Tem 16, 2006 22:37 pm

kardeş bence bu kızın kültür seviyesi düşük..çünkü her insan BARIŞ dinleyemez..bünyesi kaldırmaz..2023..2024..2025..bunlar bizim için bir şey ifade ediyor değilmi..bir felsefe bir düşüncenin ürünü..bunu her insan anlayamaz....
valla benim şuan yakında Allahın emri deyip isteyeceğim bir kız var..tabi inatçı biri :amanin:..benle çok az konuştu ancak kendisine daha ilk konuşmada dedim..ben barışçıyım diye..hoş karşıladı..hatta kendisine hep barış manço şarkı sözlerinden msj atıyom..sorun yok... :D :D
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Pzt Tem 17, 2006 00:46 am

Bu tür insanların Barış şarkısı dinlemesinide istemeyiz zaten.En güzel yanıtı özgür1905 vermiş :alkis:
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
doner-zümrüt
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen doner-zümrüt » Pzt Tem 17, 2006 19:07 pm

Önce özel mesaj yoluyla denedim:

BM yazdı:
doner-zümrüt yazdı:belli ki bu konu seni sok etmis ve biz BM sevenler de senin gibi bu olayi inanmakta zorluk cekiyoruz. Kiz gercekten Baris Mancoyu hic tanimiyor, keske ona Baris nasil bir insan oldugunu anlatsaydin....
ama bunu zaten baska arkadaslar da sana söylemis. Benim sana buradan söylemek istedigim baska bir sey var.... O kiz gibi ayni seviyeye ( yani konusmasini bilmeyen ) düsmek istemiyorsan, onun gercek adini buraya yazmamaliydin! Ya takma ad ver yada adini kisalt, en dogru olan ve bir beyefendiye yakisan bu olur!
Saygilarimla

Adını seve seve veriyorum. Elmas Ercümend KAĞANOĞLU.

Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız 118 arayıp tel. nosunu öğrenin. Arayıp bir güzel de küfredin.

Ve böyle saygisizca bir cevap aldiktan sonra su aklima takildi:

senin maksadin ne?

Kiz seni baska bir nedenle birakti da sen ondan hincini almak istiyorsun?

Herkes buraya nickle girerken sen utanmadan kizin gercek adini buraya yaziyorsun! Belli ki sen Baris Manco'yu degil sadece kendini düsünüyorsun. Yoksa ne gerek duyardin buna?
Üstelik kiz kendini savunamiyor bile ve herkesi yargisiz infaza yönlendiriyorsun.

Senin dogru söylemenden süphe ediyorum. Daha da ileriye gidip hatta Baris Manco hayrani oldugundan süphe ediyorum!

Ne seni ne de kizi sahsen tanimiyorum, ama bence yaptigin hic dogru degil ve medyatik olmayan insanlarin gercek adi kesinlikle buraya yazilmamali. Bu yaptigin birinci terbiyesizlik. Ikincisi, kendi cikarlarin icin bu tarzda Baris Manco'yu kullanman daha da bir büyük terbiyesizlik!!!!

Verecegin cevapta simdiden belli, benim söyleyeceklerim bu kadar.

Umarim sayin modlar gerekeni yaparlar.
siraya dizdin bizi zaman...

kardeşimin arşiv sitesi:

www.BarisManco.de.tt

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Pzt Tem 17, 2006 20:53 pm

kardeşim sana aynen katılıyorum.
ben bu şikayetimi daha hafif bir dille belirttiğimde "burası serbest mix" dediler.
en acısı da barışseverlerin bu iğrençlik üzerine akbaba gibi üşüşmesi oldu.
galiba artık barışseverler de günümüz televole akımına kapılıp yozlaşıyor. :(
umarım yanılıyorumdur.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzt Tem 17, 2006 22:12 pm

doner zümrüte biraz katılıyorum..ben BM nickli arkadaştan sanırım almanyada yayınlanmış YENİ BİR GÜN kaseti hakkında bilgi istedim..firma adı seri no falan ..sağolsun arkadaş 2 3 hafta oldu bir cevap vermedi..
soruyorum size barışsever dostlarım..sizce bu yaptığı nasıl açıklanabilir..
bir barışçı diğer bir barışçının aynı kasete sahip olmasını istemiyor..
...BM seni gerçekten kınıyor ve senin BARIŞ çılığından şüphe ediyorum..
senden bilgi falanda istemiyorum..
YA NASİP.....
YA KISMET.....