merhaba arkadaşlar

Barış Manço'nun eserlerini, nasıl değerlendirildiklerini ve sanatsal tüm çalışmalarını tartışabileceğiniz forum.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
ilker
Yeni Üye
Yeni Üye

merhaba arkadaşlar

Mesajgönderen ilker » Prş Haz 29, 2006 17:56 pm

son zamanlarda SEYHAN, KALAN ve ODEON ve adı aklıma gelmeyen bir kaç müzik firmalsı taş plaklardan 80 li yıllara uzanan tadına doyulmayan yıllar önce piyasadan kalkmış şarkıları ve albümleri yeniden piyasaya veriyorlar

SEYHAN müzik sezen aksu nun albümlerinin fiziki tasarımlarını yeniden düzenleyip piyasaya çıkartıyorlar

KALAN müzik zaten benim için çok ümit verici bir çizgide ilerliyor son olarak YEŞİLÇAM ŞARKILARI DİYE BİR ALBÜM ÇIKARTTI o albümlerin tadlarına doyamıyorum

Keza ODEON da öyle

Ancak BARIŞ MANÇONUN ALBÜMLERİ HALA ÖZENSİZ BİÇİMSİZ ESKİ BASMA KALIP ŞEKİLLERİYLE PİYASADA YERLERİNİ KORUYORLAR.

NEDEN ODEON, KALAN VE SEYHAN MÜZİĞİN YAPTIĞI GİBİ BARIŞ MANÇO NUN ŞU AN PİYASADA OLMAYAN GENÇLİĞİNDEN BU GÜNE ŞU AN PİYASADA BULUNAN VE DE ÜZERLERİ TOZLA KAPLANMIŞ TÜM ESERLERİ HALA NEDEN TOZLU ARŞİVLERDE BEKLETİLİYOR???

BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLAN YOK MU NEDEN O GÜZELİM BARIŞ MANÇO ALBÜMLERİ VE ŞARKILARI BİZDEN SAKLANIYOR SAKLANMAYANLAR İSE NEDEN BASMA KALIP ESKİ TASARIMLARIYLA BİZE SUNULUYOR CEVAP VEREBİLECEK YOK MU?

bu sorum kendim değil tüm BARIŞ MANÇO sevenlerinin sesidir.

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Prş Haz 29, 2006 22:19 pm

BİZ BU KONUDA ÇOK GIRTLAK PATTLATTIK..
YAVUZ PLAK VE TÜRKÜOLA ELİNDEKİ ALBÜM KAYITLARINI YAYINLAMIYOR..YADA SAÇMA SAPAN TOPLAMA ALBÜM OLARAK..
SAYAN ARŞİVİ KEZA ÖYLE..BİDE 2023 NEW REZALETİ HALHAL CD Sİ..
SAYMAKLA BİTMEZ...BARIŞ MANÇONUN UNUTULMASINI İSTEYENLER VAR ÇÜNKÜ..
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
paz
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen paz » Pzr Tem 02, 2006 01:04 am

Unutturamazlar ki.Unutamayız ki...
Boşverin yeniden yayınlansa Barış Manço albümleri kimlere para kazandıracak hiç düşünüyor musunuz?
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...

mistrijah
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mistrijah » Pzt Tem 10, 2006 05:18 am

Yavuz plagin haklari artik emre de,
Turkuola haklari da artik emre de,
demek ki 1972/1999 kayitlar (Baris Mancho LP haric) artik Emre de...

1962/1971 arasi kaldi...

ben yillar once sahibinin sesi sirketine sordum, vermiyoruz kimseye dediler,
sayan da artik yok, param olsa hepsini alip dogru dursust Baris Manconun YAPTIGI SEKILDE piyasaya verirdim...