alla beni pulla beni
Moderatörler: barışhayranı, Mod
alla beni pulla beni
Günümüzde insanlara "Barış Manço şarkıları hangileridir? diye yoklama çekmeye kalktığınızda ilk on içerisinde mutlaka "Alla Beni Pulla Beni"yi sayacaklardır.Ve ilginçtir ki, bu insanların çoğu "Alla Beni Pulla Beni"nin, çeyrek asırlık bir parça olduğunu bilmemekte; 1990'ların ortalarında patlamış bir hit olduğunu düşünmektedirler.
Aslında çok da haksız sayılmazlar.1981'de TRT denetimini geçemediği için yayın vizesi alamayan bu parçanın yıllar boyu gölgede kalmış olması bir rastlantı olamazdı.
Ne zaman ki, özel radyolar yayın hayatına başladı; bu şarkı hak ettiği mertebeyi gönüllerde anca o zaman alabildi.
Aslında çok da haksız sayılmazlar.1981'de TRT denetimini geçemediği için yayın vizesi alamayan bu parçanın yıllar boyu gölgede kalmış olması bir rastlantı olamazdı.
Ne zaman ki, özel radyolar yayın hayatına başladı; bu şarkı hak ettiği mertebeyi gönüllerde anca o zaman alabildi.
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
-
pinargorgun
- Gelişen Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

-
samet ahmet
sameth yazdı:alkoynuna yar diyor belki ondandır fakat şimdi bırakın şarkı sozlerini adam lar uluorta mustehcen klip çekiyor trt devlet televiz yonu kim nereye çekerse oraya gidiyor manço o şarkıyı dayısının kızyla duet yaptı bunu biliyormuydunuz
gelsinde şimdikii şarkılara yasak koysun bakalım. neler demiyorlar ki. al koynuna yar dedi diye şarkıya yasak koyan televizyon neden kulağımdan öp beni, neremi neremi,altına araba üstüne ben diyen şarkılara yasak koymuyor... akıl almıyor walaa. sanki çekemiyorlar adamı yaaaaaa
Arkadaşlar zamanında Trt Barış abimize cok çektirmiş. Herşeyin öyle güllük gülistanlık şıp diye olduğunu düşünmeyin. Bu hayat zorluklarla dolu Barış abimizde birçok zorluğu aşarak bizlere ulaşmıştır...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
samet ahmet yazdı:sameth yazdı:alkoynuna yar diyor belki ondandır fakat şimdi bırakın şarkı sozlerini adam lar uluorta mustehcen klip çekiyor trt devlet televiz yonu kim nereye çekerse oraya gidiyor manço o şarkıyı dayısının kızyla duet yaptı bunu biliyormuydunuz
gelsinde şimdikii şarkılara yasak koysun bakalım. neler demiyorlar ki. al koynuna yar dedi diye şarkıya yasak koyan televizyon neden kulağımdan öp beni, neremi neremi,altına araba üstüne ben diyen şarkılara yasak koymuyor... akıl almıyor walaa. sanki çekemiyorlar adamı yaaaaaa![]()
![]()
![]()
cinnet geçirdim ya
şeytan diyo git trt bınasına yık ortalıgını