barış abi ye cancağızıma.... (2)

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

gezzgincik
Yeni Üye
Yeni Üye

barış abi ye cancağızıma.... (2)

Mesajgönderen gezzgincik » Pzt Nis 17, 2006 18:49 pm

şuanda senin seslendirdiğin ham meyvayı kopardılar dalından parçasını dinliyorum tüm hücrelerimle...kafedeyim ve hüngür hüngür hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bu kadar mı içten okunur bir şarkı bu kadar mı sarsar insanı sesindeki tınılar ahenk...herkes bana bakıyor sanırım bu kız deli diyorlardır....canım yanıyor ölümsüzleştiğin o kara günün üzerinden 7 yıl geçmiş 7 yıl...daha dün gibi acım hala taptaze canım yine aynı yanıyor biliyorum böyle hayıflanmakla biyere varılmaz biliyorum yolunda bişeyler yapmalı kolay değil böyle bir yola baş koymak ama ne?bu sitedeki antalyada yaşayan arkadaşlara sesleniyorum lütfen görüşüp bişeyler yapalım onun anısını yaşatmak yetmez yaşayalımda fikirlerinizi bekliyorum lütfen bana ulaşın en kısa zamanda bekliyorum şimdiden teşekkürler....

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzt Nis 17, 2006 19:49 pm

BENİDE EN ETKİLEYEN VE DERİNDEN SARSAN ŞARKILARINDAN BİRİDİR BU ŞARKI...SANA KATILIYORUM SEVGİLİ ARKADAŞIM HEPİMİZİN ŞU AN Kİ İLK DİLEĞİ BARIŞ MANÇO MÜZESİ...O KONU HALLOLURSA ZATEN ARKASI GELİR...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzt Nis 17, 2006 20:04 pm

efemanco yazdı:BENİDE EN ETKİLEYEN VE DERİNDEN SARSAN ŞARKILARINDAN BİRİDİR BU ŞARKI...SANA KATILIYORUM SEVGİLİ ARKADAŞIM HEPİMİZİN ŞU AN Kİ İLK DİLEĞİ BARIŞ MANÇO MÜZESİ...O KONU HALLOLURSA ZATEN ARKASI GELİR...

aradan tam 7 yıl geçti ha.....

ben küçükken hep şunuderdim...

bir büyüsem hemen barış abi'nin evine gitçem evide yakın zaten derdim...

ama işte yetişemedim barış abi'ye...

saygılarla...

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzt Nis 17, 2006 20:05 pm

son isteğim ise barış abi'nin evinin müze haline getirilmesi...

bayri barış abiden kalan eserleri göreyim...

saygılarla...

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: barış abi ye cancağızıma.... (2)

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzt Nis 17, 2006 22:19 pm

gezzgincik yazdı:şuanda senin seslendirdiğin ham meyvayı kopardılar dalından parçasını dinliyorum tüm hücrelerimle...kafedeyim ve hüngür hüngür hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bu kadar mı içten okunur bir şarkı bu kadar mı sarsar insanı sesindeki tınılar ahenk...herkes bana bakıyor sanırım bu kız deli diyorlardır....canım yanıyor ölümsüzleştiğin o kara günün üzerinden 7 yıl geçmiş 7 yıl...daha dün gibi acım hala taptaze canım yine aynı yanıyor biliyorum böyle hayıflanmakla biyere varılmaz biliyorum yolunda bişeyler yapmalı kolay değil böyle bir yola baş koymak ama ne?bu sitedeki antalyada yaşayan arkadaşlara sesleniyorum lütfen görüşüp bişeyler yapalım onun anısını yaşatmak yetmez yaşayalımda fikirlerinizi bekliyorum lütfen bana ulaşın en kısa zamanda bekliyorum şimdiden teşekkürler....
birşeyler yapmak istiyorsan bize katıl...
BM ETKİNLİKLRİ FORUMU.....
YA NASİP.....
YA KISMET.....