efemanco yazdı:HER ŞEYE RAMEN HEPİMİZ BARIŞ ABİYİ SEVİYORUZ...
evet herkes burda barış abi için ama zorla tutmuyoruz tabi...
giden gider....
Moderatörler: barışhayranı, Mod
şarkı klip ararken msj atan kişi elbette her konuda yazışır..fairground yazdı:arkadaşlar bu işler gönül ister, kimseyi zorla barışsever, ilgili, payaşımcı yapamazsınız..boşverin.
doner-zümrüt yazdı:üye cok, yazan az diyorsunuz. Evet haklisiniz. Hemde cok az. Sirf biseyler indirmek icin ve bir tesekkür dahi yazmayanlari ben de kiniyorum!!!
Ama cok yazan Baris Manco'yu daha cok seviyor veya onun icin biseyler yapiyor anlamina da gelmez. Az konus öz konus...
Is olsun diye üye olanlarin oldugunu sanmiyorum, olsa olsa birseyler indirmek icin üye oluyorlardir.
Bazi üyeler calisiyordur, aileleri cocuklari vardir, zamanlari kisitlidir. Ve bazi üyeler de vardir, Baris Manco'ya olan sevgisini kalbinde tasir, ona her aksam dua eder. onun icin zaman zaman aglar.
Annem de cok büyük bir Baris Manco hayrani, onu her ne zaman dinlese veya televizionda görse, gözyaslarini tutamaz. Ama o burada üye degil. Ve eminim annem gibi buraya üye olmayan ama onu cok seven ve hic bir zaman unutacak olmayan daha bir cok insanlar vardir. Bu degerli insanlar da kendiliginden cocuklara yeni nesillere Baris Manco'yu tanitiyorlar.
Bu yüzden yok az yaziyor yok cok yaziyor denilmemeli, nadir girenler de var ama buraya ve Baris Manco adina katkilari da var.