Barış Manço ya mektup yazabilirsiniz ben yazdım:)
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Bal_Böceği
- Profesyonel
Barış Manço ya mektup yazabilirsiniz ben yazdım:)
Slm lar Barış Abii
Mektubuma seni ne denli özlediğimizi anlatarak başlamak isterim.Müziğimizin seni kaybetmekle ne denli öksüz kaldığını,sürekli dudağının bükük olduğunu bilmeni isterim Barış abi.Öyle ki dudağını öyle bir büzdü ki sen gideli notalar ses vermez yeni besteler dinlenmez oldu.
Sen ki müziğimizi tüm dünyaya tanıtmış biri olarak sana olan vefa borcumuzu ödeyememenin verdiği utançla yaşıyor sana olan özlemimizi içimizde büyütüyoruz.
Öyle bir zamanda bıraktın ki bizi Barış abi kulağımızın pasını silecek kalitede besteleri özler olduk.Album satmak için magazin dergilerinde mahrem pozlar veren kağıt bebeklere bıraktın müziğimizi.Kavga ederek gündemde kalıp sevgimizi kazanacağını düşünen ve kendini bu sayede sanatçı addedenlerin dünyası oldu burası.Ve biz bu kaliteli müziğe hasretimizi senin şarkılarını dinlemekle gideriyoruz.ve inanıyorum ki yıllarca da dinleyeceğiz.Emin ol bıkmayacağız.Bize gerçek müziği gerçek kaliteyi sen öğrettin senin izinden ayrılmicaz.
Seni hiç unutmayacağız.Hep bizimle yaşayacaksın.Kah gönlümüzde kah müziğimizde kah sitemizde…
Seni çookk seviyoruz Barış abii
Ruhun şad olsun. Bu bir bayrak yarışı ve sen bize bayrağı teslim ettin.bizde senden aldığımız emanete gözümüz gibi bakıp gelecek nesillere senin eserlerini ve seni tanıtarak bırakacağız.
Gözün arkada kalmasın.Bizler var oldukça sen unutulmazsın.Sana ve müziğine olan sevgimiz asla bitmez.
Mektubuma seni ne denli özlediğimizi anlatarak başlamak isterim.Müziğimizin seni kaybetmekle ne denli öksüz kaldığını,sürekli dudağının bükük olduğunu bilmeni isterim Barış abi.Öyle ki dudağını öyle bir büzdü ki sen gideli notalar ses vermez yeni besteler dinlenmez oldu.
Sen ki müziğimizi tüm dünyaya tanıtmış biri olarak sana olan vefa borcumuzu ödeyememenin verdiği utançla yaşıyor sana olan özlemimizi içimizde büyütüyoruz.
Öyle bir zamanda bıraktın ki bizi Barış abi kulağımızın pasını silecek kalitede besteleri özler olduk.Album satmak için magazin dergilerinde mahrem pozlar veren kağıt bebeklere bıraktın müziğimizi.Kavga ederek gündemde kalıp sevgimizi kazanacağını düşünen ve kendini bu sayede sanatçı addedenlerin dünyası oldu burası.Ve biz bu kaliteli müziğe hasretimizi senin şarkılarını dinlemekle gideriyoruz.ve inanıyorum ki yıllarca da dinleyeceğiz.Emin ol bıkmayacağız.Bize gerçek müziği gerçek kaliteyi sen öğrettin senin izinden ayrılmicaz.
Seni hiç unutmayacağız.Hep bizimle yaşayacaksın.Kah gönlümüzde kah müziğimizde kah sitemizde…
Seni çookk seviyoruz Barış abii
Ruhun şad olsun. Bu bir bayrak yarışı ve sen bize bayrağı teslim ettin.bizde senden aldığımız emanete gözümüz gibi bakıp gelecek nesillere senin eserlerini ve seni tanıtarak bırakacağız.
Gözün arkada kalmasın.Bizler var oldukça sen unutulmazsın.Sana ve müziğine olan sevgimiz asla bitmez.

içimizi dökmemiz gerekiyor çünkü bu konuda canımız yanıyor
aslında bunu birazda biz böyle istiyoruz,
oysa ki Barış Ağabey elinden geleni fazlasıyla yaptı ve hepimize kafi gelecek bir hazine bıraktı geriye

İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- Bal_Böceği
- Profesyonel
Kesinlikle hissediyor olmalı...
multimedya paylaşım forumunda olan İbo Show'a konuk olduğu bölümü izlemediysen ertelemeden izle derim. En sonunda gençliğiğe yaptığı kısa ama çok hoş, sevimli ve bir o kadar hüzün verici bir konuşması var...
multimedya paylaşım forumunda olan İbo Show'a konuk olduğu bölümü izlemediysen ertelemeden izle derim. En sonunda gençliğiğe yaptığı kısa ama çok hoş, sevimli ve bir o kadar hüzün verici bir konuşması var...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- Bal_Böceği
- Profesyonel
- Bal_Böceği
- Profesyonel
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
- Bal_Böceği
- Profesyonel
bende sizlere teşekkür ederim arkadaşlar vakit ayırıp okuduğunuz için mektubumu.
ona olan özlemimiz hiç dinmeyecek ama bu siteye girdiğimde kendimi ona daha yakın hisediyorum.onu bu denli seven ve benim hislerimi , düşüncelerimi paylaşan kişilerle birlikte olmak inanılmaz keyif veriyor bana.
keşke o da burada olabilse v bu mükemmel biriktelikte bize liderlik yapsaydı....
ona olan özlemimiz hiç dinmeyecek ama bu siteye girdiğimde kendimi ona daha yakın hisediyorum.onu bu denli seven ve benim hislerimi , düşüncelerimi paylaşan kişilerle birlikte olmak inanılmaz keyif veriyor bana.
keşke o da burada olabilse v bu mükemmel biriktelikte bize liderlik yapsaydı....
bal böceği çok güzel yazmışşn ellerine sağlık
biz onu seviyoruz özlüyoruz ve unutamayacağız.bunları gayet iyi bilioruz.fakat iş bunlarla bitmiyor.barış abi gençlik için elinden gelen herşeyi yaptı.bizimde birşeyler yapmamız gerek.nasıl olucağnı bilmiyorum.ama başka bir barışsever sitesinde neredeyse bütün gerçekler apaçık ortada onları okuyunca inanın kendimi kaybettim ve ağladım.kusura bakmayın.ama çok kötü oldum.lütfen bişiler yapalım.o sadece ölüm yıldöneminde hatırlanacak bir insan değil.sitenin adını verebilirmiyim bilmiorum ama okumanızı tavsiye ederim.gerçekler orda.ve çok kötüü.ve bu son sözün:Gözün arkada kalmasın.Bizler var oldukça sen unutulmazsın.Sana ve müziğine olan sevgimiz asla bitmez."gerçekten çok doğru.onu ailesi diil ancak biz barışseverler unutturmayız.

bayramınız mübarek olsunn
- Bal_Böceği
- Profesyonel
- TaVeRnA Of LoVe
- Profesyonel
sinem yazdı:bariş abi seni çok sewioruz.iyi insanların neden değerleri bu kadar geç anlaşılıo.aslnda şimdide pek anlaşılmış değil ya neyse.ALLAHTAN böyle barış abimizle ilgili siteler var.saolasınız.
. sende saol bal böceğii :D
haklısın söylediklerin değerler gerçektende geç anlaşılır sanki bu dünyanın kanunu bu kim gelmiş geçmişse herkese aynı muamele bizim burdaki amacımız bu değerlere sahip çıkmak değil midir? arkadaşlar o zaman burdaki tartışma konumuz değerlere sahip çıkılmadığı değil neler yapabileceğimizdir hepimiz biliyoruzki biz o değer bilmeyenlerden değiliz o zaman haydi sahip çıkalım
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
- Bal_Böceği
- Profesyonel
elanur yazdı:Bal Böceği çok güsel bişi yapmışsın tebrik ederim..ben mektup yazmayı sewmem ama BARIŞ ABİ için yazarım..ona duyduğm sewgiyi kendisine mektupla diğil de yüzüne sölemek için neler wermezdiim..
inan mektup yazmayı bende sevmem ve ömrümde yazdığım mektup sayısı bir elin parmağını geçmez.
haklısın keske yüzüne söyleyebilseydik.Gerçi ben sağlığında kendisini tanıma fırsatı bulmuş ve sanatı ve kişiliği hakkındaki yorumlarımı nacizane bildirmiştim.ancak o kadar mütevazi biri ki inanın hiçbirini kabul etmeyip yıllarıı sanata adamış biri olarak hala yolun başında olduğunu belitmişti.