CDLERI VE KASETTELERIIIIIIII KISACASI ALBUMLERIIIII

Barış Manço'nun eserlerini, nasıl değerlendirildiklerini ve sanatsal tüm çalışmalarını tartışabileceğiniz forum.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

CDLERI VE KASETTELERIIIIIIII KISACASI ALBUMLERIIIII

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Cmt Şub 18, 2006 11:45 am

BEN BARIS ABININ EN SON MEGA MANÇO CD SINI ALDIM BU CD BARIS ABININ BIR COK MUKEMMEL ALBUMU GIBI SUPER BIR YAPITTI BUNLAR ARASINDA (LİVE İN JAPAN _ DAGLAR DAGLAR_MANCOLOJI(3 MİLYON CIVARINDA SATTI BU ALBUM NEDENI NE BILIYORMUSUNUZ ULKEMIZDE YASARKEN HIC BIR GERCEK SANATCININ DEGERI BILINMIYOR OLDUKTEN SONRA KIYMETE GECIYOR AMAAAAAAAAA BARISSSSSSSSS ABIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMIIIIIIIIZZZZZZZZZI HIC BIR ZAMAN OLMEDI VE UNUTMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK)
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Şub 18, 2006 18:18 pm

ya adaş cevap yazmak yerine neden topik açıp duruyorsun anlamıyorum....benim en son aldığınız barış albümleri topiğine msj yazmak yerine topik açıyorsun....sinirleniyorum...forumu doğru kullanalım lütfen...yada barış abinin tüm kaset yada cd lerini öğrenmek istiyorsan diskografi bölümüne bak....yok seni buda tatmin etmezse barismanco.de sitesine bak.... :kizgin:
YA NASİP.....
YA KISMET.....