Makina(Programa Katılıp Sesimizi Duyurabiliriz)
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Arkadaslar beyazshowun Kanald'ye ayit olan forumuna ben baris manco anisina bir program yapabilirmisiniz diye bir baslik actim...
Yazdiklarim sizin yazdiklariniz yaninda sifir kalir ama forumun kurallari oldugu icin pek ayrintiya giremedim...eger sizde oraya baris manco adina bir program istediginizi yazarsaniz..belki sesimize kulak verirler...
http://www.kanald.com.tr/forum/beyazshow/opentopic.asp?Topic_ID=89225
Yazdiklarim sizin yazdiklariniz yaninda sifir kalir ama forumun kurallari oldugu icin pek ayrintiya giremedim...eger sizde oraya baris manco adina bir program istediginizi yazarsaniz..belki sesimize kulak verirler...
-
bababababa
- Yeni Üye

- İletişim:
Re: Makina(Programa Katılıp Sesimizi Duyurabiliriz)
rock114 yazdı:Okan Bayülgen'in sunduğu Makina programına katılıp Barış Manço ve gerçekleştirmek istediğimiz projeleri anlatıp destek isteyebiliriz.. ben Okan Bayülgen'in bize yardımcı olacağını düşünüyorum.. sizlerin de bu konuda görüşlerinizi bekliyorum..
slm arkadaşlar nasılsınız
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

cicikiz0 yazdı:Arkadaslar beyazshowun Kanald'ye ayit olan forumuna ben baris manco anisina bir program yapabilirmisiniz diye bir baslik actim...
ya ben kanald nin forum sitesine her geldiğimde üye olmaya çalışıyorum ya...etkin olmuyor nedense üyeliğim..
ya şöyle toplanıp makina programına ya da beyaz şova gidip pankartlarla fakan sesimizi duyusak..ne kadar da güzel olurdu ya..
- deniz yıldızı
- Kıdemli Üye

- deniz yıldızı
- Kıdemli Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

batubey yazdı:arkadaşlar daha 1 gece önce ordaydım ve tekrar gidebilirim isterseniz buraya ne konuşmam gerektigini beraber hazırlayalım bi daha gittigimde hepimiz adına okan bayülgenle görüşeyim ya da adminimizin vakti varsa kendiside benimle gelsin ve beraber konuşalım okan bayülgenle
çok iyi olur.. Barış Abi için programının 1 saatini dahi ayırsa çok kişiye ulaşmış oluruz.. arkadaşlar eğer Okan Bayülgen kabul ederse programda ilk önce "Moda'daki evin müze olması" projesi konuşulsun isterim.. arkadaşlar sizlerin fikirleri nelerdir?..
mümkün olduğu kadar kalabalık gidin programa...önce sessizce oturup barış mançonun posterini açın (gençken çekilmiş,yakışıklı bir resmi olsun).
kameralar size takılacaktır..okan bayülgen de posteri görünce sizinle ilgilenir,söz hakkı verir size...o zaman içinizi dökersiniz..ayrıca programda son haftalarda pikap kullanılıyor...bu fırsatı kaçırmayın yanınızda götürdüğünüz plağı (fairground olabilir mesela...) çalmasını rica edin okan bayülgen'den...ertesi gün bütün haber bültenlerinde bu olay duyurulacaktır...haydi hayırlısı...
kameralar size takılacaktır..okan bayülgen de posteri görünce sizinle ilgilenir,söz hakkı verir size...o zaman içinizi dökersiniz..ayrıca programda son haftalarda pikap kullanılıyor...bu fırsatı kaçırmayın yanınızda götürdüğünüz plağı (fairground olabilir mesela...) çalmasını rica edin okan bayülgen'den...ertesi gün bütün haber bültenlerinde bu olay duyurulacaktır...haydi hayırlısı...
- barışhayranı
- Moderator

Arkadaşlar stüdyoya seyirci olarak gidebiliriz. Pankartlarda hazırlatırız. Bütün program boyunca gösteririz olmaz mı?
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
Arkadaşlar hala söylüyorum ısrarla söylüyorum. Okan butür şeyleri sevmez bence. İlgileneceğini pek sanmıyorum.
Ama onun yerine Beyaza gitseniz. Ben İstanbulda olsam ben de gelirdim. Çünkü Beyaz bu konularda daha duyarlı. Mesela en son geçen gün ki programında böyle değişik bir topluluk katılmıstı ve onlar hakkında bilgi aldı.
Ben ısrarcıyım. Okan'da ısrarlı olmayın. Beyaz çok daha insan gibi insan olduğu için amacımıza daha yaklaşmış oluruz.
Ama onun yerine Beyaza gitseniz. Ben İstanbulda olsam ben de gelirdim. Çünkü Beyaz bu konularda daha duyarlı. Mesela en son geçen gün ki programında böyle değişik bir topluluk katılmıstı ve onlar hakkında bilgi aldı.
Ben ısrarcıyım. Okan'da ısrarlı olmayın. Beyaz çok daha insan gibi insan olduğu için amacımıza daha yaklaşmış oluruz.
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
Barıscıl yazdı:Arkadaşlar hala söylüyorum ısrarla söylüyorum. Okan butür şeyleri sevmez bence. İlgileneceğini pek sanmıyorum.
haklısın,sana katılıyorum..beyaz daha iyi olabilir..
memet59 yazdı:derin yazdı:olmaz okan bayülgen kariyerini tehlikeye sokacak olaya girmez bu olayı kabul eder program yaparsa serdar beyin ankarada nühuzlu dostlarınca bir daha hic bir tv de program yapamaz sizler son 3 yıldır magazin programlarında lale hanım konulu haber gördünüzmü göremezsiniz çünkü yapmaya kalakanın fena halde canı yanarda ondan
uyarayım
arkadaşalar ben 'derin'nin dediklerine katılıyorum...bence okan bayülgen kariyerini tehlikeye atmak istemez...olursa ancak BARIŞ MANÇO'yu çok seven güçlü birisi veya hep barış manço'nun arkasında duran birisi olması lazım...
peki neden barış manço ve ya lale manço ile ilgili bir habarin çıkması tehlikeye iter..bunun sebebini açıklarsanız bizide bilgilendirmiş olursunuz...çünkü bu fikir gerçekten çok etkili ve umutlandığım bir fikirdi...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"