PESerbest mix

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
sarıkulak
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen sarıkulak » Cmt Kas 19, 2005 20:04 pm

black_metallist yazdı:bu siteye barş manço ile ilgili klipler mp3ler resimler için geldim

Ben artık söyleyecek birşey bulamıyorum.
Hem söylesem de fayda etmez zaten!!!...
SENSİZ OLMAZ

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Cmt Kas 19, 2005 22:06 pm

mitran yazdı:sen zaten istesende ahlak dersi veremezsin ayrıca burası kimsenin babasının malı değil kimse kendi kafasına göre at koşturamaz adama ÇÜŞ derler. anlatabildimmi GÜZEL KARDEŞİM! tekrar söyliyim burası geyik forumu değil Barış Manço forumu.

arkadaş kendisini açıkça ifade etmiş zaten. önce sömürmek için geldim demiş sonrada baktım geyik var bende katılayım bari demiş. yoksa birşeye herhangi bir katkı yapacağından değil yani

önce sana terbiyesiz demek istiyorum çüş senin gibilere denir mod yokmu burda benim mesajımı editleyen mod nerde şimdi

ikincisi ewt sömürmekse buraya sömürmeye geldim diğer msj sayısı olmayan üyelerde sömürüyo ölesine kaydolmuyo sende sömürüyosun herkes sömüyrüyo lafını bil öyle konuş tamammı

ayrıca sana ahlak dersi veremeyecek kadar senden seviyem yüksek şimdi kanaat getirdim BARIŞ ABİ seni ve senin gibi düşünenleri görse barış manço olmak istemezdi
Temizlik Tamamlandı Sayılır. Son Rütüşleri çekiyorum...

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Cmt Kas 19, 2005 22:07 pm

sarıkulak yazdı:
black_metallist yazdı:bu siteye barş manço ile ilgili klipler mp3ler resimler için geldim

Ben artık söyleyecek birşey bulamıyorum.
Hem söylesem de fayda etmez zaten!!!...

ben sizin gibi buraya hır çıkarmak için gelmedim amacım var SÖMÜRÜYORUM bi arkadaşının tabiriylen
Temizlik Tamamlandı Sayılır. Son Rütüşleri çekiyorum...

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Cmt Kas 19, 2005 22:25 pm

Topic amacından saptığı ve kişisel tartışmalara neden olduğu için kilitlenmiştir.

Olayların ve bu tatsız tartışmaların özel mesaja yansımamasını temenni ediyoruz.

BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM