ŞArkıların Hikayeleri - Merak edenlere !!!

Barış Manço'nun eserlerini, nasıl değerlendirildiklerini ve sanatsal tüm çalışmalarını tartışabileceğiniz forum.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Sal Tem 17, 2007 12:13 pm

Hakan Bey,

Öncelikle sizi nickinizden tanımamı benden bekleyemezdiniz umarım, siz kaynak olarak barismanco.de adresini söyledin mi benim şalterlerim attı, çünkü adı geçen sitede bir kaç kişi bir kaç klip için (ellerinde 80 klip varken buda binlerce Euro eder) 100 lerce euro istediler, hatta Anadolurock.cok da hala mesajları duruyor, orayada bakabilirler. İstedilerde ne oldu, burası Türkiye burada telif kanunları var, tabi yurt dışında bahsettiğimiz telif kanunları yok, her neyse efendim sizin şahsınızı mesajınızda adınızı kullandıktan sonra öğrendim, sizi daha öncedende tanıyorum ve saygı duyuyorum, fakat kim olsa böyle bir tepki verebilirdi, sizde beni anlayın. Burda önemli olan kaynak veya gömü değil, sonuçta bunlar yıllarca önce dergilerde çıkmış, ben tutup dergiyi olduğu gibi yapıştırmadım, ayrıca altınada Milliyet yazı işleri diye belirttim.

Her neyse size müzik ve normal yaşantınızda başarılar dilerim
En son harlemci tarafından Prş Tem 26, 2007 01:13 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Prş Tem 26, 2007 13:52 pm

fairground yazdı:haklısın..

Bak arkadaşım, bu sitede sen dahil olmak üzere herkes benim kardeşim ve dostum, burda Hakan Beyle konuşuyorum ve sen yangına körükle gidiyorsun, olay anında sen yanımdamıydın, her konuda böyle olduğunu sana hatırlatır, bilhassa benim hakkımda yazılan yazıların tüm kopyalarının alınıp, gerektiğinde avukatlarımın bunları incelemeye aldığını ve herhangi bir mahkeme celbimde seninde şahit yada herhangi bir şekilde çağıralacağını bilmeni isterim, burada oyun oynamıyoruz, hakan bey benim eski bir dostumdur. Sen araya giremezsin, haklısın demek ne demek ?

:arrow: Dediğim gibi, merak etme para yönünde hiç bir sıkıntım yok ve avukatım var. Arının gözüne çomak sokmayı bırakırsan, kendi adına güzel birşey yapmış olursun, çünkü yaptığını mahalle kadınlarıda yapıyor, önce çingar çıkartıyorlar sonra aradan kaçıyorlar,ama dediğim gibi zararı bana dokunursa sana yararı dokunmaz, bana yapılan herhangi bir mahkeme celbinde eğer sende varsan hiç çekinmem senide mahkemeye şahit yada sanık herneysen istetirim.

mistrijah
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mistrijah » Prş Tem 26, 2007 23:38 pm

harlemci yazdı:Hakan Bey,

Öncelikle sizi nickinizden tanımamı benden bekleyemezdiniz umarım, siz kaynak olarak barismanco.de adresini söyledin mi benim şalterlerim attı, çünkü adı geçen sitede bir kaç kişi bir kaç klip için (ellerinde 80 klip varken buda binlerce Euro eder) 100 lerce euro istediler, hatta Anadolurock.cok da hala mesajları duruyor, orayada bakabilirler. İstedilerde ne oldu, burası Türkiye burada telif kanunları var, tabi yurt dışında bahsettiğimiz telif kanunları yok, her neyse efendim sizin şahsınızı mesajınızda adınızı kullandıktan sonra öğrendim, sizi daha öncedende tanıyorum ve saygı duyuyorum, fakat kim olsa böyle bir tepki verebilirdi, sizde beni anlayın. Burda önemli olan kaynak veya gömü değil, sonuçta bunlar yıllarca önce dergilerde çıkmış, ben tutup dergiyi olduğu gibi yapıştırmadım, ayrıca altınada Milliyet yazı işleri diye belirttim.

Her neyse size müzik ve normal yaşantınızda başarılar dilerim

hal ettik sonunda,
unutalim bitsin bence...

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cum Tem 27, 2007 18:18 pm

harlemci yazdı:
fairground yazdı:haklısın..

Bak arkadaşım, bu sitede sen dahil olmak üzere herkes benim kardeşim ve dostum, burda Hakan Beyle konuşuyorum ve sen yangına körükle gidiyorsun, olay anında sen yanımdamıydın, her konuda böyle olduğunu sana hatırlatır, bilhassa benim hakkımda yazılan yazıların tüm kopyalarının alınıp, gerektiğinde avukatlarımın bunları incelemeye aldığını ve herhangi bir mahkeme celbimde seninde şahit yada herhangi bir şekilde çağıralacağını bilmeni isterim, burada oyun oynamıyoruz, hakan bey benim eski bir dostumdur. Sen araya giremezsin, haklısın demek ne demek ?

:arrow: Dediğim gibi, merak etme para yönünde hiç bir sıkıntım yok ve avukatım var. Arının gözüne çomak sokmayı bırakırsan, kendi adına güzel birşey yapmış olursun, çünkü yaptığını mahalle kadınlarıda yapıyor, önce çingar çıkartıyorlar sonra aradan kaçıyorlar,ama dediğim gibi zararı bana dokunursa sana yararı dokunmaz, bana yapılan herhangi bir mahkeme celbinde eğer sende varsan hiç çekinmem senide mahkemeye şahit yada sanık herneysen istetirim.

sevgili ömer pek çok kıymetli özelliklerine bir de komik olman eklendi.
sağlıcakla kal.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Pzr Eyl 09, 2007 16:00 pm

omer gokyar, sharkilar hakkinda verdiginiz bilgiler icin tesekkurler...

Kullanıcı avatarı
nrd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nrd » Pzr Eyl 09, 2007 17:27 pm

:alkis: :alkis: :alkis:
Resim

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Prş Eyl 13, 2007 18:17 pm

memet59 yazdı:
harlemci yazdı:
--------------------------------------------------------------------------------

ABBAS YOLCU
Gençler için bir şarkı . Ölüm kolay ama yaşamak zor , o halde yaşarken bür şeyler yapmalı. Bir şeyler üretmeli çağrısında bulunuyor...

Resim

:alkis:

süper yaaa :) :alkis: :alkis:
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"