NERDE BU MİLLET YA

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
fatix burak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen fatix burak » Pzr Nis 01, 2007 12:10 pm

arkadaşlar her üyenin evden bağlanma şansı yok cafeden olanlar ne yapsın bağlanmak için zamana ve nakite ihtiyaç var.ama üyeliklerde zaman aşımı olması gerekir :hayallah:
fatih burak

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Nis 03, 2007 10:08 am

mesela benım uye oldugum bı kac forum sıtesıne bellı zaman gırmedıkten sonra maıl gelıyor son 1 gun gırmesenız uyelıgınız ıptal olacaktır dıye ole seylerde olabılır ama dogru cafeden gırenler var o yuzden cafe kısmını bılmıyorum

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen emre yilmaz » Sal Nis 03, 2007 14:27 pm

baris_onsel yazdı:zaten giremiyordum doğru dürüst...şimdi vizeler de başlayacak...çok ayrı kalacam :( pff...

Aynen. Vizeler vizeler vizeler...

Kullanıcı avatarı
doner-zümrüt
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen doner-zümrüt » Çrş Nis 04, 2007 10:16 am

Tarih: Çrş Nis 04, 2007 8:05 am Mesaj konusu: Re: Üyeler nerede?

--------------------------------------------------------------------------------

aytac demiş ki:
Ya arkadaşlar bilmiyorum size de öyle geliyor mu acaba ama sanki sitenin yoğunluğu azaldı gibi.Gitgide ıssızlaşıyor bu site ve ben çok korkuyorum

sana öyle geliyor.... aslinda kimsenin biryerlere gittigi yok, her gecen gün yeni üyeler geliyor, yeni topikler aciliyor ayni seyler konusuluyor ( yine bu konu gibi ).

Herkesin kendi hayati var, bazen yogun bazen bol zamanli...

Hem hersey konusmakla da bitmiyor, biraz da faliyete gecilse??? Devamli sunu bunu yapalim deniliyor hic birsey de yapilmiyor, sahsen böyle seyler beni rahatsiz ediyor.

Yine de herkes kendi bilir.

senamsın
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen senamsın » Çrş Nis 04, 2007 17:16 pm

VEFASIZLIĞIMIZ VAKİTSİZLİKTEN... :oops:
YOKSA NE BURAYI NE DE BARIŞ ABİYİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ.

arkadaşlar sitede bir sorun mu var. kaç kere yazdım aynı yazıyı yaa... sürekli üye girişi yaptırıyor bana.

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Prş Nis 05, 2007 11:52 am

bende epeydir giremiorm ya her gün sınawım oluo bitürlü bitmio sınawlar :( :( biter bitmz her gün burdaym inş.. :)

Kullanıcı avatarı
USTA
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen USTA » Pzt Nis 09, 2007 19:39 pm

Selamlar herkese,ne zamandır siteye gelemedim.Malum, görev aldığım siteyle meşgulüm.Bu aralar baya yoğunuz,ama kesinlikle aklım burada ve sizlerde.Barış Manço'yu unutmak ne mümkün ve onun sitesini.

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum Haz 01, 2007 18:54 pm

SEVGİLİ BARIŞSEVER ARKADAŞLARIM, BENCE BU KONUYU BÜYÜTMENİN BİR YARARI YOK.. BAZI ARKADAŞLARIMIZIN GERÇEKTEN YOĞUN OLDUĞU ANLAR OLABİLİR VE BU VAKİTLERDE GİREMİYOR OLABİLİRLER..AMA BEN SANMIYORUM Kİ BARIŞ ABİMİZİ UNUTSUNLAR....AMA TABİKİ İSTEĞİMİZ, VAKİT BULDUKLARINDA ŞÖYLE BİR SİTEYE GÖZ GEZDİRSİNLER, YORUMLAR YAZSINLAR ...SEVGİ VE BARIŞLA
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cum Haz 01, 2007 18:55 pm

EDDA_esra yazdı:SEVGİLİ BARIŞSEVER ARKADAŞLARIM, BENCE BU KONUYU BÜYÜTMENİN BİR YARARI YOK.. BAZI ARKADAŞLARIMIZIN GERÇEKTEN YOĞUN OLDUĞU ANLAR OLABİLİR VE BU VAKİTLERDE GİREMİYOR OLABİLİRLER..AMA BEN SANMIYORUM Kİ BARIŞ ABİMİZİ UNUTSUNLAR....AMA TABİKİ İSTEĞİMİZ, VAKİT BULDUKLARINDA ŞÖYLE BİR SİTEYE GÖZ GEZDİRSİNLER, YORUMLAR YAZSINLAR ...SEVGİ VE BARIŞLA
:alkis: :alkis: :alkis:
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
hatice zuhal pala
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hatice zuhal pala » Pzt Haz 18, 2007 01:39 am

HER ZAMAN AKLIMDAYDI AMA ANCAK ÜYE OLABİLDİM ŞİMDİ TATİL RAHAT RAHAT GİREBİLİYORUM YARIN STAJ BAŞALYACAK VE BENİMDE FORUMDA DOLAŞMA VAKTİM AZALACAK.. :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :(
AMA BU BARIŞ ABİYİ SEVMEDİĞİM ANLAMINA GELMEZ ELİMDEN GELDİĞİNCE GÜCÜM YETTİĞİNE SİZLERLEYİM DOSTLAR...

BENİM ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR...

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Haz 18, 2007 16:33 pm

i am back :) öss belası bitti gitti

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Haz 18, 2007 20:47 pm

aynen :) bu forum bızımdır bızım kalacak herkesı beklerız ama adam olanları kımse gelmese bıle bız bıze yeterız :)
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM