Sitenin Ana sayfası hakkında!!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- SOUNDCRAFT
- Yeni Üye

Sitenin Ana sayfası hakkında!!!
Siteye yeni üye oldum. Burayı dahada şenlendirebiliriz (üyeleri çoğaltarak) ama önce sitenin ana sayfasındaki yazıların fontlarının düzeltilmesi gerekli. Ana sayfanın pek hoş bi görünümü yok. Tema olarak güzel ama font puntoları çok büyük... Yetkililere duyrulur...

Re: Sitenin Ana sayfası hakkında!!!
SOUNDCRAFT yazdı:Siteye yeni üye oldum. Burayı dahada şenlendirebiliriz (üyeleri çoğaltarak) ama önce sitenin ana sayfasındaki yazıların fontlarının düzeltilmesi gerekli. Ana sayfanın pek hoş bi görünümü yok. Tema olarak güzel ama font puntoları çok büyük... Yetkililere duyrulur...
Arkadaşa ilk önce hoşgeldin der çok güzel bir noktaya değindiği için teşekkür ederim !!!
İnşaallah en kısa zamanda bir yenileme yapılır !!!
Saygılarımla !!!.... :wink:
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

- Ser
- Admin

- İletişim:
Re: Sitenin Ana sayfası hakkında!!!
SOUNDCRAFT yazdı:Siteye yeni üye oldum. Burayı dahada şenlendirebiliriz (üyeleri çoğaltarak) ama önce sitenin ana sayfasındaki yazıların fontlarının düzeltilmesi gerekli. Ana sayfanın pek hoş bi görünümü yok. Tema olarak güzel ama font puntoları çok büyük... Yetkililere duyrulur...
Sayın üyemiz;
İlgi ve desteğinize teşekkür ederiz. Sanırız sizin browser'ınızın font boyutları "büyük"te ayarlı olduğunda problem yaşamaktasınız. Sitemizin genelinde kullanılan font büyüklükleri standart Verdana, Tahoma, Arial 8-10 pt arasında değişmektedir. Lütfen browser'ınızın font büyüklüğünü kontrol ediniz.
Microsoft Internet Explorer kullanıyorsanız;
Üst menüden "Görünüm"ü, oradan "Metin Boyutu"nu, oradan da "Orta" seçeneğini işaretlemelisiniz.
İngilizce versiyonlar için; "View", "Text Size", "Medium" seçenekleri sırasını takip ediniz.
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- Ser
- Admin

- İletişim:
avara yazdı:Sayın yöneticim ben de aynı maalesef !!!
Hiç bir sitede problem yok sadece burada var !!!
Ayrıca ben forumdan değil _barimancomix.com_ dan yani ana sayfadan bahsediyorum !!!...
Sayın Üyemiz;
Şu ana kadar hiç bir üyemizden bu konuda bir şikayet olmadı. Aynı şekilde bu problem bizde de gözükmemekte. Bu yüzden size daha iyi yardımcı olabilmemiz için sizlerden ricamız; sitemizin ana sayfasının screen shot'unu alarak bize [email protected] adresinden yollamanızdır.
Screen Shot: Ekranınızın o andaki görüntüsüdür. Bunu yapmak için öncelikle sitemizin ana sayfasını açın; klavyenizin sağ üst kısmında bulunan ve üzerinde "Print Scrn - SysRq" yazan tuşa basın. (Bu tuş tüm klavyelerde mevcuttur.) Paint, Photoshop, Paint Shop Pro gibi bir resim düzenleyicisini açarak, görüntüyü yapıştırın, kaydedin ve bize gönderin.
Eğer bu şekilde yaparsanız, size yardımcı olabileceğiz...
İlgi ve desteğinize teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla,
Normal şartlarda sitemizin görüntüsü aşağıdaki şekilde gayet muazzam bir biçimde düzgün olması gerekmektedir. Sizdeki görüntü bu şekilde değilse lütfen bize screen shot'ınızı gönderiniz.
http://img.nameintel.com/Thumbnails/tn. ... ncomix.com
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- Ser
- Admin

- İletişim:
avara yazdı:Sayın yöneticim ben de aynı maalesef !!!
Hiç bir sitede problem yok sadece burada var !!!
Ayrıca ben forumdan değil _barimancomix.com_ dan yani ana sayfadan bahsediyorum !!!...
Sayın Üyemiz;
Bize gönderdiğiniz screen shot elimize ulaşmıştır. Ancak önceki mesajımızda da belirttiğimiz gibi, problem sitemizden değil; sizin kullandığınız browser'ın ayarlarından kaynaklanmaktadır.
Bu sorunu gidermek için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz:
Microsoft Internet Explorer Kullanıyorsanız;
1. Üst menüden "Görünüm"ü seçin,
2. "Metin Boyutu" seçeneğinin üzerine gelin,
3. Açılan yeni menüden "Orta"yı işaretleyin.
Bu şekilde sorununuz ortadan kalkacaktır.
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- SOUNDCRAFT
- Yeni Üye

Sn Site yetkilisi... İlgi ve alakanıza teşekkür ederim, yanlız sizin yukarda verdiğiniz screen shot çok küçük. Pek anlayamadım. Benimkide işte aşağıdadır. Yanlız ben 4 browser kullanıyorum ve hepsindede aynı. Ben kesinlikle yanlış anlaşılmasın kınamak için yazmadım. Ama biraz kaba görünüyor. Forumda gayet normal ama ana sayfada büyük...
Kolay gelsin...
http://img203.exs.cx/img203/218/barismancomix7bl.jpg
Kolay gelsin...
http://img203.exs.cx/img203/218/barismancomix7bl.jpg

- Ser
- Admin

- İletişim:
SOUNDCRAFT yazdı:Sn Site yetkilisi... İlgi ve alakanıza teşekkür ederim, yanlız sizin yukarda verdiğiniz screen shot çok küçük. Pek anlayamadım. Benimkide işte aşağıdadır. Yanlız ben 4 browser kullanıyorum ve hepsindede aynı. Ben kesinlikle yanlış anlaşılmasın kınamak için yazmadım. Ama biraz kaba görünüyor. Forumda gayet normal ama ana sayfada büyük...
Kolay gelsin...
Sayın Üyemiz;
Problem sitemizden değil; kullandığınız browser'ın ayarlarından kaynaklanmaktadır. Lütfen browser'ınızın font boyutunu yukarıdaki mesajımızda belirttiğimiz şekilde ayarlayınız. Yani "Orta" / "Medium" konumuna getiriniz.
Barış Manço Mix'in Şu Anki Standart Görüntüsü İçin Tıklayın.
Saygılarımızla...
En son Ser tarafından Çrş Mar 02, 2005 15:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- SOUNDCRAFT
- Yeni Üye

- Ser
- Admin

- İletişim:
SOUNDCRAFT yazdı:Neyse mevzuyu kapatalım. Her siteye girdiğimde font boyutunu ayarlamaya kalkarsam ohoo.. Neyse neyapalım böylede iyi elinize sağlık... En azından Barışmançonun sitesi...
Sayın Üyemiz;
Bizler, siz sevgili BarışSeverler için çabalamaktayız. Font ayarlarını her siteye göre değiştirmeniz gerekmiyor. Bu ayarı bir kez yapmanız yeterlidir. Normalde zaten browser'ınızın ayarlarında "Normal" seçeneği seçili olması gerekirdi. Yanlışlıkla değişmiş olabilir. Aşağıdaki adımları takip ederek ve yalnızca bir kez yapacağınız küçük ayarlamayla bu problemi giderebilirsiniz...
Microsoft Internet Explorer Kullanıyorsanız:
Mozilla, Mozilla FireFox veya Netscape Kullanıyorsanız:
Lütfen bu ufak ayarlamayı yaparak sorununuzu gideriniz.
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- SOUNDCRAFT
- Yeni Üye

Tavsiyeniz için teşekkürler...
İşte bu medium (orta) yaptıktan sonraki görüntü... tıklayın.
bu da smallest (en küçük) yaptıktan sonraki görüntü... tıklayın.
En küçükte kullancam ama bu seferde diğer siteler minnacık oluyor... Neyse sizide yordum, tekrar thanks. İlginize eyvellah...
İşte bu medium (orta) yaptıktan sonraki görüntü... tıklayın.
bu da smallest (en küçük) yaptıktan sonraki görüntü... tıklayın.
En küçükte kullancam ama bu seferde diğer siteler minnacık oluyor... Neyse sizide yordum, tekrar thanks. İlginize eyvellah...

- Ser
- Admin

- İletişim:
Sayın avara ve SOUNDCRAFT üyelerimiz;
Bugüne kadar hiç bu şekilde bir şikayet ile karşılaşmadığımız için bu konuyu incelememiştik. Anlaşılıyor ki; Internet Explorer ve Mozilla Firefox dışındaki browser'larda sitemiz düzgün gözükmüyor. Belirttiğimiz gibi daha önce böyle bir şikayet ile karşılaşmadığımız için, IE ve Mozilla dışındaki browser'lar ile sitemizi test etmemiştik. Bizi bilgilendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.
Sitemizin font boyutu ayarlarını, görme problemleri olan ziyaretçilerimiz için ve istedikleri zaman fontları büyültebilmeleri için esnek bırakmıştık. Ancak siz sevgili üyelerimizden bu şekilde bir şikayetle karşılaştığımız için esneklik ayarını en kısa sürede kaldıracağız ve siz de bu konuda rahat etmiş olacaksınız. Bu durumda sitemizin görüntüsü font boyutunu en büyük veya en küçük ayara da getirseniz değişmeyecek ve standart "Normal" ayarı kullanılıyormuş gibi sabit kalacak. Yani tüm browser'larda font boyutları tıpkı IE ve Firefox'taki gibi düzgün görünecek.
Maxthon Browser ile yaşadığınız bu problemi bize ilettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz. Sorun en kısa zamanda halledilecektir...
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Bugüne kadar hiç bu şekilde bir şikayet ile karşılaşmadığımız için bu konuyu incelememiştik. Anlaşılıyor ki; Internet Explorer ve Mozilla Firefox dışındaki browser'larda sitemiz düzgün gözükmüyor. Belirttiğimiz gibi daha önce böyle bir şikayet ile karşılaşmadığımız için, IE ve Mozilla dışındaki browser'lar ile sitemizi test etmemiştik. Bizi bilgilendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.
Sitemizin font boyutu ayarlarını, görme problemleri olan ziyaretçilerimiz için ve istedikleri zaman fontları büyültebilmeleri için esnek bırakmıştık. Ancak siz sevgili üyelerimizden bu şekilde bir şikayetle karşılaştığımız için esneklik ayarını en kısa sürede kaldıracağız ve siz de bu konuda rahat etmiş olacaksınız. Bu durumda sitemizin görüntüsü font boyutunu en büyük veya en küçük ayara da getirseniz değişmeyecek ve standart "Normal" ayarı kullanılıyormuş gibi sabit kalacak. Yani tüm browser'larda font boyutları tıpkı IE ve Firefox'taki gibi düzgün görünecek.
Maxthon Browser ile yaşadığınız bu problemi bize ilettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz. Sorun en kısa zamanda halledilecektir...
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Ser yazdı:Sayın avara ve SOUNDCRAFT üyelerimiz;
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Bu bir şikayet değil öneriydi...
Ayrıca dikkate aldığınız için TEŞEKKÜRLER !!!...
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

- barış manço ___love___
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
- barış manço ___love___
- Üst Düzey Üye

- İletişim: