ANI DEFTERİ

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

ANI DEFTERİ

Mesajgönderen memet59 » Pzr Kas 13, 2005 20:04 pm

BU SAYFAYA HERKES BARIŞ MANÇO HANKINDA BİR ŞEYLER YAZA BİLİRLER...................ANI GİBİ....................................... :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Pzt Kas 14, 2005 17:14 pm

ben her yediden yetmiş yediye programını seyrederdim bi keresinde annemlere yalvarmıştım bende gitmek istiyorum diye gidememiştik biz trabzondaydık içimde kalmıştır çok severdim o programı ya :(
Temizlik Tamamlandı Sayılır. Son Rütüşleri çekiyorum...

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzt Kas 14, 2005 18:03 pm

Üç ay önce mezarını ziyaret ettim. O an, duygusal yönden çok farklı hislere kapıldım, bir an kilitlendim sanki...Ona olan sevgimi haykırmayı çok isterdim... :gozyasi:
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
jackal_
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

bir anı

Mesajgönderen jackal_ » Cmt Kas 19, 2005 00:57 am

ilk hatırladığım daha Ana okulunma gidiyordum ve serviste gelirken hafta son barış mançonun konseri var diye bi muhabbetin döndüğünü hatırlıyorum... işte o zamandan beri barış manço hastasıyım, 1 kez haattayken konuşmayı çok iste :saskin: :(
<b>Çocukluğumdan beri tek hayranım</b>

DÖNENCE
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen DÖNENCE » Cmt Ara 03, 2005 02:50 am

Barış abi için ne diyebilirim ki böyle süper bir insanı malesef çok erken kaybettik :gozyasi: :gozyasi: o acı haberi douyduğum günü hiç unutmuyorum şok olmuştum eşimde Barış abiyi çok sevdiğimi bilirdi ve bana söylemedi taki tv'de o alt yazıyı görene kadar okuduğum zaman çok ağladım :gozyasi: :gozyasi:
Onu görmek onunla söhbet etmek o kadar çok isterdimki .Eşim bizim düğünümüzün davetiyesini göndermiş 'onu çok sevdiğimi ve gelirse çok büyük bir sürpriz ' olucagını yazmış malesef gelmedi ama olsun ben yinede onu çoooooooooookk seviyorum.

Ronesans
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Ronesans » Cum Ara 23, 2005 20:34 pm

Barış Mançoya olan sevgimi nasıl anlatayım ki bilmiyorum ölmek kimseye yakısmaz ama ona hiç yakışmadı . Seni seviyoruz barış abi

Kullanıcı avatarı
barış manço ___love___
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen barış manço ___love___ » Cmt Ara 31, 2005 18:26 pm

bArış MANÇOYU anlatmaya kelimeler yetmezki nerden başlasam
evet onu ilk BENDEN ÖTE benden ziyade şarkısıyla sevmiştim şimdi çok kötü hayranım sevmek bir yana
HER zaman barış mançoyu dinlerdim severdim bu zevk konusunda arkadaşlarımla bundan hep kavga ederdim :saskin: Öldüğü gün karısı çocukları bişe o kadar yas tutmamıştır karısından eminimde :cinnet: :kizgin: :cinnet:neyse..şimdi ONA BAĞLıyım sankii onun dışında başka sanatçı sevip hayran olunca üzülüyorum olmuyorr oa bitNE YA BBARIŞ MANÇO KEŞKEGÖREBİLSEYDİMM :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
BİZ NASIL UNUTURUZ S€Nİ CAN B€D€NDEND€N ÇIKMAYINCA..
Resim

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Cum Oca 06, 2006 16:02 pm

aslında şunun farkına varıp buna sevinmemiz gerekir ki; biz Barış ağabeye değil kendimize, yani O'nsuzluğumuza acıyor ve buna üzülüyoruz. geride bıraktığı hatıralara sahip çıkılamaması bile Ondan çok bizi üzüyor çünkü O geriye dönüp baktığında gözleri o malı mülkü değil bizleri arayacaktır ve biz Barış ahlakını sindirmeye sevdalı Barışçılar olarak hep varız...Ne mutlu Barış Ağabeye...
Yukarıda bahsettiğim O'nsuzluk sol yanımızda değil sağ yanımızda mevcuttur...;)
ve ben O'nsuzluğumuza ağlıyorum... :gozyasi:
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
hakanozgur
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen hakanozgur » Cum Şub 24, 2006 17:12 pm

aslında barış manço love kardeşimiz onu sevdiğintam benim sevgimin tarifinide yapmış aslında ben barış mançoyu ve bütün hayranlarına bağlıyım seviyorum onu çok seviyorum onun ölüm yıl döünmünü değilde doğum yılını kutlayalım çünkü o ölmedi hep içimizde yaşıyor sizleri seviyorum
YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

barış manço

Mesajgönderen dexar » Cum Şub 24, 2006 17:31 pm

Ne diyimki onu ne kadar sevdiğimi sözcük yada cümlelerle anlatamıyorum. Ne desem az gelir. Onu içimde hissediyorum yani kendimi barış manço gibi hissetmeye çalışıyorum. Onu bu şekilde yaşatıyorum. Onu çok seviyorum. Küçükken onunla çok tanışmak isterdim hep ağlardım onunla tanışabilmek için ama olmadı :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Cmt Şub 25, 2006 17:15 pm

:gozyasi: duygulanmamak elde değil Adam olacak Çocuk programlarını hiç aksatmadan izlerdik..

TeŞekkür ederim barış abi:

*Dişlerimi hergür fırçalıyorum

*okulumu güzel bir derece ve saygıyla bitirdim.

*Annemi hep Dİnledim

Sağol AĞABEY Barış ve sevgidolu insanlar olarak teşvik ettin bizleri...

Senin sözlerin, önerilerinle gelecek kuşağıda bizler eğitcez eğitmeye çalışcaz

ALLAH(cc) Rahmet Eylesin. Mekanın CENNET Olsun...

seni çok seviyoruz..............
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
eksensavaşçısı
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen eksensavaşçısı » Cmt Şub 25, 2006 21:18 pm

Daha ufacıkken annemle teyzem beni İzmir Fuarı'nda konserine götürmüşlerdi,teyzem elime bi çiçek verip ''hadi git ver'' demişti ben utanmıştım istememiştim bu da hayattaki en büyük aptallığımdır:)) :D

Aradan yıllar geçti.3-4 yıldır ihmal etmiştim kendisini.Lise 2'deydim,İzmir'de (memleket) sömestr tatilindeydik,''İstanbul'a dönünce şu anlayamadığım Müsaadenizle Çocukları ve diğer albümleri bi sakin kafayla dinleyeyim,hatta Live In Japan'i falan da alırım'' derken...

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Şub 25, 2006 21:36 pm

ONU GÖRMEYİ KONUŞMAYI ÇOK İSTERDİM...KISMET DEĞİLMİŞ...BİZİM AİLEDE Bİ AMCA OĞLUM BİRDE BEN HASTASIYIM...amca oğlum yaşı itibarıyla ve 80 li yılların sonu 90 ların büyük bölümü istanbuldaydı...çok konserine gitmiş onun antikacılar çarşısına çok geldiğini konuştuğunu söyledi...hatta modadaki evinde dekorasyon boya yaptığını söyler....hatta amcaoğlum bekarlığında barış manço gibi saç ve bıyık bıraktı şalvar ve çizmeyle gezerdi..yüzüde benzerdi ona...işte böyle...
YA NASİP.....
YA KISMET.....

& lavinia &
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen & lavinia & » Cmt Mar 11, 2006 09:03 am

slm arkadaşlar ben sitede çok yeniyim.umarım aranıza beni de alırsınız.bende büyük bir hayranıyım barış abinin.nur içinde yatsın.

ben küçükken Adam Olacak Çocuk adlı programına katılmıştım.hiç unutymuyorum çok heyecanlanmıştım.ama heyecanım kameradan değildi barış abiyi gördüğüm içindi bana sarılıp öpmüştü.yumuşacıktı elleri yanakları:) kahvaltı da ne yersin diye sormuştu.ve her zamanki sıcak tavrıyla 10 pun 10 pun 10 puan 100 la şampiyon diyerek yerime oturtmuştu.

daha sonraki yıllardada yeğenimi götürmüştüm.aynı heyecanı tekra tekrar yaşadım.

o bir efsane...

& bitmeyen efsane &
& Kara Sevda &

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Cmt Mar 11, 2006 13:52 pm

& lavinia & yazdı:slm arkadaşlar ben sitede çok yeniyim.umarım aranıza beni de alırsınız.bende büyük bir hayranıyım barış abinin.nur içinde yatsın.

Yanlış bir ifade kullanmışsın :) Burada bulunmamızın tek Mimarı var, aynı sebeplerle burdayız...umarım aranıza beni de alırsınız da ne demek! ;)

& lavinia & yazdı:ben küçükken Adam Olacak Çocuk adlı programına katılmıştım.hiç unutymuyorum çok heyecanlanmıştım.ama heyecanım kameradan değildi barış abiyi gördüğüm içindi bana sarılıp öpmüştü.yumuşacıktı elleri yanakları:) kahvaltı da ne yersin diye sormuştu.ve her zamanki sıcak tavrıyla 10 pun 10 pun 10 puan 100 la şampiyon diyerek yerime oturtmuştu.

daha sonraki yıllardada yeğenimi götürmüştüm.aynı heyecanı tekra tekrar yaşadım.

Senin adına çok sevindim, keşke aynı duyguları biz de yaşamış olabilseydik...
Aramıza Hoş Geldin "lavinia"
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !

Sus ve Dinle!...

Resim

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Sal Mar 14, 2006 13:50 pm

bende katıldım Adam Olacak Çocuk adlı programa.Unutulmaz bir gündü ona sarıldım öptüm.küçücüktüm ama yüreğim ona karşı büyük bir sevgi besliyordu.tabii o zamanlar şarkılarından çok yaptığı çocuk programı ve çocuklara olan sevgisi ilgimi çekerdi ancak ilerleyen yaşlarda müziğinin değerini de anladım.kendisiyle moda da birkaç sohptimiz de olmuştu.kültürüne hayran kalmıştım.küçüktüm ama benim sözlerimi ve düşüncelerimi büyük bir ilgiyle dinlemişti.

hem o 6 yaşındaki küçük kızı hemde 15 yaşındaki genç kızı cezbetti.şimdi ise o kız büyüdü 24 yaşında ve hala ona hayran.54 yaşındada bu hayranlığının devam edeceğine emin üstelik...

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Sal Mar 14, 2006 15:06 pm

Ben ne adam olacak çocuğa katılabildim nede onunla konuşma şansına sahip oldum :gozyasi: ama onu ne kadar çok sevdiğimi anlatmaya kelimeler cümleler yetersiz kalır... Ama her zaman seyrederdim küçükken adam olacak çocuğu hep hayalimdi oraya çıkmak ama imkanlar yetersizdi. Bende katılırdım televizyonun karşısından sohbetlere kendi kendime bende gezerdim onunla 7 den 77 ye heryere. Sanki onun yanındaydım :gozyasi: ama hiç onunla yakından karşılaşmadık. Ona sarılmak isterdim o uzun saçlarını okşamak isterdim küçükken sanki bana çok yakın biriydi. Babamdan annemden daha yakın sanki ama şimdi bu hayalim hiç gerçekleşemeyecek bi hayal oldu :gozyasi: aramızdan ayrıldı 7 yıl önce ama kalbimizden asla ayrılmayacak... SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM BARIŞ ABİ. HER ZAMAN KALBİM SENİNLE
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek

--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
cetin445
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen cetin445 » Sal Mar 14, 2006 15:57 pm

hepimiz ne de çok özlemişiz onu...
onsuz geçen onca sene
ne kadar da çok hüzün verdi bizlere...
kendimi bildim bileli onu dinliyorum.
...........
çocukluğumun en güzel hatırası,
seni çok özlüyorum...
ÇeTiN!!!

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Sal Mar 14, 2006 17:12 pm

en çok neye üzülüyorum biliyor musnuz ?

o yeni şarkılar yapmayacak.elimizdekilerle yetinmek zorundayız:(((

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzr Nis 09, 2006 13:52 pm

Bal_Böceği yazdı:en çok neye üzülüyorum biliyor musnuz ?

o yeni şarkılar yapmayacak.elimizdekilerle yetinmek zorundayız:(((

haklısın artık o güzelim şarkıları duyamıyacağız....

artık barış gibisi 70 yıl geçse gelmez.....

saygılarla....

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Çrş Nis 12, 2006 16:35 pm

Ahh oo barış abii şarkıları ...

hayatta olsa nasıl bir album yapardı acaba ?? ( muhakkak ki harika eserler olurdu ama yinede sanata dair nasıl bi yenilik yapardı çok merak ediyorum )

o her zaman sanata bişeyler eklemesini bir görev bilmişti.şimdilerde sadece ticari kazanç özetiliyo..

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Çrş Nis 12, 2006 19:21 pm

belkide onun erken yaşında gitmesinde hayır vardır.
yeni yapacağı kasetler belki eskileri kadar ii olmayacaktı..
mükemmel olarak kalması çok daha iyi. :)
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Prş Nis 13, 2006 01:56 am

sinem yazdı:belkide onun erken yaşında gitmesinde hayır vardır.
sana katılıyorum dostum...zaten mançoloji albümüde bunu bi nebzede olsa belli ediyo...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Prş Nis 13, 2006 06:13 am

malesef ewet. :(
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Prş Nis 13, 2006 15:01 pm

efemanco yazdı:
sinem yazdı:belkide onun erken yaşında gitmesinde hayır vardır.
sana katılıyorum dostum...zaten mançoloji albümüde bunu bi nebzede olsa belli ediyo...

mançoloji bir veda albumu gibi olmasına karşılık gerçekten beklenilen gibi değil

ama olsun barış manço imzası olması yeter de artar bile