Barış Abi'nin Hayranları

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Sizce Barış Manço'nun kıymeti biliniyor mu?

Anket Cum Mar 04, 2005 14:09 pm tarihinde bitecek

Evet
3
30%
Hayır
6
60%
Kararsızım
1
10%

Toplam oy: 10

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Sal Ağu 30, 2005 22:04 pm

yasarken belki yeteri kadar bilinmiyordu ama asıl üzücü durum öldükten sonra ortaya cıktı... :saskin:
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzr Ara 18, 2005 17:39 pm

barış manço nun kıymetini bikmeyenler kendinden utansın.EVİNİ MÜZE HALİNE GETİRMEYENLERDE...

Kullanıcı avatarı
yediveren
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yediveren » Pzt Ara 19, 2005 14:57 pm

bence hiç kıtmeti bilinmiyor barış abi de artık her sanatçı gibi ölüm yıl dönümünde anılıyor... bu çok üzücü onun şarkılarıyla büyüdük biz...ama tabi ki bilenlerde var

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Pzt Ara 19, 2005 17:04 pm

eger yeteri kadar kıymeti bilinseydi... suan bir barış manco muzesi, barış manco müzik akademisi olurdu ve ayrıca yeni kurulacak bir unıversiteye barış manço ismi verilirdi herhalde.... :!: :!: :cinnet:
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Sal Ara 20, 2005 22:20 pm

evet arkadaşlar bir şeyler yapmamız gerekiyor.BARIŞ MANÇO nun evi göz göre göre gidiyor... :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Çrş Ara 21, 2005 20:16 pm

arkadaşlar sürekli bir şeyler yapmamız lazım diyoruz. yapalım o zaman şu ev işi için ne yapabiliriz mesela? fikri olan var mı?

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Çrş Ara 21, 2005 22:36 pm

:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Prş Ara 22, 2005 00:41 am

Mart ayında açılan ankete bile şimdiye kadar 10 kişi katılmış. Kimle, ne yapılabilir ki?
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Çrş Ara 28, 2005 21:09 pm

MAALESEF KIYMETİ BİLİNMİYOR.BARIŞ MANÇO YU ÇOK DİNLEDİKLERİ HALDE BAŞKA BİRİSİNİN YANINDA DİNLEDİĞİ ŞARKICILAR ARASINDA BARIŞ ABİMİZİ SAYMAYAN BAZI İNSANLAR TANIYORUM.BÖYLE KİŞİLER VAR MAALESEF :kizgin:

Kullanıcı avatarı
barış manço ___love___
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen barış manço ___love___ » Cmt Ara 31, 2005 01:07 am

BİR ALTININ KIYMETİ BİLİNİYORMU_evet
bir mücevherin_evet
peki ya kalbin_.....
BİZ NASIL UNUTURUZ S€Nİ CAN B€D€NDEND€N ÇIKMAYINCA..
Resim

Kullanıcı avatarı
barış manço ___love___
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen barış manço ___love___ » Cmt Ara 31, 2005 01:09 am

:gozyasi: evet en değerli şeyi para zannetip asıl mücevheri altını pırlantıyı asıl elması bilmiyorlar bunlar kırılır paryla alınır AMA KALP ALINMAZ SATILMAZ KALP SEVGİ ÇOK AYRIDIRR...
BİZ NASIL UNUTURUZ S€Nİ CAN B€D€NDEND€N ÇIKMAYINCA..

Resim

EDDAA
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen EDDAA » Cum Şub 03, 2006 15:31 pm

sanırım pek diil.ama ne bilim ya ben hiç kimseden ama hiç kimseden barış mançoyu sevmiyorum lafını duymadım.halbuki diğer snatçılar hakkında hemen açık açık söylüyoruz.demek ki kıymet biliniyo...şu yaptığımız konuşmalar bile onu nekadar sevdiğimizin bi göstergesi değil mi BARIŞ SEVERLER?????

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen atillago » Cmt Şub 04, 2006 23:43 pm

Merhaba Arkadaşlar,

bende bir Barış hayranıyım. Ama neden? Çünkü içimde bir takim eksiklik olduğu ve bunu en iyi Barış abinin doldurabildigi için. Bu konuda tam bir açıklık istiyorum; neden bazı insanlar Barış dinliyor ve bazıları dinlemiyor?
1. Medya'da gösterilmesi lazım. Ama bazı faktörler uyuşmuyor. Ölümünden sonra nerdeyse sıfıra ındı (KRAL-TV ve ona benzerler).
2. İnsanlarımız basit yemişlerle doyuruluyor; bunun basit olması çok önemli. a)
kazanan plak şirketleri b) basit cliplerin icinde günlük şarkıcılar (sexy, yakışıkı..) yarin başkası ve zihnimizi zehirleyen Dedikodu-Programları (Allah korusun sizi bu dedikodu programlarından).
3. Fakirlik ve işsizlik. Bu durumda olan milyonlarca türk vatandaşlarımız ne Barış müziğine yaklaşık gösterirler nede buna benzeri başka müzik stili. Önde bas etdiğim gibi basit müzik veya güncelde olan müzıkleri tercih edilir --> Ondan Barış Manço özel bir yoldur (Mankoloji)
4. Ozaman kim dinliyor Barış Mançoyu? Benim kanaatımca şu profil uyor:
okumuş kişi (en azından orta okul), yüksek okul, para sıkıntısı çekmıyen, mehmur kadro, türkiyenin sade BAZI bölümleri (İL) . Bazı Politikayla ilgileneler. Bu konuda cevap bekliyorum ve Analize yapmak istiyorum.
5. İlginç konulardan birisi (ve bende zamanında bunların arasındaydım) Eee şimdi ben bu müzik stilini duymadan önçe çok başka şeyler dinliyordum ve Barış Manço'yu ilk defa dinledikten sonra çok şeyler değişti. Ama bir misyon olarak bunu başkalarına (ümitsizlere) dinlettikten sonra onlarında içinde bazı şeyler değişti. Düşünüyorum ama bir formül bulamıyorum. Ama neden Barış Manço'ya karşı bazı insanlarımız ön yargılı? Kıyafetindenmi yada tipindemi? Ama neden dinlediklerinde bütün ön yargıları yıkılıyor?
6. Maalesef bu forumda bu konuda tartışmak güzeldir ama hepiniz Barış Manço hayranı. Bu konuda Barış Manço tanımıyanlarla tartışmak gerek ve düşüncelerini almak gerek. Nasıl gercekleştire biliriz?

Burda şunu eklemek istiyorum. Sadece Barış Manço hayranıyım diye başka stil dinlemiyorum demem yanlış olur ve yalan. Taabiki pek çok türkücüler var bazılarının güncel türkülerini dinliyorum ama pek çoğuda geldiğigibi gidiyorlar hafızamdan. Bazıları kalıyor, örnek: Edip Akbayram, Zeki Müren, Gülden Karaböcek, Sezen Aksu...

Berlinden Selamlar
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Pzt Şub 27, 2006 13:09 pm

atillago yazdı:Merhaba Arkadaşlar,................
......................................................................................................
4. Ozaman kim dinliyor Barış Mançoyu? Benim kanaatımca şu profil uyor:
okumuş kişi (en azından orta okul), yüksek okul, para sıkıntısı çekmıyen, mehmur kadro, türkiyenin sade BAZI bölümleri (İL) . Bazı Politikayla ilgileneler. Bu konuda cevap bekliyorum ve Analize yapmak istiyorum..............................Atilla

Hayır Atilla Ağabey, bence 7 den 77 ye her kesim dinliyor BM'yu ve tabiki her kesimde dinleyen gibi dinlemeyen de var. Bu arada bu ifadenin, üzüntüden dolayı kullandığın masum bir ifade olduğunun da kesinlikle farkındayım...

Saygılar...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
eksensavaşçısı
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen eksensavaşçısı » Prş Mar 02, 2006 19:43 pm

Ben Barış Manço'nun değerini çok iyi bildiklerini söyleyenlerin içinde bile en az %75'lik bir kesimin kendisini kandırdığını düşünüyorum.
En son eksensavaşçısı tarafından Cmt Mar 04, 2006 12:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
cetin445
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen cetin445 » Cum Mar 03, 2006 22:44 pm

BARIŞ MANÇO NUN KIYMETİ YAŞARKEN BİRAZ BİLİNİYORDU. ÖLÜNCE BU DAHA DA ARTTI. FAKAT NE KADAR DA OLSA BENCE KESİNLİKLE KIYMETİ YETERLİ DERECEDE BİLİNMİYOR.
ÇeTiN!!!

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

haklısın ama.....

Mesajgönderen elanur » Sal Mar 07, 2006 19:10 pm

tamam haklısın ama zaten barış hayranlarının sevgisi bütün dünyaya bedel.hayranı olmayanlarıda zorla sevdiremeyiz.biz hep sevelim ve yaşatalım dimi yani????