Barış Manço vefat ettikten sonra...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
Gitarın Asi Çocuğu Kıraç
- Yeni Üye

Barış Manço vefat ettikten sonra...
O günlerde dinleyip duygulandığınız şarkı hangisi?
Ben o günlerde telvizyon programında duyup hemen teypte dinlediğim şarkı,duygulandığım şarkı Ali Yazar Veli Bozar'dı.O şarkının "Rahmet yağarken dostlar ben ıslanmışım çok mu?" bölümünde döktüğüm gözyaşlarını hatırlıyorum...Eyvallah.
Ben o günlerde telvizyon programında duyup hemen teypte dinlediğim şarkı,duygulandığım şarkı Ali Yazar Veli Bozar'dı.O şarkının "Rahmet yağarken dostlar ben ıslanmışım çok mu?" bölümünde döktüğüm gözyaşlarını hatırlıyorum...Eyvallah.
Resimdeki Gözyaşları
-
TheGuardian
- Yeni Üye

- İletişim:
- eksensavaşçısı
- Üst Düzey Üye

- ayça özdemir
- Kıdemli Üye

- fairground
- Forum Duayeni

dersaneye gidiyordum.. sabahın erken bi saati.. walkmanden radyo dinliyorum.. belediye otobusunde.. barışmanco çalıyordu sabahın o saatinde şaşırdım doğal olarak.. durup dururken fln güldüm.. yanımda kankam var.. ikimizde fan'ız.. kulaklıgın birini kankama verdim.. haberimiz yok kara haberden..
1-2-3 şarkı derken dakikalarca barış abi çaldılar konuşmadan.. öfkelendim birden kanalları karıştırmaya başladım.. korktugumun olmuş olma ihtimalinin verdiği heyecanla.. bi dj agzından şu sözleri kaçırdı;
"rahmetli barış abimizi çok özleyeceğiz.." ve ardından "Can bedenden çıkmayınca"yı çalmaya başladı.. kankam da bende birbirimize sarıldık.. resmen salya sümük ağlıyoruz.. ikitane kazık kadar herf.. tüm otobüs bize bakıyor...kulagımızda kulaklıgın birer tanesi.. biraz sakinleşene kadar ağladık.. sonra bize bakanlara ; Barış Manço ölmüş dedik.. Tüm otobüs bir anda sessizliğe gömüldü.. çıt çıkmadı.. sanırım kimsenin haberi yokmuş.. saat sabahın 7siydi...
1-2-3 şarkı derken dakikalarca barış abi çaldılar konuşmadan.. öfkelendim birden kanalları karıştırmaya başladım.. korktugumun olmuş olma ihtimalinin verdiği heyecanla.. bi dj agzından şu sözleri kaçırdı;
"rahmetli barış abimizi çok özleyeceğiz.." ve ardından "Can bedenden çıkmayınca"yı çalmaya başladı.. kankam da bende birbirimize sarıldık.. resmen salya sümük ağlıyoruz.. ikitane kazık kadar herf.. tüm otobüs bize bakıyor...kulagımızda kulaklıgın birer tanesi.. biraz sakinleşene kadar ağladık.. sonra bize bakanlara ; Barış Manço ölmüş dedik.. Tüm otobüs bir anda sessizliğe gömüldü.. çıt çıkmadı.. sanırım kimsenin haberi yokmuş.. saat sabahın 7siydi...
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

Kalpler Beraber
Bu parçanın bende çok özel bir yeri var...
Bu parçanın bende çok özel bir yeri var...
En son nehir taşçı tarafından Sal Kas 29, 2005 14:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...
o gece erken uymuştum..sabah tv yi açınca acı haberi aldım...
gözbebeklerimin fal taşı gibi açıldığını söylerler..annem ve ben büyük bi şok etkisiyle inanamamıştık öldüğüne ..yalandır diyorduk...
öldükten sonra hangi şarkısı olursa olsun ne zaman dinlesem içim kanar oldu..ve bu bana artık çok acı veriyor..ne yapacağımı bilmiyorum

gözbebeklerimin fal taşı gibi açıldığını söylerler..annem ve ben büyük bi şok etkisiyle inanamamıştık öldüğüne ..yalandır diyorduk...
öldükten sonra hangi şarkısı olursa olsun ne zaman dinlesem içim kanar oldu..ve bu bana artık çok acı veriyor..ne yapacağımı bilmiyorum
Yüzyıllar geçti üstünden,
Bilmiyorum sorma neden,
Her zaman hiç değişmeyen,
gene sen,gene sen ,gene sen...
Bilmiyorum sorma neden,
Her zaman hiç değişmeyen,
gene sen,gene sen ,gene sen...
Cumartesi günüydü yanlış hatırlamıyorssam .. Gece Barış Manço hastaneye kaldırıldı haberini okudum altyazıda ve umutla bekledim .. Sonra uyuyakalmışım sabah uyandığımda yine bir altyazı : Barış Manço'yu kaybettik .. Beni bitirdi tüketti o an o yazı tek bir cümle yetti saatlerce aglamama .. Evden çıktım ve hemen Moda'ya doğru yola koyuldum . Bunu neden daha önce yapmadığımı düşündüm kendi kendime bütün yol boyunca .. Barış Abi kapısına gelen küçük bi hayranını geri çevirmezdi yaa ! Nese Moda'ya vardığımda hiç beklemediğim kadar bi kalabalık vardı ve ilk olarak 40-50 kişinin hepbirden "Unutamadım, unutamadım ne olur anla beni" dediğini duydum .. Unutamadımı hala dinleyemiyorum içim kötü oluyor dayanamıyorum ..
Unutamadım , unutamadım ne olur anla beni..