Barış Manço hangi grupları sever veya dinlerdi?

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cmt Oca 29, 2005 22:21 pm

selam barışseverler
hiç haberi olan var mı?
barış manço hangi yabancı grupları sever veya dinlerdi

----------------------------------------------------------------
:arrow: Moderatör Tarafından Başlık Düzeltilmiştir.
:arrow: Moderatör'ün Ricası: Değerli üyelerimiz; forumlarımızın düzeni ve BarışSeverler'in aradıklarını rahat bulabilmesi için lütfen başlıklarınızı boş bırakmayınız... Teşekkürler.
----------------------------------------------------------------

Misafir

Mesajgönderen Misafir » Pzr Oca 30, 2005 06:13 am

Pink Floyd , King Crimson, Yardbirds

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Pzr Oca 30, 2005 15:11 pm

tabi elvis presley'i unutmamak lazım.
Galatasaray,İstanbul

Misafir

Mesajgönderen Misafir » Pzr Oca 30, 2005 21:27 pm

olurmu ya
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
onlar olmasaydı barış manco olurmuydu
olmazdı sağolsunlar var olsunlar
barış manco onları dinledi anladıgı için 41 ayakta durdu yaşadı şimdi bu önemli (!) karemeti isimlerinden başka bir şey olmayainsanları tanıyın sevin inanın unutmayın barış manco demek
:arrow: demek değerini bilin onların barışın deyimiyle pamukta saklayın onları
varsın
barışın ağbeyi savaş manco barış mancoyu ve manco aiilesini en iyi bilen tanıyan kişi yasar doğan dır
diye flast tv ektranlarında yırtınsın
ne önemi var önemli olan ölü soyuculuk ve pay kapma savaşı
yarın barışı manconun suskunluğa gönderilisinin 6 yıl dönümü
3 gün sonra :arrow: abinizin emirleri doğrultusunda :arrow: :arrow: dibinde boy gösterin modada kabir başında bakarsınız barış abiniz yattıgı yerden sizlere AFERİM ON PUAN ON PUAN DER
hadi iyi soytarılıklar
marş marş

-----------------------------------------------------------------------------------
:arrow: Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir.
Sayın üyelerimiz; lütfen yasaklandığını anladığınız kelimeleri sonlarına çeşitli takılar getirerek sitemize yazmayalım. Bu site Barış Manço'yu Sanal Alemde yaşatmak ve sevenlerini buluşturmak amacıyla yoluna devam etmektedir. Bu yüzden Barış Manço Mix; sadece ve sadece Barış Manço ve BarışSeverler için vardır. Onu, bunu, şunu ve çeşitli şahısları ünlü etmek için değil... Saygılarımızla...

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Pzr Oca 30, 2005 21:44 pm

sayın admin,

bir şeyi merak ediyorum kerim'in yazdığı özel isimleri niçin yasaklama gereği duyuyorsunuz ki? korku mu ? başka bir şey mi? nedir?
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
Ser
Admin
Admin
İletişim:

Barış Manço Mix Web Team'den Açıklama

Mesajgönderen Ser » Pzr Oca 30, 2005 23:25 pm

onxGS yazdı:sayın admin,

bir şeyi merak ediyorum kerim'in yazdığı özel isimleri niçin yasaklama gereği duyuyorsunuz ki? korku mu ? başka bir şey mi? nedir?

Değerli Mix BarışSeverler Club Üyelerimiz;

Barış Manço Mix, yalnızca Barış Manço'yu sanal alemde yaşatmak ve BarışSeverler'i bir arada toplamak için bulunmaktadır.

Bu site, Barış Manço ve BarışSeverler dışında kimsenin çıkarlarına hizmet etmeyecektir. Bu yüzden bugüne kadar hep hoşgörü gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Çünkü siz sevgili ziyaretçilerimiz ve üyelerimiz olmadıktan sonra bizim burada yapabileceğimiz hiç bir şey yok.

Eğer ekibimiz; her hangi bir konuda her hangi bir korku yaşasaydı; ağza alınmayacak küfürleri, kötü sözleri, ithamları silmekle kalmaz; direkt olarak üyeleri ihraç ederdi... Ancak bizim amacımız, isteğimiz bu değil. Bizim amacımız kimseyi kırmadan sadece ve sadece Barış Abi'mizi yaşatmak; O'nun anısına bir şeyler yapmak. Eğer yine çok büyük korkumuz olsaydı en sonunda bu forumu da kapatırdık.

Son olarak diyeceğimiz şudur ki; 2001'den bu yana siz sevgili ziyaretçi ve üyelerimizin de desteğiyle git gide büyüyen Barış Manço Mix'in küfürlere, kötü ve ağır ithamlara, çeşitli hakaretlere, ağız dalaşlarına alet olmasını istemiyoruz. Burası BarışSeverler'in sitesi. Buranın diğer sitelerden farklı olması gerekli. Temiz üslup, temiz cümleler kullanılmalı... Burada övgü olduğu gibi eleştiri de elbette olacaktır. Ancak lütfen kişisel kin, nefret ve hesaplarınızı buraya taşımayınız. Eğer çeşitli iddialarınız ve çeşitli kurum/kuruluşlar ve şahıslar hakkında cezai işlem gerektirecek ve Türk Ceza Kanunu'na göre suç sayılabilecek bilgileriniz, iddialarınız, ihbarlarınız varsa; lütfen bunları hukuki alanda görev yapan kurumlara iletiniz. Burası bir mahkeme değildir; kimseyi yargılamaya hakkımız yoktur. Yargılayacak olan yer; Türkiye Cumhuriyeti'nin adli makamlarıdır...

Ayrıca son olarak sitemize üye olurken üyelerimizin "KABUL EDİYORUM" butonuna basarak kabul ettiği ve uymaya söz verdiği bir sözleşme bulunmaktadır. Bunu da hatırlatmak istiyoruz affınıza sığınarak...

---
BARIŞ MANÇO MIX - KAYIT ANLAŞMASI

Bu forumun yöneticileri ve moderatörleri her ne kadar itiraz edilebilecek her türlü materyali mümkün olduğu kadar kısa sürede siteden kaldıracak da olsa, bütün mesajların incelenmesi mümkün olmamaktadır. Bu durumda siz buraya gönderilen her mesajın, onu gönderen kullanıcının görüşlerini yansıttığını, moderatörlerin, adminlerin ya da webmasterların (kendilerine ait mesajlar dışında) sorumlu tutulamıyacağını peşinen kabul etmiş bulunuyorsunuz.

Aşağılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelişecek içerikler göndermeyeceğinizi kabul ediyorsunuz. Bunları dikkate almamanız durumunda hemen ve süresizce siteden uzaklaştırılırsınız (ve servis sağlayıcınız da haberdar edilir). Her mesajın IP adresi bunları engellemek için kaydedilmektedir. Bu forumun moderatörleri, adminleri ya da webmasterının, kendi iradeleri doğrultusuna herhangi bir başlığı silme, taşıma, kilitleme yetkisi olduğunu kabul ediyorsunuz. Bir kullanıcı olarak her girdiğiniz bilginin veritabanında saklanacağını kabul ediyorsunuz. Her ne kadar bu bilgiler sizin bilginiz dışında 3. şahıslara verilmeyecek olsa da, herhangi bir 'hack' olayı sonucunda bu bilgiler 3. şahıslara dağılırsa bundan webmaster, moderatör ya da adminleri sorumlu tutamazsınız.

Bu forum sistemi, bazı bilgileri bilgisayarınızda saklamak için cookie'leri kullanmaktadır. Girdiğiniz özel bilgilerin hiçbiri bu cookie'lerde bulunmamaktadır, bunların tek amacı forumda daha rahat bir gezinti yapabilmenizdir. E-mail adresiniz sadece kaydınızı onaylamak ve şifrenizi yollamak içindir (Ve unuttuğunuz zaman şifrenizi yeniden yollamak için).

Aşağıdaki kabul ediyorum linkine basmak sureti ile yukarıdaki bütün koşulların bağlayıcılığını kabul edersiniz.
---

Sitemize üye olan tüm ziyaretçilerimiz bu kuralları kabul etmişlerdir.

Barış Manço Mix BarışSeverler Club Forum ve Mail Grubu; BarışSeverler'in güzel ve seviyeli sohbetleriyle; Barış Abi'mizin bizlere öğrettiği üslup ile gelişecek ve büyüyecektir...

Anlayışınız, ilgi ve desteğiniz için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Saygılarımızla;
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

Kullanıcı avatarı
fenasi
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen fenasi » Pzr Oca 30, 2005 23:49 pm

Kerim, sen misin kerim?

onxGS yazdı:sayın admin,

Kullanıcı avatarı
mitran
Forum Duayeni
Forum Duayeni
Konum: Öyle bir yerdenim ki; yaprak döker bir yanım, bir yanım bahar bahçe

Mesajgönderen mitran » Pzt Oca 31, 2005 01:37 am

Barış Manço' nun bir röportajından alıntı: "Zappa’ya benzetilmem beni rahatsız etmez, hatta sevinirim. Özellikle müzisyen olarak çok beğendiğim bir herif. Konserlerinden birinde, kuliste bir plağımı hediye ettim kendisine. O da on bin kişinin karşısında sahnede, plağı elinde tutup “Barış Manço’ya bana plağını verdiği için teşekkür ederim” dedi. Olay 1976’da Brüksel’de cereyan etti. Jesti dolayısıyla da çok sempati duyduğum bir müzisyen arkadaşımız. Fiziki bir benzerliğimiz biraz var galiba hakikaten. Söz bakımından çok geniş, çok derin şeyler yazar Zappa, felsefidir, safkan absürddür. Müzik olarak benzemeyiz.

Çalışmalarımın dışında müzik dinlemeye çok az zamanım olduğundan, biraz etrafımda, yanımda yöremde neler yapılıyor, onu dinlemeye, takip etmeye çalışırım. Bir de bileğini bükemediğim ustalar var. Bunlar şu sıralar Amerika’dan çıkan, çok çok çok nadir olarak da Avrupa’dan çıkan birkaç müzisyenin ürettiği parçalar. Amerika’dan iki büyük ustam var. Bunlardan biri Quincy Jones, diğeri Isaac Hayes. Özellikle onları takip ederim. Quincy Jones, Michael Jackson’ı ortaya çıkaran adam. Otuz sene önce Ray Charles’ı da ortaya çıkaran adam. Quincy Jones başka bir adam. Onun elinden yetişmiş Herbie Hancock, Chick Corea gibi adamları da takip ederim. Onların evrimlerini izlerim. Bir de Isaac Hayes ve benzerleri gibi doğaçlama, içinden geldiği gibi müzik yapanları, onların kariyerlerini takip ederim.Bu insanların yüzde 90’ı siyah Amerikalı, bir kısmı da Güney Amerikalı. Yaptığını bilen, bilincinde olan insanlara oldum bittim çok saygım vardır.
"

Kullanıcı avatarı
bahadirari
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen bahadirari » Pzr Şub 27, 2005 19:39 pm

Metallica'yı takip eder miydi acaba?

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Çrş Mar 02, 2005 22:39 pm

1989'da Metallica ve Whitesnake ile birlikte White Night Rock Festivalinde yer aldığını biliyorum.

ama Metallica pek onun tarzı değildi sanırım

Kullanıcı avatarı
bahadirari
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen bahadirari » Çrş Mar 02, 2005 22:44 pm

Bu değerli bilgi için teşekkürler Fairground.Tarzı değil belki ama Delikanlı Gibi,Dönence,Kalpler Beraber'de deri montlu,derin çizmeli,zincir ve güneş gözlüğü taktığı için merak etmişimdir hep.A tabii gençlik yıllarındaki tarzı daha farklıydı bence.

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzt Eki 17, 2005 23:12 pm

METALLICA SANIRIM BARIŞ MANÇO'YA GÖRE SERT BİR GRUPTU,YANİ BU BENİM BİLDİĞİM KADARI...
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
bahtiyarogur
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

mrb nbr herkese selam

Mesajgönderen bahtiyarogur » Sal Eki 25, 2005 11:55 am

ben bahtiyaroğur ilk önce bu siteye üye olmaktan çok gurur duyorum
ben barış abimizi yaşatmak için elimden gelen her desteği yapmak isterim ve kendi çapımda yapıyorum ama tabi imkanım çok kısıtlı isterim ki daha verimli olayım ben burdan site ye emeği geçen herkse seslenmek isterim sitenin yapımında emeği olan değeri abilerime yada arkadaşlarıma sizlerden bana birkonuda yardım etmenizi isterim hatta iki konuda 1.ben barış manço derneğine üye olmak istiyorum ben denedim ama yapamadım2. birde site kurmak istiyorum ve barışmanço adına sitemde birşeyler yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim....
MRB NBR BEN BAHTİYAROGUR BU SİYETEYE ÜYE OLMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYARIM ÇÜNKÜ BEN BARIŞMANÇO HASTASIYIM ONU HALA ÇOK SEVİYORUM

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Çrş Ara 14, 2005 17:14 pm

KİM BARIŞ MANÇO YA SAYGI GÖSTERİYORSA BARIŞ MANÇO DA ONLARA SAYGI GÖSTERİR DİNLERDİ...sanırım.

Kullanıcı avatarı
TaVeRnA Of LoVe
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen TaVeRnA Of LoVe » Pzr Mar 26, 2006 01:03 am

çok mantıklı bir açıklama katılıyorum arkadaşım

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Pzr Mar 26, 2006 11:42 am

BARIŞ MANÇO GİBİSİ YOK
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Pzr Mar 26, 2006 16:18 pm

dexar yazdı:BARIŞ MANÇO GİBİSİ YOK

kesinlikle..
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
eksensavaşçısı
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen eksensavaşçısı » Pzt Mar 27, 2006 12:09 pm

Güzel bir başlık.Yalnız o malum cümlede ''sıradan bir heavy metal müziğinden'' diye başlıyor dikkat ederseniz.Heavy metal müziği sıradandır demiyor.Metallica'nın müziğini sıradan bulmadığından eminim.Onun dışında dinlediklerinden benim bildiklerim Carlos Santana,Elton John.

Kullanıcı avatarı
Ben Bilirim
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen Ben Bilirim » Pzt May 29, 2006 21:53 pm

pardon ama size ne barış manço nun dinlediği şarkıcı veya gruplardan yalan yanlış bilgiler veriliyo bu sitedeki herkesi yanıltıyor bu kadar detaya girmemek lazım ama

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Pzt May 29, 2006 23:53 pm

Ben Bilirim yazdı:pardon ama size ne barış manço nun dinlediği şarkıcı veya gruplardan yalan yanlış bilgiler veriliyo bu sitedeki herkesi yanıltıyor bu kadar detaya girmemek lazım ama

kardeş iyi misin?
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
bigbossman
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen bigbossman » Pzr Haz 04, 2006 11:41 am

RİCKİ NELTON VE ELVİS"THE KING"PRESLEY
çok uzaktayım...ama kalbim sizinle....

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzr Haz 04, 2006 19:19 pm

elvis piresleye benzeyen bi fotosu war barış abinin süper bi fotoğraf ya barış abinin ne kadar büyük bir insan olcağı ozaman dan belli olmuş

mistrijah
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mistrijah » Cum Tem 07, 2006 05:06 am

Baris Manco kaliteli muzikler dinledigini biliriz,
bir suru raportajlarda Quincy Jones adi geciyor,
Ray Charles da onu cok etkilemis,
ve tabii ki 20 yuz yillin gelmis en iyi bestecisi FRANK ZAPPA,
bunlarin yaninda Metalica ismi nasil soylenir,
Baris Manco kaliteli muzikden anlar ve kaliteli
muzik dinledigini biliriz...

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cmt Tem 08, 2006 23:01 pm

mistrijah yazdı:Baris Manco kaliteli muzikler dinledigini biliriz,
bir suru raportajlarda Quincy Jones adi geciyor,
Ray Charles da onu cok etkilemis,
ve tabii ki 20 yuz yillin gelmis en iyi bestecisi FRANK ZAPPA,
bunlarin yaninda Metalica ismi nasil soylenir,
Baris Manco kaliteli muzikden anlar ve kaliteli
muzik dinledigini biliriz...

hah!
umarım metallicanın kalitesiz müzik yaptığını kastetmemişsindir.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

mistrijah
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mistrijah » Pzt Tem 10, 2006 04:53 am

bu konulara buraya girmek yanlis...
ama oyle kast ediyorum,
yeri burasi degil o yuzden baska birsey diyemem...