11. yıl...ne desem ki...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
11. yıl...ne desem ki...
Allah sabır versin...
-
sinemmercan
- Kıdemli Üye

şimdi ALLAH'ım güç ver bana adlı şarkısını dinliyorum.. Yine gözlerim dolu dolu.. hani şarkıda diyor ya..
"Yine gözyaşlarım yağmur gibi
Yaşıyorum anılarla
Birşeyler kopuyor sanki
Taa şuramda yanıyor yüreğim"
evet yanıyor cidden... Onu her dinlediğimde içim acıyor evet ama özellikle yıldönümlerinde daha bi kötü oluyorum..dün ufak bir konser vardı burda..gönüllü bir gurup Onun şarkılarını seslendirdi.. ilk üç sırada çocuklar vardı..hiçbirşeyden habersiz bağıra bağıra AYI ve arkadaşım eşek şarkısını söylüyorlardı..sonra arkalara baktım biraz..çoğunun gözleri doluyordu şarkılar söylenirken.. orta yaşlı ve genç kesimdi çoğu belki bizim gibi videolarını da izlemiyordu internetten..ama sevgileri büyüktü bizim kadar..Eşlik ederken ağladığımı farkettim..Nasıl ağlamazdım ki..Benim için çok çok özel Uzun Saçlı Dev Adam.. Bu sene yine gidemiyorum mezarına,Barış manço vapuruna.. mesafeler ve şartlar izin vermiyor buna..
Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın...
Rahat Ve huzurlu uyu Abi.. 11 yılda geçse yürektesin..Yüreklerdesin..
"Yine gözyaşlarım yağmur gibi
Yaşıyorum anılarla
Birşeyler kopuyor sanki
Taa şuramda yanıyor yüreğim"
evet yanıyor cidden... Onu her dinlediğimde içim acıyor evet ama özellikle yıldönümlerinde daha bi kötü oluyorum..dün ufak bir konser vardı burda..gönüllü bir gurup Onun şarkılarını seslendirdi.. ilk üç sırada çocuklar vardı..hiçbirşeyden habersiz bağıra bağıra AYI ve arkadaşım eşek şarkısını söylüyorlardı..sonra arkalara baktım biraz..çoğunun gözleri doluyordu şarkılar söylenirken.. orta yaşlı ve genç kesimdi çoğu belki bizim gibi videolarını da izlemiyordu internetten..ama sevgileri büyüktü bizim kadar..Eşlik ederken ağladığımı farkettim..Nasıl ağlamazdım ki..Benim için çok çok özel Uzun Saçlı Dev Adam.. Bu sene yine gidemiyorum mezarına,Barış manço vapuruna.. mesafeler ve şartlar izin vermiyor buna..
Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın...
Rahat Ve huzurlu uyu Abi.. 11 yılda geçse yürektesin..Yüreklerdesin..
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

Evet arkadaşlar Barış Abi'siz 11.yıldayız.Onun yokluğunu çok yogun olarak hissediyoruz içimizde.Barış Değerleri ve Eserlerinin unutulmaması için 10 yıl boyunca ne yaptıysak ve sadece şubatta değil her fırsatta onu andıysak 11. yılda ve ilerisindede yapmaya devam edeceğiz.Seni anlatılamayacak kadar çok seviyoruz BARIŞ ABİ kabrin nurla dolsun , mekanın cennet olsun...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....
- Andreas_Ryan
- Yeni Üye

- Andreas_Ryan
- Yeni Üye

- Andreas_Ryan
- Yeni Üye