[align=center]
[/align]Unutmamak lazım ki “bir kişinin adı en son ne zaman telaffuz edilirse o gün ölmüş oluyor insan, yani bir fizik olarak bu dünyayı terk etmek çok da önemli bir şey değil, nasıl olsa bir gün hepimiz terk edeceğimiz için…; ama adınız anılmadığı gün gerçek anlamda bu dünyayı terk etmiş oluyorsunuz.” Der büyük usta.
[align=center]
[/align]66. doğum gününü seninle kutlamak vardı.. İnanıyoruz ve tüm kalbimizle diliyoruz ki cennette dünyada doğduğun günü meleklerle kutluyorsundur.. her zaman doğrularını savunmaya bize öğrettiğin gibi doğru insan olmayı öğrenmeyi kendini geliştirmeyi tertemiz doğru yoldan gitmeyi.. Eğrinin büğrünün farkında olmayı o yoldan gitmeye devam edeceğiz..
Seni Çok Özledim MEHMET BARIŞ MANÇO..
CUMHURBAŞKANI olacaktın,
..Hatta bunu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e bile açıkça söylemiştir. Bodrum'da bir yaz, Manço Tatil Köyü'nün açılışında da yine anlatmıştı Demirel'e. Ve elbette bizlere de; ‘‘Ben hiçbir zaman partili filan olmadım. Politikadan anlamam, öğrenmek istediğim de yok. Ben politika dünyasına yeni bir boyut, yeni bir tat, yeni bir çizgi, farklı bir gusto ve renk getirmek istiyorum. Arkamda bunca milyonluk kitle var. Hem de 7'den 77'ye kadar... Hele halk seçsin, Cumhurbaşkanlığını benden başka kimse kazanamaz.’’
[/font]