BARIŞ SEVERLER ÖNERİ

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
ahmetyalcinkaya1992
Gelişen Üye
Gelişen Üye
İletişim:

BARIŞ SEVERLER ÖNERİ

Mesajgönderen ahmetyalcinkaya1992 » Prş Eki 30, 2008 15:36 pm

Barış Manço Severler Adına Bir Önerim Var ama nasıl anlatıcam bilemiyorum

Sayın Barışseverler

Barış Manço Anısına bir birlik kuralım adı da Barış Manço Birliği Bu birlik projesi merkezini siz seçin bende proje ve organizasyon başkanı ahmet yalçınkaya olucam sizin onayınıza bakalım

Barış Manço Severler Yorumlarını bekliyorum

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen manco_mania » Cmt Kas 01, 2008 01:17 am

Sevgili ahmet kardeşim düşüncen çok güzel ve anlamlı fakat bu projeyi gerçekleştiren ve güzel uygulamalar yapan dernekler var örneğin Barış Manço 7den 77ye barış ve sevgi derneği , moda gönüllüleri derneği ve Barış Manço rock derneği benim sana nacizane önerim yeni bir dernek kurmaktansa bunlara katıl ve bu dernekler içerisinde projelerini sun...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzr Kas 02, 2008 03:12 am

manco_mania kardeşim bu dediğin dernekleri konu olrak açarsan bende ÖĞRENİRİM ki farkında isen ben buradaki bir çok kişiden küçüğüm 15 yaşındayım manco_mania benden büyükmüsün bilmiyorum ama siz büyüklerimizden yardım talep ediyorum yani bu konuda derneklerden haberdar değilim lütfen yardımınızı istiyorum saygılar. Barış.

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen manco_mania » Pzr Kas 02, 2008 23:32 pm

Cem kardeşim ben sana linkleri vereyim burdan resmi sitesinden bakarak daha detaylı bilgi edinebilirsin www.barismancorock.org ve www.barismanco777.org bu siteler bahsettigim derneklerin siteleri bir göz at aradığın bilgiyi bulacaksındır...

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzt Kas 03, 2008 04:21 am

saol kardeşim benden büyükmüsün hala bilmiyorum ama ben adımın cem olmadığını söylim nikimin açılımı 1. barış Barış manço 2. si Cem karaca 3. sü Barış Akarsu ben bu üçünü çok seviyorum ve onların hayranıyım :) üçününde resmi sitelerindeyim ama adım cem değil Barış :) neyse ben sana özel mesaj atayım çünkü ben sana daha nasıl hitap edicemi bilmiyorum abimi kardeşimmi arkadaşımmı nasıl hitap edicemi bilemediğimden özel mesajla biraz konuşim :) ben bu siteleri bilmiyodum saol eline sağlık teşekkür ederim verdiğim bilgi için :)

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen manco_mania » Pzt Kas 03, 2008 21:46 pm

Barış kerdeşim bu arada benim yaşım 22 ama sen nasıl istersen öyle hitap edebilirsin Ahmet ismim :)

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Kas 09, 2008 22:50 pm

. . .
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzt Kas 10, 2008 01:22 am

bu nokta nokta nokta ''...'' ne oluyo acaba ?