Barış Manço Severler Adına Bir Önerim Var ama nasıl anlatıcam bilemiyorum
Sayın Barışseverler
Barış Manço Anısına bir birlik kuralım adı da Barış Manço Birliği Bu birlik projesi merkezini siz seçin bende proje ve organizasyon başkanı ahmet yalçınkaya olucam sizin onayınıza bakalım
Barış Manço Severler Yorumlarını bekliyorum
BARIŞ SEVERLER ÖNERİ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- ahmetyalcinkaya1992
- Gelişen Üye

- İletişim:
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

Sevgili ahmet kardeşim düşüncen çok güzel ve anlamlı fakat bu projeyi gerçekleştiren ve güzel uygulamalar yapan dernekler var örneğin Barış Manço 7den 77ye barış ve sevgi derneği , moda gönüllüleri derneği ve Barış Manço rock derneği benim sana nacizane önerim yeni bir dernek kurmaktansa bunlara katıl ve bu dernekler içerisinde projelerini sun...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
manco_mania kardeşim bu dediğin dernekleri konu olrak açarsan bende ÖĞRENİRİM ki farkında isen ben buradaki bir çok kişiden küçüğüm 15 yaşındayım manco_mania benden büyükmüsün bilmiyorum ama siz büyüklerimizden yardım talep ediyorum yani bu konuda derneklerden haberdar değilim lütfen yardımınızı istiyorum saygılar. Barış.
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

Cem kardeşim ben sana linkleri vereyim burdan resmi sitesinden bakarak daha detaylı bilgi edinebilirsin www.barismancorock.org ve www.barismanco777.org bu siteler bahsettigim derneklerin siteleri bir göz at aradığın bilgiyi bulacaksındır...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
saol kardeşim benden büyükmüsün hala bilmiyorum ama ben adımın cem olmadığını söylim nikimin açılımı 1. barış Barış manço 2. si Cem karaca 3. sü Barış Akarsu ben bu üçünü çok seviyorum ve onların hayranıyım
üçününde resmi sitelerindeyim ama adım cem değil Barış
neyse ben sana özel mesaj atayım çünkü ben sana daha nasıl hitap edicemi bilmiyorum abimi kardeşimmi arkadaşımmı nasıl hitap edicemi bilemediğimden özel mesajla biraz konuşim
ben bu siteleri bilmiyodum saol eline sağlık teşekkür ederim verdiğim bilgi için 
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim: