MANÇO TV KANALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Çrş Şub 06, 2008 01:55 am

jonturk_emre yazdı:
harlemci yazdı:Kurusıkı atıp tutmaya gerek yok, gerçekçi olun. böyle saçma bir fikir asla gerçekleşemez. kendi fantezilerinize başkalarını alet etmeyin. anket düzenleyelim olabilir diyenlerin yada destek verenlerin, bu konuyla ne kadar bilgileri var araştıralım. kalıbımı basarım hiç birisi daha tv kamerası görmemiştir. güldürmeyin yahu beni :geberdim:

ilginç ama ilk kez aynı fikirdeyim yani bence hayal

Kaba hesap çıkartacaktım konuyu gönder tuşuna basmışım.

Bir tv kamerası yaklaşık olarak 50 milyar yada üstü
Montaj masası makinesi nereden baksanız 200 milyar gibi bir rakam
siz bu kanalda elektrik su işçi bina yol su telefon v.s derken

sanırım diğer etkenleri yazmaya gerek yok. ya o kadar çok olabilecek şey varki, bi şiir yazın ne bileyim bi slayt yapın. veya trt ye mail atın. anma gününe gelin. azda gerçekçi olun.

Kullanıcı avatarı
mustafaerol
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen mustafaerol » Pzr Şub 24, 2008 03:22 am

haddim olmayarak bi fikir beyan etmek isterim: bu işe internet üzerinden yayın yapılarak başlansa nasıl olur???
tiz-i reftar olanın payine damen dolaşır. erişir menzil-i maksuda aheste giden :)

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzr Şub 24, 2008 15:36 pm

mustafaerol yazdı:haddim olmayarak bi fikir beyan etmek isterim: bu işe internet üzerinden yayın yapılarak başlansa nasıl olur???
ÇOK İYİ BRİ FİKİR ASLINDA.

Kullanıcı avatarı
darkkphonix
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen darkkphonix » Sal Nis 15, 2008 14:51 pm

Bence böyle bir şey olsa süper olurdu ama seninde dediğin gibi "ütopik" ama şöyle bir şeyler yapsalar..."Türkiye'nin En İyi Sanatçıları" olarak
"Eski" saantçılarımız sevdiklerimiz andıklarımız öyle birşey olsa çok iyi olurdu..

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Sal Nis 15, 2008 23:31 pm

ya aslında sadece Barış Manço,Moğollar cem karaca vs.gibi sanatçıların videolarının verilebileceiğ bir program da olsa yeter aslında

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

ya aslında sadece Barış Manço,Moğollar cem karaca vs.gibi sanatçıların videolarının verilebileceiğ bir program da olsa yeter aslında

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Kullanıcı avatarı
darkkphonix
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen darkkphonix » Çrş Nis 16, 2008 00:04 am

Ama o sizce yeter arkadaşlar biraz daha mantıklı düşününce bunun bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyorum...

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cum Nis 18, 2008 12:14 pm

''MANÇO TV hayali gerçekleşiyor...'' kardeşim böle sölemişsin sonun da ama olma mış işte bu olmaz çünkü çoğu tv kanalları yöneticisi böle bişi yapmaz sadece anma gecesi gibi bişiler olur ama kanal'dan bahsediyoruz burda bir günlük tv programından bilke değil zaten bir günlük tv programında barış abi için bi gün bile yapılmıyo kanal hiç yapılmazlar ama ilerde belki bi barışcı olursa bir kanal olabilir ama başlıkta öle demen çok kötü yeni başlığı görenler seviniyo girip okuyunca da tık yok böle yapıp da burdaki kişileri üzme bence sadece bunu yaparsın bir şeyi doğru başlık açıp söle olurmu

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cum Nis 18, 2008 17:14 pm

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:''MANÇO TV hayali gerçekleşiyor...'' kardeşim böle sölemişsin sonun da ama olma mış işte bu olmaz çünkü çoğu tv kanalları yöneticisi böle bişi yapmaz sadece anma gecesi gibi bişiler olur ama kanal'dan bahsediyoruz burda bir günlük tv programından bilke değil zaten bir günlük tv programında barış abi için bi gün bile yapılmıyo kanal hiç yapılmazlar ama ilerde belki bi barışcı olursa bir kanal olabilir ama başlıkta öle demen çok kötü yeni başlığı görenler seviniyo girip okuyunca da tık yok böle yapıp da burdaki kişileri üzme bence sadece bunu yaparsın bir şeyi doğru başlık açıp söle olurmu

senede bir 10 saniye anılmıyor. neden bir tv kanalı açılsın ki. maddiyatınız varsa siz bana verin parayı ben açarım her türlü 8)

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cmt Nis 19, 2008 11:32 am

ömer kardeşim adın ömermi bilmiyorum ama dicem şu ki sen bu kadar mesajı yazmışsın ama bu mesajın o kadar boş ki siz bana parayı verin ben açarım bu ne biçim bi sözcük kullanma hemde burda BARIŞ mançonun sitesinde yuvasın da hiç yakıştıramıyorum bunu sana bence lütfen düzgün konuş bu konu adına cevap vermeyi dene olmaz mı boş cvp değil lütfen senden rica ediyorum burası normal bir yer değil farkın da ol ve yazılarına biraz ciddiyet kat

Kullanıcı avatarı
ahmetaykan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Manço Tv

Mesajgönderen ahmetaykan » Cmt May 31, 2008 11:06 am

sevgili gönlümüzü buluşturan Allaha şükürler olsun..
manço tv yi kurmayı çok isteriz. ancak bunun için bir medya patronu nun yada oralarda bir yerlerde çalışan birilerinin desteklemesiyle finans edilmesiyle olabilir. umarım ki inşaallah olur. yeni nesilin ve bizlerin israrla bu programlara ihtiyavımız var. sizler çok nitelikli kardeşlerimsiniz. dua edelim ki olsun.. Manço tv.
Bir Barışmanço sevdalısı olrak ben; Dünyaya geç geldiğimi düşünüyorum..

BM

Mesajgönderen BM » Cmt May 31, 2008 21:11 pm

Vallahi bir TV kanalı ayda 1.5 Milyon $'a dönüyormuş. Bu parayı karşılayabilecek olanınız varsa hiç durmasın.

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cmt May 31, 2008 23:23 pm

hayal arkadaslar
Emre başkaya

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Sal Haz 03, 2008 11:07 am

Ya işte Emre Abide sölüyo doğru sölüyo hayal bunun olması imkansız olmuş olsaydı kardeşlerim mutlaka buraya girip sölerdi o kişi ben bir tv kurmak istiyorum BARIŞ manço adına onu yaşatmak içöin vede resmi site olrak bura açıklıyorum derdi ama nerde :) umarım bir gün hayalde olsao lur

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Sal Haz 03, 2008 20:45 pm

İNSALLAH
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
alp1985alp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen alp1985alp » Cum Ağu 22, 2008 18:14 pm

kanal fikri mantıklı gelmedi bana......

trtye ömrünü vermiş bi isim olan Barış Manço'ya en fazla yer vermesi gereken kurum trtyken onun saçma yayın anlayışıyla kanal kurulma fikri bence aynı mantıksızlık paralelinde gider!!

trtyi siyasi çalkantılardan kurtarıp Barış Manço'nun kültür elçiliği rolünü devam ettirmesine öncü olmalıyız bence, yoksa anca burda birbirimizle didişir dururuz "kanal kurulsun mu kurulmasın mı" diye

Kullanıcı avatarı
alp1985alp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen alp1985alp » Cum Ağu 22, 2008 18:20 pm

ayrıca kanal kurma gibi son derece ÜTOPİK bi fikirde ısrarcı olan arkadaşlarımın KANAL1 örneğine eğilip orda dönen parayı araştırmalarını da rica ediyorum bi zahmet baksınlar kanal kurmak döndürmek o kadar kolay mı acaba?!?

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Cmt Ağu 23, 2008 21:50 pm

Arkadaşlar bir çok kişinin yorumunu okudum.. once bu projeye destek veren herkesi kutluyorum. sonuçta iyi niyetli yaklaşımlar ve bişeyler yapma çabaları..

ben görüşümü yazıyorum diye kimse umudunu yitirmez, nasıl ki ben dedim diye projeye başlanmadı.

normal bir kanal için şartlar oldukça zor görünüyor. şuan imkansız gibi bişey.

internet tv konusunda açıkçası bir benzerini görmedim eğer bir örnek varsa ricam bilen bir arkadaş örnek site gösterebilir mi?

birde önerim var TV yapamıyoruz diye bişeylerden mahrum kalmayalım kendi video sitemiz olamaz mı? youtube veya pikniktube gibisinden belkide böyle başlamak en iyisi olur...
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cmt Ağu 23, 2008 22:35 pm

serk@n yazdı:Arkadaşlar bir çok kişinin yorumunu okudum.. once bu projeye destek veren herkesi kutluyorum. sonuçta iyi niyetli yaklaşımlar ve bişeyler yapma çabaları..

ben görüşümü yazıyorum diye kimse umudunu yitirmez, nasıl ki ben dedim diye projeye başlanmadı.

normal bir kanal için şartlar oldukça zor görünüyor. şuan imkansız gibi bişey.

internet tv konusunda açıkçası bir benzerini görmedim eğer bir örnek varsa ricam bilen bir arkadaş örnek site gösterebilir mi?

birde önerim var TV yapamıyoruz diye bişeylerden mahrum kalmayalım kendi video sitemiz olamaz mı? youtube veya pikniktube gibisinden belkide böyle başlamak en iyisi olur...

Serkan kardeşim bu dediğin konularla ilgili birşeyler yapmaya çalışan kişiler var bende bişiler yapmaya çalışıyorum mesela daha düne kadar bir değerli üyeyle birlikte site açtık bu siteye video koyduk bir çok dailmon diye bir video sitesinden yükledik ama şöyle bişi oldu oda youtube gibi kilitlendi şimdi ise bu videoları tekrasr kaydedip sonrasında ise bir yolla yeniden üyelerimize sunmak çabasındayız vede ahmet yalçınkaya adlı kişi vede üye oda barış manço tv'sini site olrak kuruyo oda bir şeyler yapmaya çalışıyo bakalım umarı mzamanla daha iyi şeyler yaparız herşey barış abi ve diğer barışcı kardeşlerimiz için...

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Pzt Ağu 25, 2008 21:12 pm

Ben kaç yıldır demek olar ki bütün saatim kumanda elimde tv-ye bakıyorum en çok türk tvleri izliyorum amma hiç şimdiye kadar Barş Manço hakkında bi brakın bi program bi haberde bile danışılmadı bence Manço tv olursa muhteşem olur amma gerçekci de olmalıyız en az haftada 1 gün 1 saatlik program olsa bence ....

Bunun aslında bi yolu var biz kaç kişiyiz burada hepimiz trt show tv ntv ne bileyim her tvye en esas trtye e-mektup yazalı program için hiç deyilse Barış Mançonun eski programlarını tekraren versinler ne derseniz?
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az

Kullanıcı avatarı
alp1985alp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen alp1985alp » Prş Ağu 28, 2008 14:27 pm

bence de trt1 pazar günlerini bu iş için ayırmalı saçma sapan yandaş gazetecileri çıkarıp açık oturum<!!> yapacağına..........

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Prş Ağu 28, 2008 19:19 pm

Kardeşlerim ona bakarsanız bence bende şöyle bir yorum daha söyliğim trt kanalına bir çok barış mançocu mektuıp yazıp göndeririz ve mektuplar çoğaldığın da haliyle görücekler ve onlardan ricamız barış manço anısına tv kurmaları değilde sadece barış manço adına bir kaç hafta aralıklarla barış mançoyu anan videolar şarkılar program videolarını yayınlarlar ama bu projede zaten internette kurulucak Barış Manço Tv'mizde mutlaka yayınlanacaktır emin olun ve bu ratdeden sonra artık tartışmayada veya konuşmaYA da bence gerek yok bence ama yorum söylicek veya başka öneriler sunucak varsa söylesin :)

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Pzr Eyl 14, 2008 01:28 am

her seyin basi haayldir. hayal olmadan hic bir sey olmaz. insallah hayalin ve hayalimiz gecek olur kardesim. sen bu kadar inaniyorsan bu hayal gerceklesir. biz de elmizden geleni yapmaya geyret ederiz insallah.

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen manco_mania » Pzr Eki 19, 2008 15:59 pm

Bu proje gerçektem çok güzel olur arkadaşlar ama kanal kurmak gerçekten kolay bir iş degil bunun için medya sektöründe deneyimi olan ve aktif olarak çalışan kişilere ve kanalın açılmasını saglayacak maddi destege ihtiyaç vardır.Fakat bir internet tv kurulabilir...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....