Herkes bir üstteki üyenin hakkında ilk izlenimlerini yazsın
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
rapin_kizi__ yazdı:youtubede paylaşımlarını gördüğüm cok saygı ve hayranlık duydugum bır abım sanırım (:
ne!!! abi mi?
adından da anlışalcağı rap'ci.... tahminen dinlediği sanatcı SAGOPA KAJMER sanırım.
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
memet59 yazdı:rapin_kizi__ yazdı:youtubede paylaşımlarını gördüğüm cok saygı ve hayranlık duydugum bır abım sanırım (:
ne!!! abi mi?bende bir turlu tanışma fırsatı bulamadığım bir saygı değer bir barış sever dostum...ayrıca benim yaşım daha 18 o kadar büyüdüm mü?
adından da anlışalcağı rap'ci.... tahminen dinlediği sanatcı SAGOPA KAJMER sanırım.
aa ne bilyim öyle sandım (: evet ama tabıkı turkce rapin ½51 i benden sorulabılır (= rap ve klasik müzik dinliyorum (=
abim sandıgım ama benden sadece 1 yaş büyük olan ama karakterinin bayağı olgun oldugunu dusundugum arkadas
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
rapin_kizi__ yazdı:memet59 yazdı:rapin_kizi__ yazdı:youtubede paylaşımlarını gördüğüm cok saygı ve hayranlık duydugum bır abım sanırım (:
ne!!! abi mi?bende bir turlu tanışma fırsatı bulamadığım bir saygı değer bir barış sever dostum...ayrıca benim yaşım daha 18 o kadar büyüdüm mü?
aa ne bilyim öyle sandım (: evet ama tabıkı turkce rapin ½51 i benden sorulabılır (= rap ve klasik müzik dinliyorum (=
abim sandıgım ama benden sadece 1 yaş büyük olan ama karakterinin bayağı olgun oldugunu dusundugum arkadas
off bu isim!!! bu bennim nick varya çok başıma dert oldu...kimisi amca dedi,kimisi abi dedi
sohbet için teşekkürler
- efemanco
- Demirbaş Üye

nıhahaha ilahi...memet59 yazdı:rapin_kizi__ yazdı:memet59 yazdı:rapin_kizi__ yazdı:youtubede paylaşımlarını gördüğüm cok saygı ve hayranlık duydugum bır abım sanırım (:
off bu isim!!! bu bennim nick varya çok başıma dert oldu...kimisi amca dedi,kimisi abi dedi...memet59 bu 59 yüzünden herkes beni büyük sanıyor...59 ne anlama geliyor....ilk okul numaram...
![]()
sohbet için teşekkürler
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
efemanco yazdı:nıhahaha ilahi...memet59 yazdı:rapin_kizi__ yazdı:memet59 yazdı:rapin_kizi__ yazdı:youtubede paylaşımlarını gördüğüm cok saygı ve hayranlık duydugum bır abım sanırım (:
off bu isim!!! bu bennim nick varya çok başıma dert oldu...kimisi amca dedi,kimisi abi dedi...memet59 bu 59 yüzünden herkes beni büyük sanıyor...59 ne anlama geliyor....ilk okul numaram...
![]()
sohbet için teşekkürler
- manco halil
- Profesyonel

dssd
ben pınar hakkında yazıcam valla ne dıyeyım o benım için bırtane hatta ondan baska yok dıyebılırım ınsanlık üzerıne bılıyorum onu cok kızdırıyorum ama yınede cok severım onu ..sevgı ve barışla kal pınar..
halil
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
evet kendısıde benı cok sınır edıyor ama ıste arkadaslık katlanıyoruzzz
ya ne bılım bende 195 mi yapsam ne (: okul numaran oldugu hı aklıma gelmedıkı ben o yuzden demedım abı dıye benım aklıma plaka kodları gelmıstı (: ne bılım boyle bı agır abılık havan var be mehmet ABII

ya ne bılım bende 195 mi yapsam ne (: okul numaran oldugu hı aklıma gelmedıkı ben o yuzden demedım abı dıye benım aklıma plaka kodları gelmıstı (: ne bılım boyle bı agır abılık havan var be mehmet ABII
rapin_kizi__ yazdı:evet kendısıde benı cok sınır edıyor ama ıste arkadaslık katlanıyoruzzz![]()
ya ne bılım bende 195 mi yapsam ne (: okul numaran oldugu hı aklıma gelmedıkı ben o yuzden demedım abı dıye benım aklıma plaka kodları gelmıstı (: ne bılım boyle bı agır abılık havan var be mehmet ABII![]()
estağfuruullah ne ağırlığı
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- manco halil
- Profesyonel

hoypo capkın afrasyano sakıne demedımmı kurtalan espres
merhaba barıs severler pınarımla barışdık yıne cok mutluyum canım benım ya kendıne ıyı bak ıst buldakı eglencemızde beklıyorum senı sevgı ve barışla kal..
halil
- manco halil
- Profesyonel

yokkkkk
bır sen güzelsın çünkı bu sekılde bır seni sevdım sadece seni........
sen gözlerımın ufkunda tüterke
hüzün yağmurları yagmazdı gönlerıme
iliman ıklımınde dolardı içim
nasılda sokulurdu ellerım ellerıne
ince bır yaprakdı şaçların
yaşlanmış ağacımın dallarında
en gür safaklarda sökerdi
aşkımızın yollarında
sen sıcak gülüşlerde yaşardın
avuçlarında hep bahar yağmuru
yırmı yaşın ellerıyle oksardın beni
uzandımız gök mavıydı ve denız duru
kaçıp sana sıgınırdım
geceler üstüme üstüme gelınce
sonsuz mutluluklar ormanında
bır nazlı geyık gıbıydın ınce
bır sen güzeldın benım için
bırde yüzünde açan karanfil
öyle çok esiyordunkı içimde
bahar rüzgarı gıbı efil efil
bunu çok sevdıgım pınar manço ......................................
sen gözlerımın ufkunda tüterke
hüzün yağmurları yagmazdı gönlerıme
iliman ıklımınde dolardı içim
nasılda sokulurdu ellerım ellerıne
ince bır yaprakdı şaçların
yaşlanmış ağacımın dallarında
en gür safaklarda sökerdi
aşkımızın yollarında
sen sıcak gülüşlerde yaşardın
avuçlarında hep bahar yağmuru
yırmı yaşın ellerıyle oksardın beni
uzandımız gök mavıydı ve denız duru
kaçıp sana sıgınırdım
geceler üstüme üstüme gelınce
sonsuz mutluluklar ormanında
bır nazlı geyık gıbıydın ınce
bır sen güzeldın benım için
bırde yüzünde açan karanfil
öyle çok esiyordunkı içimde
bahar rüzgarı gıbı efil efil
bunu çok sevdıgım pınar manço ......................................
halil
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
memet59 yazdı:rapin_kizi__ yazdı:evet kendısıde benı cok sınır edıyor ama ıste arkadaslık katlanıyoruzzz![]()
ya ne bılım bende 195 mi yapsam ne (: okul numaran oldugu hı aklıma gelmedıkı ben o yuzden demedım abı dıye benım aklıma plaka kodları gelmıstı (: ne bılım boyle bı agır abılık havan var be mehmet ABII![]()
estağfuruullah ne ağırlığınerden çıktı bu ağırlık lafı...herkese çok mu dayılanıyorum
cevap bekliyorum
ağırlık derken öyle bıldıgımız ağırlık degıl efendi olgun aklı yerınde tabırı caızse oturması bilen insan(:
rapin_kizi__ yazdı:memet59 yazdı:rapin_kizi__ yazdı:evet kendısıde benı cok sınır edıyor ama ıste arkadaslık katlanıyoruzzz![]()
estağfuruullah ne ağırlığınerden çıktı bu ağırlık lafı...herkese çok mu dayılanıyorum
cevap bekliyorum
ağırlık derken öyle bıldıgımız ağırlık degıl efendi olgun aklı yerınde tabırı caızse oturması bilen insan(:
oooooooo o zaman burdakiler benim hakkımda bunları düşünüyorlarsa hepsine teker teker teşekkür ediyorum...
tabiki sanada
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim: