8 Şubat 2004-2008 | Cem Karaca'sız 4. yıl...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
8 Şubat 2004-2008 | Cem Karaca'sız 4. yıl...
Büyük isimlerimizden ve Barış Abi'mizin de yakın dostu Cem Karaca'yı ölüm yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz...
Galatasaray,İstanbul
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- mgogebakan
- Üst Düzey Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
dün başıma çok kötü bi olay geldı cem karaca ıle ılgılı
bılgısayarın başındayım ablam dedı cem karacanın tamırcı cıragının vıdeosunu acsana bı sahneyı unuttum aklıma gelmıyor bakalım diye.. o sırada bızım okuldan 10 lardan bı kızla konusuyoruz. kızada attım sende ızle cok süper diye.. attım bız ızledık konustuk sarkı ustune.. sonra kız: 'YA PINAR BİRŞEY SORMAM LAZIM CEM KARACA KİMDİ! dedi o an kendımı camdan asagı atmak ıstedım.. şaka yaptgını dusundum dlga gecme falan dıyorum.kız cıdden kım dedı
tam o andada kızın kişisel iletisinde demet akalının dınledıgı gozukmekteydi... gerisi varın siz dusunun..
bılgısayarın başındayım ablam dedı cem karacanın tamırcı cıragının vıdeosunu acsana bı sahneyı unuttum aklıma gelmıyor bakalım diye.. o sırada bızım okuldan 10 lardan bı kızla konusuyoruz. kızada attım sende ızle cok süper diye.. attım bız ızledık konustuk sarkı ustune.. sonra kız: 'YA PINAR BİRŞEY SORMAM LAZIM CEM KARACA KİMDİ! dedi o an kendımı camdan asagı atmak ıstedım.. şaka yaptgını dusundum dlga gecme falan dıyorum.kız cıdden kım dedı
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM