İşte Nihat Genç'in Barış abimiz hakkında haksız eleştirileri

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

İşte Nihat Genç'in Barış abimiz hakkında haksız eleştirileri

Mesajgönderen jonturk_emre » Prş Şub 14, 2008 19:44 pm

Resim

görmeyenler için...

bu kadar aşırı nasıl gitmiş bu adam anlamadım

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Prş Şub 14, 2008 20:40 pm

bu konuyla ilgili kendisine mail attım ama cevap verme nezaketinde bulunmadı...neyse önemlide değil cevap vermesi...bu ülkede BARIŞ MANÇO öldü milyonlar uğurladı,ne kadar seveni olduğunu dünya alem gördü acaba nihay bey böyle bir uğurlamayı hayal edebiliyormu bu kadar seveni olacakmı kendi kendine konuşup ağlayan bir adam işte bırakın devam etsin... :!:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
barışmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen barışmania » Cum Şub 15, 2008 01:12 am

alllahım insanlar da bir sorun var ya nihat genç popüler olmak için barış abimizi kullanmış alllah akıl fikir versin boşverin arkadaşlar nihat genç çokda ciddiye alınacak bir insan değil bu ülkede oda sadece salak aptal şeyler yazarak aptal insanların ilgisini çekebilmiş biri kimki o tabiki bi hiç!!!barış MANÇO gibi olsun onun en ufacık bir özelliğine sahip olsun ondan snr konbuşsun akıllı!!! tahammülüm yok böle insanlara özelliklede barış manço ismini kullanmışsa ama boşverin önemsiz bir şahsiyet konuşşun dursun onu ciddiye alanda ztn onun gibidir değmez öle insanların yaptığı yorum yorum bile sayılmaz.kimse aptal değil herkes herkesi bilio tanıooooo :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet:

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Cum Şub 15, 2008 10:17 am

Bu adama! (adam demeye elim de varmıyo ama siz anlarsınız, biz yine de Barış çizgisinden ayrılıp böylelerinin seviyesine düşmeyelim) yorum yazmaya dahi gerek yok ve bakın Barış abi sanki bunları sezmiş gibi ne diyor şarkı sözünde;;;

Adım anılmaz oldu, kapım çalınmaz oldu,
Ömrümün sonbaharında...

Barış abi böyle diyor ama şarkının sonunda bizlere hitap ediyor yani böyle densizlerle savaşan,böylelerine papuç bırakmayan bizlere diyorki;;;

Hala beni dinleyen bir kaç dostum kaldı,
Ömrümün son baharında...

Kıyamete kadar bu BARIŞ sevgisinin yaşayacağından kimsenin şüphesi olmasın işte o kadar...

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Şub 15, 2008 12:06 pm

Mançolayizm yazdı:Bu adama! (adam demeye elim de varmıyo ama siz anlarsınız, biz yine de Barış çizgisinden ayrılıp böylelerinin seviyesine düşmeyelim) yorum yazmaya dahi gerek yok ve bakın Barış abi sanki bunları sezmiş gibi ne diyor şarkı sözünde;;;

Adım anılmaz oldu, kapım çalınmaz oldu,
Ömrümün sonbaharında...

Barış abi böyle diyor ama şarkının sonunda bizlere hitap ediyor yani böyle densizlerle savaşan,böylelerine papuç bırakmayan bizlere diyorki;;;

Hala beni dinleyen bir kaç dostum kaldı,
Ömrümün son baharında...

Kıyamete kadar bu BARIŞ sevgisinin yaşayacağından kimsenin şüphesi olmasın işte o kadar...

yazınız için tebrikler valla :alkis:
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Cum Şub 15, 2008 12:55 pm

Eyvallah kardeşim...

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Cum Şub 15, 2008 21:39 pm

Nihat Paşa'ya burdan bir soru:Sen öldüğünde Hikmet Şimşek,Cem Karaca ve Barış Manço gibi anılacak mısın bakalım.Hikmet Şimşek yurt dışında birçok senfoni orkestrasını yöneterek,Cem Karaca ve Barış Manço düşünceleriyle,şarkılarıyla yaptıkları programlarla anılıyor.Peki sen öldüğün zaman kim senin hangi tarafını neyle hatırlayacak?Kim Barış Manço için 9 yıldır yapılan anma törenine benzer bir tören düzenleyecek?O müzisyenler bizlere dünyayı,dünyayı da bize tanıttılar?Bize sen nyi tanıttın? :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet:
Beyhude geçti yıllar,silindi hatıralar,geride kalan bir avuç yalan...

Kullanıcı avatarı
barış_gitar
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen barış_gitar » Cum Şub 15, 2008 21:43 pm

çok yazık demekten başka birşey bulamıyorum

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Cum Şub 15, 2008 21:45 pm

:cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet:

Kullanıcı avatarı
barışmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen barışmania » Cum Şub 15, 2008 22:42 pm

NE SANIYORSA KENDİNİ YAZMIŞ İŞTE :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet:

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Pzr Şub 17, 2008 11:47 am

ya inanamıyorum türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük koministindende bunlar beklenirdi,yanlış anlamayın sizde kominist olabilirsiniz ama bu kadarda siyasi düşünülmezki,yok yardım etmiomuş yok antika koleksiyonu varmış çalmadı çırpmadı ya ayrıca kendisine baksın öle bi şöhreti yoksa ona buna sataşmaklada olmaz sölediği boşşeyler ya takılmaya değmez barış maçoyu seviyoruz die beyni yıkanmış aptallarmıyız biz ya,cüzzi irade diye bişey var bilmiyosa öğrensin ben ne 12 eylül gördüm nede bi iki şarkısını biliyorum onun yaşam felsefesini biliorum kültürel eksiklikmiş oğullarına koyduğu isimleri beğenememiş paşam,anlamayana anlatmak ile uğraşamam ama bukadar hakarete dayanamadım.kim ne derse desin evet kötü yanlarıda olabilir oda insan ama bende onu insan olarak düşünce olarak seviyor ve taktir ediorum barış abimizi...
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzr Şub 17, 2008 15:43 pm

yıllardır aklımda bi anormal bi durum vardı... diyordum mançonun hiç mi düşmanı yok...varmış gayet de normal....bu adamı sallayıp da adamı meşhur edeceğime giderim barış manço anmalarına giderim müze açılışına Manço yu yaşatırım o,nu değil .Değil mi arkadaşlar müze açılışına HAZIR MIYIZ?????

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Pzr Şub 17, 2008 16:14 pm

nihat geç'in (sözde) her eleştirisine (yalanına) verilecek cevaplar o kadar basit ki, üstelik bunu için koyu bir manço fanı olmaya dahi gerek yok..Biraz onu tanıyan herkes bunların saçmalık olduğunu bilir. Durum bu kadar açıkken nedir bu nefret peki..

Bunun sebebi yazarın dönemsel ideolojisinden kaynaklanmaktadır. Dönmesel diyorum çünkü şu anda kendisi muhafazakar ulusalcı görüşler beyan etmektedir televizyon programında.

O dönemdeki (sol demek içimden gelmiyor solculuk böyle olmaz) ideolojisi şüphesiz manço'nun onda bıraktığı izlenimlere uyuşmuyordu. Nasıl olabilirdi de tüm tvler kendisine solcu denmeyecek bir adamı bu kadar gündemde tutar, bu adamın arkasından milyonlar ağlardı. Kesin bir kıskançlık duygusu.. çünkü "o dönemdeki ideolojisinde" olan kimse için bu kadar göz yaşı dökülmemişti. bundan sıyrılmak kolay oldu. Ağlayanlara "aptal" dedi.

gecekonduda güneydoğuda nerdeyse hergün birileri ölüyordu ve ölmeye de devam ediyor. Allah en kısa zamanda bitirir inşallah. Ama toplum hep önderleri, sembolleri ve sanatçıları için topluca reaksiyon verir.

Yakın bir zamanda güneydoğuda toplanan pislik grupları bayraklarımızı indirdiler. nedeni pislikbaşının yakalanmasının yıldönümü. orada görevli askerin polisin yerine koydunuz mu hiç kendinizi. nöbet tuttuğunuz bayrak direği gözlerinizin önünde indiriliyor. allah biliyor ya içimden neler geçiyor onlar için yazacak, onlara yapılacak..ama ülkemizde demokrasi var. sadece türkiye için yazılmış, sadece türkiyede uygulanan bir demokrasi. haini kucaklayan demokrasi. lanet olası demokrasi..

bu yazdıklarımı şimdilerde yazar da söylüyor kendi programlarında.. dedim ya dönemsel ideoloji diye.. o zaman söylüyordu "doğuda ölenler için ağlyormusunuz" diye. ama manço bölücü cümleler kurmadı, kendisini "sanatçı" yapacak, ölümüyle bir avuç "özgürlük savaşçısı kalemi" ağlatacak..

mançodan cümle arayan dinlesin herhngi bir şarkısını..onlar da biliyor da işlerine gelmiyor birlik beraberlik cümleleri.

Kullanıcı avatarı
ali TİTAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ali TİTAN » Sal Mar 04, 2008 14:59 pm

NİHAT YAZISINDA BARIŞ MANÇO İLE AYNI GÜN SEKİZ ÇOCUĞUN GECEKONDUDA SOĞUKTAN ÖLDÜĞÜNÜ KİMSENİN İLGİLENMEDİNİ SÖYLÜYOR İŞTE ANCAK ÖLÜNCE ARKASINDAN ELEŞTİRİLER YAPMIŞ OLDUĞU O ADAM BARIŞ ABİMİZ YAŞIYOR OLUPTA O ÇOCUKLARIN HABERİNİ GÖRSE BELKİ DE HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLARDI HERKES BİLİYOR DOĞRULARI NİHAT BİZİM MİDEMİZDE BARIŞ MANÇO GİBİ KİŞİLERİ DEĞİL SENİN GİBİ ÖLMÜŞ İNSANLARIN ARKASINDAN YAZI YAZAN YAZARIM DİYE GEÇİNEN BUDALALARI GÖRÜNCE BULANIYOR KUSASIMIZ GELİYOR UZUN SAÇLI DEV ADAM BARIŞ ABİ ALDIRMA BU CÜCELERE...

rapci_ve_yakisikli_emre
Yeni Üye
Yeni Üye

söylediklerinin bir kısmı doğru

Mesajgönderen rapci_ve_yakisikli_emre » Sal Mar 04, 2008 23:55 pm

ama barış manço hakında yadklarının çoğu yanlış.Lale Manço zaten başka birisiyle artık evlendi.Neyse.
rapçi emre

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Re: söylediklerinin bir kısmı doğru

Mesajgönderen fairground » Çrş Mar 05, 2008 01:18 am

rapci_ve_yakisikli_emre yazdı:ama barış manço hakında yadklarının çoğu yanlış.Lale Manço zaten başka birisiyle artık evlendi.Neyse.

çoğu yanlışsa doğruları yazabilir misin?
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

rapci_ve_yakisikli_emre
Yeni Üye
Yeni Üye

mesela çocuklara parçalar yapması güzel birşeydi

Mesajgönderen rapci_ve_yakisikli_emre » Cum Mar 21, 2008 01:38 am

arkadaşım eşşek ayı gibi.
rapçi emre

rapci_ve_yakisikli_emre
Yeni Üye
Yeni Üye

sonra

Mesajgönderen rapci_ve_yakisikli_emre » Cum Mar 21, 2008 01:44 am

Kurtalan Ekspres'i de çok severdi kendisi.Onlara kötü davrandığını düşünmüyorum.
rapçi emre

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Re: mesela çocuklara parçalar yapması güzel birşeydi

Mesajgönderen fairground » Cum Mar 21, 2008 01:46 am

rapci_ve_yakisikli_emre yazdı:arkadaşım eşşek ayı gibi.

eee ne olmuş bu şarkılara..
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

rapci_ve_yakisikli_emre
Yeni Üye
Yeni Üye

daha sonra

Mesajgönderen rapci_ve_yakisikli_emre » Cum Mar 21, 2008 01:46 am

Bizlere programında dünyayı tanıtmıştı.Senler boyu verdiği konserler programlaa ıkmaları tabii ki tv'lerde görüntülenecekti.Nihat genç bunda da haksız.
rapçi emre

Kullanıcı avatarı
ali TİTAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ali TİTAN » Pzt May 12, 2008 18:27 pm

NİHATTTTT ÇENENİ KAPATTTTT

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Prş Haz 05, 2008 22:21 pm

pes :amanin: öle bi yerden bakmışki yazık çok yazık....

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Haz 05, 2008 23:36 pm

önce söylene bakıcaksın adammı dıye degılse neden tenezül edip kafamızı takıyoruz??
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
darkkphonix
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen darkkphonix » Cum Haz 06, 2008 00:30 am

Bela okumaktan nefret ederim insanın döner başını bulur derler ama senin gibi bir adama da!..... :kizgin: :kizgin: :kizgin: sen nesin ya devrimcimiisin? ona buna b*k atarak mı olunuyor? Terbiyesiz!..Sen nasıl birisin ki böyle birşey yazabiliyorsun hiç mi aklın yok senin ha sen Barış manço nun arkasında kaç kişi olduğunu biliyormusun?..sen bizim ne kadar kişi olduğumuzu biliyormusun elbet birqün hesap qünü qeLecek..ister barış severlerden..ister başka birinden.. :cinnet: :cinnet: :cinnet:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Haz 06, 2008 11:19 am

ne dedım ben?_ adam sayıp cevap verıyorsunuz bıde.. once bırı adam olmalı ınsan olmalı karsınızdakı sızde cevap verın..ılgı cekmek amacıyla kendını adam sanıp laf ettıgı ıcın acıyorum sadece ona.
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM