BARIŞ MANÇO'YU SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
BARIŞ MANÇO'YU SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ...
Öldüğünde hepimiz sanki öz babasını kaybetmiş gibiydik.O olmadan çoğu şeyinde olmayacağını öğrendik.Çok özledik.Erken yaşta zamansız kaybettik.Bize ondan yadigar eserleri kaldı.Elimizden geldiğince onun eserlerini yeni nesile aktarmamız en büyük görevimiz.
Büyük usta'ya ölümünün yıldönümünde Allah'tan rahmet diliyorum.Mezarına gelemeyeceğim için kendisinden özür diliyorum.Ama en yakın zamanda geleceğimin sözünü veriyorum.
Gerçekten çok hüzünlü bir gün.O'nu kaybettiğimiz gün geliyor aklıma.Tüm Türkiye nasılda bir olmuştuk gözyaşları dökmüştük söylenecek şey bulamıyorum sadece kaybedilen büyük bir değer...
ADAM OLMUŞ VE ADAM OLACAK ÇOCUKLARIN...
Büyük usta'ya ölümünün yıldönümünde Allah'tan rahmet diliyorum.Mezarına gelemeyeceğim için kendisinden özür diliyorum.Ama en yakın zamanda geleceğimin sözünü veriyorum.
Gerçekten çok hüzünlü bir gün.O'nu kaybettiğimiz gün geliyor aklıma.Tüm Türkiye nasılda bir olmuştuk gözyaşları dökmüştük söylenecek şey bulamıyorum sadece kaybedilen büyük bir değer...
ADAM OLMUŞ VE ADAM OLACAK ÇOCUKLARIN...
Emre başkaya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
o gün hayatla tanıstıgım ılk defa bıseyın cıdden farkına varp onun ıcın agladıgım gundu.ben o gunu hayatın acı tarafını ogrendıgım gun olarak alıyorum.
ben orda olmak ıcın caba sarfedicem.ıns bu gununde onun yanında olablrm.elımden gelen herseyı yapıcam.ama bı skeılde olmazsa emreye eşlik edicem(gtsemde yne eşlk edicemde..)
ben orda olmak ıcın caba sarfedicem.ıns bu gununde onun yanında olablrm.elımden gelen herseyı yapıcam.ama bı skeılde olmazsa emreye eşlik edicem(gtsemde yne eşlk edicemde..)
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
ALLH SANA GANI-GANI RAHMET EYLESIN BÜYÜK USTADIM GÖZLERİMDE YAŞ KALBİMDE SIZI UNUTMADIM SENİ İSTESEMDE UNUTMAM İMKANSIZ KALBİM ATDIKCA SEN BENİM KALBİMDESİN ÇÜNKİ SENİ KALBİME YAZDIM

Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az
http://www.kurtlarvadisi.az
- Bana Sen LazımsıN
- Yeni Üye

- İletişim:
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=5 ... 2008/01/31
tıklayın arkadaşlar ve yorumlarınızı yazınız...
tıklayın arkadaşlar ve yorumlarınızı yazınız...
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
DOGUKAN MANCO, BARIS MANCO OZEL PROGRAMI BU AKSAM SAAT 6 DA
DOGUKAN MANCO, BARIS MANCO OZEL PROGRAMI BU AKSAM 3 SUBAT SAAT 6 DA www.floridaturkradyosu.com
AMERIKA BIRLESIK DEVLETLERI TOPRAKLARINDAN FM BANDI UZERINDEN TURKCE YAYIN YAPAN ILK VE TEK RADYO ISTASYONU www.floridaturkradyosu.com
- mgogebakan
- Üst Düzey Üye