ewwt sana katılıorum gezzgincik,,kafası iyiyken verdiiği bi demeç olsa gerek,ya bu adamın dengesis olduunu bilirdimde bu kadar saçmalayacağını düşünmemiştim,bu ne saygısızlık terbiyesislik :x :x yaaa en iisi ben susim yoksa fena şeyler yazacam gibime gelio,okuyunca o kadar tuhaflaştım ki bu kadar olur,yaa bide bu adam barış abinin bi parçasnı seslendirdi ben varya o zaman iice sevmeye baslamıştım bu arkadası

aptal yaaa,rezil etmişti caaaaaaanım o güsel sarkıyı,sölemesin kardesim böle kendini bilmesler o müthiş muhteşem gönül insanın parçalarını rezil rüsva edip bırakıolar,yaa ben çok kızdım arakadaşlar kusuruma bakmayın,hakkınısı helal edin.....
ewt bende gezzgincik,,yeğenlerime aşılamaya çalışıorum barış sevgisini barış şarkılarını ve de seviolar(sevmemeleri imkansıs zaten o harika inssanıı)öselliklede AYI parçasını çoook seviolar,onun gibi bi insanı anlatmaktan da mutluluk duyuyorum,eer ilerde de çocum olursa

zaten mümkün deil barışsıs büyümesi böle bi barış sever annesi olursa haliyle onada yerleştircem bu sevgiyi (inşlh)...seni çooooook seviorum barış abiii MEKANIN CENNET OLSUN...
Sen aldırma bu pervasısca konuşmalara seni seven bu kadar dostun olduktan sonra,hiç bi şekilde ismin tarihin tozlu sayfalarına sıkışıp kalmayacak(inşlh)ben kendi adıma söz veriorum seni o ADAM OLCAK ÇOCUK dediin yayamaslara anlatacağıma