ee karnelerimiz nasıll__??
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
ee karnelerimiz nasıll__??
ben tşk aldım ama ıngılızce ve almanca 2 
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
-
samet ahmet
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
-
BM
Re: ee karnelerimiz nasıll__??
rapin_kizi__ yazdı:ben tşk aldım ama ıngılızce ve almanca 2
Hangi tür lise, hangi bölüm ve kaçıncı sınıftasın?
Ben de Kırklareli Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim. Yabancı Dil bölümündeyim. İngilizce, Tarih ve Din Kültürü 4, diğerleri (Türk Dili ve Edebiyatı, Bilgisayar, Coğrafya, Almanca, Turizm, Matematik, Müzik, Sağlık Bilgisi, Seçmeli Yabancı Dil -Fransızca-) 5. Ama maalesef bu notların güzelliğine rağmen teşeekkür aldım.
Geçen sene Edebiyat öğretmenimiz çok takıntılı biriydi. Ne kadar çalışsam da hiçbir yazılısından iyi not alamamıştım. Sözlülerle de kurtarmayınca, 1'de kaldı ve OYS'ye (Yani kurtarms sınavına) girdim, ama nafile yine zor sormuş. Mezun olup YDS & ÖSS'ye girecektim ama nerede bende o şans sen kalk son sınıfı bir daha oku. Allah'tan okulda 3 edebiyat öğretneni var ve şimdi o beni geçirmeyen hoca bizim sınıfa girmiyor. Edebiyat'ı tekrar eskisi gibi 5'e yükselttim. Annem ile babam bana inanmakta bayağı zorluk çektiler.
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
rapin_kizi__ yazdı:ben tşk aldım ama ıngılızce ve almanca 2
bizim zamanımızda 2'si olana hadı onuda gec 3'ü olana bile zor takdir teşekkür verirlerdi.şimdi iki tane 2 var teşekkür almışsın yat kalk dua et pınar
Emre başkaya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
BM yazdı:rapin_kizi__ yazdı:ben tşk aldım ama ıngılızce ve almanca 2
Hangi tür lise, hangi bölüm ve kaçıncı sınıftasın?
Ben de Kırklareli Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim. Yabancı Dil bölümündeyim. İngilizce, Tarih ve Din Kültürü 4, diğerleri (Türk Dili ve Edebiyatı, Bilgisayar, Coğrafya, Almanca, Turizm, Matematik, Müzik, Sağlık Bilgisi, Seçmeli Yabancı Dil -Fransızca-) 5. Ama maalesef bu notların güzelliğine rağmen teşeekkür aldım.
Geçen sene Edebiyat öğretmenimiz çok takıntılı biriydi. Ne kadar çalışsam da hiçbir yazılısından iyi not alamamıştım. Sözlülerle de kurtarmayınca, 1'de kaldı ve OYS'ye (Yani kurtarms sınavına) girdim, ama nafile yine zor sormuş. Mezun olup YDS & ÖSS'ye girecektim ama nerede bende o şans sen kalk son sınıfı bir daha oku. Allah'tan okulda 3 edebiyat öğretneni var ve şimdi o beni geçirmeyen hoca bizim sınıfa girmiyor. Edebiyat'ı tekrar eskisi gibi 5'e yükselttim. Annem ile babam bana inanmakta bayağı zorluk çektiler.
nakipoğlu L tipi cezaevi 11 sınıfım(nakipoğlu cumhuriyet anadolu lisesi yani )
eşitağırlıktayım ben ve hayatımda hıc beklemedıgım bı olay benımde edepcim tarafından oldu.sevgılı hocamız 83 ten 85 vermez yazıllarım 65-62-71 bana 90-90 sözlu notu verip hazırlıksız sınav olmadan 77 ortalama verdi ne denir bılmıyorum artık ona (:
emrec ya matematım 4 tarıhım 5 falan (: dıger notlarım süper olmasa alamazdım yıne ama yabancı dılden nefret edıoırum ve anlamıorum (: ama sıkı calısmaya başladım feyza hocaya gostercem gununu
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
memet59 yazdı:valla ben enson karnemi geçen sene aldım...bu senede üniversiteye gitçem...
karnemde iiilerde vardı kötülerde vardı , ama sonuçta diplomayı aldım darsı diplomayı almaya çalışanlara:D
:d bide 75-80 puan alsak başka ne ısterıs unıyım kazanmak dısında