ee karnelerimiz nasıll__??

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

ee karnelerimiz nasıll__??

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Oca 25, 2008 14:28 pm

ben tşk aldım ama ıngılızce ve almanca 2 :(
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Oca 25, 2008 18:50 pm

biz en son karne alalı 3 sene oldu be pınar :D
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Cmt Oca 26, 2008 09:34 am

bendede 1 yıl olmak üzere
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Cmt Oca 26, 2008 10:38 am

hiç karne alan yokmu burda. benim de karne almayalı 3 yıl oldu. ama bu dönem notlar pek iç açıcı değil. bu gün de memlekete gidecem ne diyecem ben anneme yaa. :oops:

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cmt Oca 26, 2008 11:37 am

samet ahmet yazdı:hiç karne alan yokmu burda. benim de karne almayalı 3 yıl oldu. ama bu dönem notlar pek iç açıcı değil. bu gün de memlekete gidecem ne diyecem ben anneme yaa. :oops:

kardeşim ailen seni zaten özlemiştir özlemlerini giderirlerken notlarını unutur onlar dert etme :) :D
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cmt Oca 26, 2008 11:41 am

ya anneme norveçli diyoruz artık tşk aldıgımda aradı böyle nası dıye dedım böyle notlar ıste i tamam ddı kapattı dırek ama 1 alsaydım kesın söylenırdı nete cok gırersen böye olur diye

BM

Re: ee karnelerimiz nasıll__??

Mesajgönderen BM » Cmt Oca 26, 2008 18:36 pm

rapin_kizi__ yazdı:ben tşk aldım ama ıngılızce ve almanca 2 :(

Hangi tür lise, hangi bölüm ve kaçıncı sınıftasın?

Ben de Kırklareli Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim. Yabancı Dil bölümündeyim. İngilizce, Tarih ve Din Kültürü 4, diğerleri (Türk Dili ve Edebiyatı, Bilgisayar, Coğrafya, Almanca, Turizm, Matematik, Müzik, Sağlık Bilgisi, Seçmeli Yabancı Dil -Fransızca-) 5. Ama maalesef bu notların güzelliğine rağmen teşeekkür aldım.

Geçen sene Edebiyat öğretmenimiz çok takıntılı biriydi. Ne kadar çalışsam da hiçbir yazılısından iyi not alamamıştım. Sözlülerle de kurtarmayınca, 1'de kaldı ve OYS'ye (Yani kurtarms sınavına) girdim, ama nafile yine zor sormuş. Mezun olup YDS & ÖSS'ye girecektim ama nerede bende o şans sen kalk son sınıfı bir daha oku. Allah'tan okulda 3 edebiyat öğretneni var ve şimdi o beni geçirmeyen hoca bizim sınıfa girmiyor. Edebiyat'ı tekrar eskisi gibi 5'e yükselttim. Annem ile babam bana inanmakta bayağı zorluk çektiler.

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cmt Oca 26, 2008 19:25 pm

bizim zamanımızda 2'si olana hadı onuda gec 3'ü olana bile zor takdir teşekkür verirlerdi.şimdi iki tane 2 var teşekkür almışsın yat kalk dua et pınar :)
Emre başkaya

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Cmt Oca 26, 2008 19:51 pm

ben en son karneyi 2004ün haziranında almıştım.Ne çabuk geçiyo seneler bee :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Oca 27, 2008 01:37 am

BM yazdı:

Hangi tür lise, hangi bölüm ve kaçıncı sınıftasın?

Ben de Kırklareli Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim. Yabancı Dil bölümündeyim. İngilizce, Tarih ve Din Kültürü 4, diğerleri (Türk Dili ve Edebiyatı, Bilgisayar, Coğrafya, Almanca, Turizm, Matematik, Müzik, Sağlık Bilgisi, Seçmeli Yabancı Dil -Fransızca-) 5. Ama maalesef bu notların güzelliğine rağmen teşeekkür aldım.

Geçen sene Edebiyat öğretmenimiz çok takıntılı biriydi. Ne kadar çalışsam da hiçbir yazılısından iyi not alamamıştım. Sözlülerle de kurtarmayınca, 1'de kaldı ve OYS'ye (Yani kurtarms sınavına) girdim, ama nafile yine zor sormuş. Mezun olup YDS & ÖSS'ye girecektim ama nerede bende o şans sen kalk son sınıfı bir daha oku. Allah'tan okulda 3 edebiyat öğretneni var ve şimdi o beni geçirmeyen hoca bizim sınıfa girmiyor. Edebiyat'ı tekrar eskisi gibi 5'e yükselttim. Annem ile babam bana inanmakta bayağı zorluk çektiler.

nakipoğlu L tipi cezaevi 11 sınıfım(nakipoğlu cumhuriyet anadolu lisesi yani )
eşitağırlıktayım ben ve hayatımda hıc beklemedıgım bı olay benımde edepcim tarafından oldu.sevgılı hocamız 83 ten 85 vermez yazıllarım 65-62-71 bana 90-90 sözlu notu verip hazırlıksız sınav olmadan 77 ortalama verdi ne denir bılmıyorum artık ona (:

emrec ya matematım 4 tarıhım 5 falan (: dıger notlarım süper olmasa alamazdım yıne ama yabancı dılden nefret edıoırum ve anlamıorum (: ama sıkı calısmaya başladım feyza hocaya gostercem gununu :D

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzr Oca 27, 2008 15:10 pm

valla ben enson karnemi geçen sene aldım...bu senede üniversiteye gitçem...

karnemde iiilerde vardı kötülerde vardı , ama sonuçta diplomayı aldım darsı diplomayı almaya çalışanlara:D

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Oca 27, 2008 15:36 pm

memet59 yazdı:valla ben enson karnemi geçen sene aldım...bu senede üniversiteye gitçem...

karnemde iiilerde vardı kötülerde vardı , ama sonuçta diplomayı aldım darsı diplomayı almaya çalışanlara:D

:d bide 75-80 puan alsak başka ne ısterıs unıyım kazanmak dısında :D