harlemci yazdı:trader88 yazdı:harlemci yazdı:trader88 yazdı:harlemci yazdı:Geleceğe Dönüş Filminin ünlü Aktörü Michael j. Fox bilindiği üzere parkinson hastalığı geçirdi ve şu an onunla boğuşuyor. O yüzdenmidir bilinmez Geleceğe dönüş filmi 3 leme olarak çekildi. 1. ve 2. geleceğe dönüş filmi ard arda çekilmiş ve senaryo birliği sağlanmıştır. 3. film ise ilk ikisinin aksine biraz daha uzun bir süre sonra çekilmiş ancak ilk 2 sine bağlanmıştır. Tabi bunda en büyük etken şüphesiz dahi yönetmen Steven Sfielberg 'dir.
Şu an Geleceğe Dönüş 4 filminin senaryosu Michael J.Fox 'ta bulunmaktadır. Ancak Universel Yapımcılığa bir şart ile vermek istiyor. O da yan Doktor Emit Brown (çılgın profosorun) de oynamasını istemektedir.
2008 Mart ayında bir daha masaya oturacaklar. Umarım zaman içinde fantastik bir yolculuğa hazırsınızdır.
Bu arada Michael J. Fox ilk film çekildiğinde 20 yaşındaydı. Şu an ise 40 'lı yaşlarda.
Selamlar.. Öncelikle 1. ve 2. film ard arda değil 4 sene arayla çekilmiştir. İlk film 1985te, ikincisi 1989da, üçüncüsü 1990'da..
Michael J. Fox 1961 doğumlu olup, ilk film çekildiğinde 24 yaşındaydı. Şimdi ise 47 yaşında..
Bu bilgileri internetten kolayca bulabilirsiniz. Google'u tavsiye ederim :p

..
Görüşmek üzere..
Evet benim zamanımda internet yoktu. öyle wiki ciki den alıp coıpypaste yapmaya değmedi şimdi.
Ne alakası var ben bu filmleri 5-6 yaşımdan beri izlerim, her sahnesini her dakikasını ezberlemişimdir. Ben ilk izlediğimde de bende internet yoktu. Artık internetin var girip doğrusunu araştırsaydın, yanlış bilgiyi düzelttim diye suçlu mu oldum?! Madem bilgi vereceksin filmle ilgili, o zaman internetten doğrusunu iyice öğrendikten sonra ver de, sonra düzelten olunca alınma, neden hatanı kabul etmedin de, laf sokmaya çalıştın bana anlayamadım. Hem zaten çok büyük bir hata değilki bu yaptığın, neden alındın yani? He deyip geçsen bu kadar uzun cevap yazmak zorunda da bırakmayacaksın beni.. Benimle tartışacağın son şey olmalı Geleceğe Dönüş filmleri!..
Bilgin olsun diye söylüyorum Wikipedi zımbırtısını hiç kullanmam, hatta Wikipedi nin içerdiğinden daha çok bilgiye sahibim bu seri hakkında inan bana arkadaşım.. Wiki ciki den copy/paste yaptığımı söylemekle, üstelik de bilip bilmeden çok ağır bir önyargıda bulunmuşsun.. yakıştıramadım..
bu ortamı bilmiyorsun, seni kimse tanımıyor o yüzden laf sokmaya değmez. boşver he de gitsin.
abicim bak hala zorluyorsun ya.. ne alakası var ortamı görüp görmemekle, ben gördüm göreceğimi. sandığın kadar aptal değilim. evet yeni kayıt oldum ama yeni bir üyeyi böyle aşağılaman gerekmezdi. hem çalıntı yapmakla suçladın beni, hem de küçük görmeye uğraşıyorsun. buradaki barış manço sevgi selini görmemek için insanın aptal olması lazım. bu birincisiydi..
ikincisi böyle müthiş bir ortamda da böyle konuştuğum için ben kendimden utanıyorum, ama sen utanmıyorsun kendinden helal olsun sana. ayrıca ilkokul ağzı yapıp, laf satma bana. koskoca adam olmuşsun. kimin laf sokmaya çalıştığı belli. ben kendimi kimseye, birine laf sokmaya çalışarak göstermem göstermeyeceğim de. hem konuyla bu alakasız.. abi hatanı kabul etsen (hata bile değil yaptığın basit bir yanlış sadece), gözümde hiç küçülmeyeceksin, ama böyle gururuna basit birşeyi yediremeyip laf atmaya çalışmakla ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım. üstüne üstlük "seni kimse tanımıyor" sözüyle de, diğer değerli arkadaşlarımın önünde beni de küçük düşürmeye çalışıyorsun (kendin bu tavırlarınla küçük düştün ya benide düşürüceksin illa

).. senin gibilere bizim oralarda "haset" deniyor bilgin olsun.. ve şunu da unutma, bir insan herşeyi bilemez, illa yanlışları olur seninde geleceğe dönüş konusunda olmuş bana güven

.. o bilgileri wikipediden kopyalamadığımı kafana yaz artık!..
önce Barış abiden, sonra da sitenin tüm diğer üyelerinden de ayrıca çok çok özür diliyorum.. biliyorum çok gereksiz bir tartışma, ama birilerinin birşeyleri anlaması gerekti, ve ne yazık ki bende çabuk sinirlenen bir insanım bunun için ne kadar özür dilesem az sizlerden :S..
daha birşey yazmıyorum harlemci.. sen zaten anladın beni fena şekilde, bundan sonra en fazla laf atmaya devam edersin, ama ben o kadar küçülmem..
tekrar özür dilerim arkadaşlar..