BARIŞ MANÇO nun 9.ÖLÜM YILDÖNÜMÜ ANMA PROGRAMI
Moderatörler: barışhayranı, Mod
BARIŞ MANÇO nun 9.ÖLÜM YILDÖNÜMÜ ANMA PROGRAMI
2 ŞUBAT SAAT:20.00 de BURSA BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİNDE LALE MANÇO,MUHİTTİN KARABAŞ ve İNCİ MANÇO nun katılımıyla bir anma gecesi düzenlenecektir.Tüm BARIŞseverlere duyurulur.....

- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
''3 ŞUBAT 2008 PAZAR
PROGRAM
09:30'DAN İTİBAREN
KASDAV MODA GÖNÜLLÜLERİ SEMT EVİ'NDE TOPLANILARAK KADIKÖY BELEDİYESİ TARAFINDAN TAHSİS EDİLEN ARAÇLARA PAY OLUNARAK 10:30'DA KANLICA MİHRİMAH SULTAN KABRİSTANI'NA HAREKET EDİLECEK.
12:00
KANLICA MİHRİMAH SULTAN MEZARLIĞI'NDA BARIŞ MANÇO'YU ZİYARET
13:00 - 15:00 ARASI
MODA CADDESİNDE BULUNAN MODA CUP ''KEMAL USTA''NIN EV SAHİPLİĞİNDE MANÇO AİLESİ,DOSTLARI,SANATÇI ARKADAŞLARI VE SEVENLERİ İLE ŞARKILARIN DİNLİYOR,KLİPERİNİ İZLİYORUZ.
18:30'DA
KASDAV MODA GÖNÜLLÜLERİ SEMT EVİ'NDE BARKOVİZYONDAN BARIŞ MANÇO'NUN İLK VE TEK FİLMİ ''BABA BİZİ EVERSENE''Yİ İZLİYORUZ...
BM 7-77 DD BD DER-İST. İLETİŞİM:0216 346 64 05 / 0535 744 78 68''
Arkadaşlar bu bilgileri BMKM'nden bir kağıt alarak size aktardım umarım yeterince yardımcı olabilmişimdir
PROGRAM
09:30'DAN İTİBAREN
KASDAV MODA GÖNÜLLÜLERİ SEMT EVİ'NDE TOPLANILARAK KADIKÖY BELEDİYESİ TARAFINDAN TAHSİS EDİLEN ARAÇLARA PAY OLUNARAK 10:30'DA KANLICA MİHRİMAH SULTAN KABRİSTANI'NA HAREKET EDİLECEK.
12:00
KANLICA MİHRİMAH SULTAN MEZARLIĞI'NDA BARIŞ MANÇO'YU ZİYARET
13:00 - 15:00 ARASI
MODA CADDESİNDE BULUNAN MODA CUP ''KEMAL USTA''NIN EV SAHİPLİĞİNDE MANÇO AİLESİ,DOSTLARI,SANATÇI ARKADAŞLARI VE SEVENLERİ İLE ŞARKILARIN DİNLİYOR,KLİPERİNİ İZLİYORUZ.
18:30'DA
KASDAV MODA GÖNÜLLÜLERİ SEMT EVİ'NDE BARKOVİZYONDAN BARIŞ MANÇO'NUN İLK VE TEK FİLMİ ''BABA BİZİ EVERSENE''Yİ İZLİYORUZ...
BM 7-77 DD BD DER-İST. İLETİŞİM:0216 346 64 05 / 0535 744 78 68''
Arkadaşlar bu bilgileri BMKM'nden bir kağıt alarak size aktardım umarım yeterince yardımcı olabilmişimdir
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
bisikletimle pazar günü erkenden mezarlıkta olmayı planlıyorum.
Barış Manço ülkem için, amaçları için uzak demedi, yokuş demedi ve dünyayı dolaştı, güzellikler kattı şu çivisi çıkmış dünyada; elimizden geliyorsa İstanbul'a, Bursa'ya etkinliklere katılalım.
Bir insanın ölmesi demek, eserlerinin ve hatıralarının unutulması demektir. O halde Barış Manço ölmedi.
Saygılarla, sevgilerle.
Abdullah YEŞİLTAŞ
Barış Manço ülkem için, amaçları için uzak demedi, yokuş demedi ve dünyayı dolaştı, güzellikler kattı şu çivisi çıkmış dünyada; elimizden geliyorsa İstanbul'a, Bursa'ya etkinliklere katılalım.
Bir insanın ölmesi demek, eserlerinin ve hatıralarının unutulması demektir. O halde Barış Manço ölmedi.
Saygılarla, sevgilerle.
Abdullah YEŞİLTAŞ
herzaman seninleyiz
ayesiltas yazdı:bisikletimle pazar günü erkenden mezarlıkta olmayı planlıyorum.
Saygılarla, sevgilerle.
Abdullah YEŞİLTAŞ
Kardeş bursayada bisikletinlemi gideceksin. bravo ne diyeyim
Re: BARIŞ MANÇO nun 9.ÖLÜM YILDÖNÜMÜ ANMA PROGRAMI
nrd yazdı:2 ŞUBAT SAAT:20.00 de BURSA BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİNDE LALE MANÇO,İLKİM KARACA ve İNCİ MANÇO nun katılımıyla bir anma gecesi düzenlenecektir.Tüm BARIŞseverlere duyurulur.....